Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben hiç mi 9T pro kullanmadım ama mi 9T kullandım kesinlikle A11 üstü hep sorunluydular en iyisi miui mix , mi room du aosp de de derpfest ve rev OS tu. Bana göre android 11 den sonra bozuldu . Bu arada mi 9T pro yu uyguna almışsın yeni bir konu açmıştım bende mi 9T pro alacam yarı sağlam...
Teşekkürler hocam cevabınız için eski cihazım da mi 9t ydi performansından memnundum ama şarjı beni üzüyordu . Oneplus 6 için ise yazılımı iyi ondan şarjı güzel gidiyor diyorlar ama 3300 mah biraz zor gibi
Selamün aleyküm hocalarım .
Telefonum bozulduğu için yeni bir tane alayım dedim . şu anlık işimi görmesi gerek ve oyunda oynayabilmek istiyorum. Çok fazla maddiyatım olmadığı için ikinci el baktım. 5-6 ay benim işimi görsün sonra yenisi almayı düşünüyorum.
Ve iki cihazda karar kıldım...
Hocam pil ve performans kısmında ekranı kapatınca hız artması için önbelleğe alınan işlemleri sonlandırma durumu var . İsterseniz onu kapatın yada root var ise cihazda kullanabilecegin bir modül var . İşlemlerin açılış durumlarını vs hızlandırıp hemde arka planda kapanmasını engelleyen onu...
Hocam ben bu romu kurmaya çalıştım mi 9T cihazıma kurulum da sürekli hata aldım twrp kaynaklı olabilir mi ( twrp 3_6_2 ) kurulu cihazımda da yine yüklü olan Android 10 eu 11.0.6 stabil var .
Selamün aleyküm değerli MIUI form üyeleri
Redmi 9A cihaz aldım yurtdışı bootlaeder kilidi açık . Twrp yok vede root atmak istiyorum . Askerim şuan PC m yok cihazı da malum çıkaramıyorum . Nasıl root atabilirim yada twrp yükleyebilirim . Eğer ki biliyorsanız size zahmet yardım eder misiniz.
Eyvallah hocam bnde kullanayım çok işime yarayacaktır . peki son sorum hocam diyelim ki güncelleme geldi kendi içerinde nornal magisk gibi güncelle cıyormu yoksa yine magiskten mi flaşlamalıyız
Çok dogru evet hocam rootsuz guncel bulmak zor olanlarda youtube arayuzu yok vs
Bnde vanced manager hala duruyor nedense o daha stabildi ikisini de kullanıyorum rootsuz olarak da 'çalışıyor ve ayriyetten youtube pro da surekli güncelleme aliyor belki bakmışşınızdır.
Hocam beni mazur görün çok anlamıyorum da bu magisk 23.0 kullansak aynı işlevi görüyor dimi en son magisk hide o sürümde vardı .
Bide rom kurulumunda Magisk delta flaşlamakta sorun olur mu acaba ? Deneme fırsatınız oldu mu