Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun kullanımda en sorunsuz rom 12.0.3
Bu rom da uzun kullanımda çeşitli sorunlar yaratacak izlenimi verdi bana. Zaten Spotify ve Deezer uygulama bildirimlerinin gitmemesi bile yeterli bir sorun benim için çok sık kullanıyorum çünkü. Ayrıca bu güncelleme 12.5.1.0 değil 12.1.4.1 olmuş, kayda...
Bildiğiniz üzere V12.5.1.0 güncellemesi ile bildirimlerin iç içe geçme sorunu çözülmüş. Beni rahatsız eden Telegram ve Google Mesajlar bildirimlerinde baloncuk sohbete dönüşme özelliği var ve bu ayarlardan kapanmıyor, en azından ben bir yolunu bulamadım. Baloncukları 3. parti uygulama ile...
Güncelleme ve reset ile çözülmeyince ben donanımsal olabileceğini düşünmeye başlamıştım. Telefona farklı bir rom atsam düzelme ihtimali varmı sizce?
Bu arada ilk mesaja yazmayı unutmuşum her zaman yapmıyor. Bazen tamamen yapmadığı beni acaba düzeldimi diye düşündürdüğü oluyor. Sonra tekrar...
Realme 3 pro telefonda hoparlör ve ahizeden belli aralıklarla dın dın dın sesi geliyor. Telefon görüşmesi yaparken ahize ve hoparlörden bu şekilde ses geliyor
1. videodan izleyebilirsiniz. Zannediyorum aynı sorun herhangi bir sesli müzik, video dinlerken ses seviyesinin kısılıp açılması gibi...
Ben de kurdum. Bildirimlerdeki yazı kayması dışında sorun yok gibi. Ancak V12.1.3.0 sorunlara rağmen çok akıcıydı. Bu sürümde eski hantallık tekrar gelmiş :) Böyle kullanmaya devam edeceğim.
Temiz kurulum yaptım. 1 saatlik deneyimim sonucu V12.1.1.0 sürümündeki artı ve eksiler devam ediyor.
Parmak izi okumada hızlanma, genel akıcılık gibi artıları mevcut ancak bildirim sorunu devam ediyor. Şarjın 98 de kalması sorununu henüz test edemedim.