meaksut kullanıcısının son içeriği

1. meaksut

Rom HyperOS V1.0.14.0 - PORT | Android 14 / Güncelleme: 07/11/23

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Twrp Recovery Yükleme: 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun. Minimal Adb & Fastboot kurun 3. Telefonu fastboot...
  2. meaksut

Rom HyperOs Redmi Note 10 Pro İçin Port Rom

Merhaba , Redmi Note 10 Pro için HyperOS rom mevcut mu bir kaç kısa videoda denk geldim fakat bulamadım. Bulabilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  3. meaksut

Yardım Modem Dosyası

merhaba arkadaslar modem dosyalarını sildim ve alttaki kodları yazdım şebeke uctu malesef bunu nasıl düzeltebilirim fastboot erase modemst1 fastboot erase modemst2 fastboot erase fsg fastboot reboot
  4. meaksut

Çözüldü MİUİ 12 Yükleme Sorunu Hk.

Arkadaslarım zip dsoyasını seçtiğimde ekranda kırmızı şekilde ; Zip Treble Compatiblility error! İnvalid zip file format! hataları cıkıyor bunları çözebilen var mı acaba ? 1588215890 pithblack recovery ile sorunu çözdüm yükledim tesekkürler
  5. meaksut

Rom Mi 8 SE - Havoc OS v 2.6 - Android 9.0 - Güncel 15 Haziran

teşekkürler kuruyorum şimdi :)
  6. meaksut

Rom Mi 8 SE - Havoc OS v 2.6 - Android 9.0 - Güncel 15 Haziran

Firmware: Firmware Güncelleme (Tüm Android 8 ROMlar ve Android 9 Orjinal ve Xiaomi.EU harici ROMlardan Geçişte Gereklidir) Downloading File /Stable/V10/sirius/fw_sirius_miui_MI8SE_V10.3.1.0.PEBCNXM_cf5b992dd3_9.0.zip ... Bu ne için acaba ? Ben suanda Miroom 9.5.9 dayım nasıl bir işlem yapmam...
  7. meaksut

Rom 9.6.20 Modem Dosyası Düzenlenmiş Çalışan Rom

iyi bayramlar sevgili kardeşim bu miroom değil mi ?
  8. meaksut

Yardım Bluetooth kulaklik tavsiyesi

Hendest Huzen yerli üretici ve harika 139 TL
Üst Alt