Me_yus kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Mi 9T Pro ROM Önerisi

Hocam ben hiç mi 9T pro kullanmadım ama mi 9T kullandım kesinlikle A11 üstü hep sorunluydular en iyisi miui mix , mi room du aosp de de derpfest ve rev OS tu. Bana göre android 11 den sonra bozuldu . Bu arada mi 9T pro yu uyguna almışsın yeni bir konu açmıştım bende mi 9T pro alacam yarı sağlam...
  2. M

Yardım One plus 6 mı yoksa mi 9T pro mu tercih edilir ? İşlemci ve gpu nm teknoloji farkları önemli mi ?

Teşekkürler hocam cevabınız için eski cihazım da mi 9t ydi performansından memnundum ama şarjı beni üzüyordu . Oneplus 6 için ise yazılımı iyi ondan şarjı güzel gidiyor diyorlar ama 3300 mah biraz zor gibi
  3. M

Yardım One plus 6 mı yoksa mi 9T pro mu tercih edilir ? İşlemci ve gpu nm teknoloji farkları önemli mi ?

Selamün aleyküm hocalarım . Telefonum bozulduğu için yeni bir tane alayım dedim . şu anlık işimi görmesi gerek ve oyunda oynayabilmek istiyorum. Çok fazla maddiyatım olmadığı için ikinci el baktım. 5-6 ay benim işimi görsün sonra yenisi almayı düşünüyorum. Ve iki cihazda karar kıldım...
  4. M

MIUI 12.5 Son Uygulama Hep Yeniden Başlıyor

Hocam pil ve performans kısmında ekranı kapatınca hız artması için önbelleğe alınan işlemleri sonlandırma durumu var . İsterseniz onu kapatın yada root var ise cihazda kullanabilecegin bir modül var . İşlemlerin açılış durumlarını vs hızlandırıp hemde arka planda kapanmasını engelleyen onu...
  5. M

Soru En güncel ve stabil rom hangisi?

Orange Fox R11 beta olanı mı diyorsunuz .deneyeyim bir oysa
  6. M

Hocam direk twrp de kırmızı yazı ile birşeyler yazıyor ilerleme yok
  7. M

Hocam ben bu romu kurmaya çalıştım mi 9T cihazıma kurulum da sürekli hata aldım twrp kaynaklı olabilir mi ( twrp 3_6_2 ) kurulu cihazımda da yine yüklü olan Android 10 eu 11.0.6 stabil var .
  8. M

Çözüldü Askerde Redmi 9A ya nasıl root atarım?

Her kese teşekkürler kusura bakmayın geç dönüş yapmak zorunda kaldım acil çıkan görevlendirilmeler sonucu . Çözüm bulunmuştur . Sağolun
  9. M

Kuzey Irak tayım şahsi aldım. normalde telefon yasak ama Şırnak'ta 3 ay kalacağım . O süre zarfında kullanacam
  10. M

Selamün aleyküm değerli MIUI form üyeleri Redmi 9A cihaz aldım yurtdışı bootlaeder kilidi açık . Twrp yok vede root atmak istiyorum . Askerim şuan PC m yok cihazı da malum çıkaramıyorum . Nasıl root atabilirim yada twrp yükleyebilirim . Eğer ki biliyorsanız size zahmet yardım eder misiniz.
  11. M

Uygulama Magisk Delta

Eyvallah hocam tamamdır
  12. M

Uygulama Magisk Delta

Eyvallah hocam bnde kullanayım çok işime yarayacaktır . peki son sorum hocam diyelim ki güncelleme geldi kendi içerinde nornal magisk gibi güncelle cıyormu yoksa yine magiskten mi flaşlamalıyız
  13. M

Uygulama ReVanced No Root! + Music + MIUI13 + AutoCar | v18.01.38

Çok dogru evet hocam rootsuz guncel bulmak zor olanlarda youtube arayuzu yok vs Bnde vanced manager hala duruyor nedense o daha stabildi ikisini de kullanıyorum rootsuz olarak da 'çalışıyor ve ayriyetten youtube pro da surekli güncelleme aliyor belki bakmışşınızdır.
  14. M

Uygulama Magisk Delta

Hocam beni mazur görün çok anlamıyorum da bu magisk 23.0 kullansak aynı işlevi görüyor dimi en son magisk hide o sürümde vardı . Bide rom kurulumunda Magisk delta flaşlamakta sorun olur mu acaba ? Deneme fırsatınız oldu mu
  15. M

Uygulama ReVanced No Root! + Music + MIUI13 + AutoCar | v18.01.38

Hocam revanced magisk modülü yüklü bende orjinal youtube yerine hala guncelleme alıyor. Sizin dediğiniz hangisi acaba güncelleme bırakan
Üst Alt