Me_yus kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü Askerde Redmi 9A ya nasıl root atarım?

Selamün aleyküm değerli MIUI form üyeleri Redmi 9A cihaz aldım yurtdışı bootlaeder kilidi açık . Twrp yok vede root atmak istiyorum . Askerim şuan PC m yok cihazı da malum çıkaramıyorum . Nasıl root atabilirim yada twrp yükleyebilirim . Eğer ki biliyorsanız size zahmet yardım eder misiniz.
  2. M

Oyun Yüksek grafikli Craft oyun önerisi olan var mı? ( Android )

Ark , life after tarzı oyunlar değil de daha çok mincraft gibi açık dünyası ve Craft konusunda geniş ağı olan emek verilerek zamanla gelişim sağlanacak bir oyun arıyorum . Hikayeli de olabilir ama hikayesi böyle şuraya git bunu yap şunu yap diyip seni zorlayarak sonuca götüren tarzda değil...
  3. M

Yardım Twrp den yedeğe dönüşte sorunla karşılaşıyorum.

Merhaba hocalarım ufak bir sorum olacak twrp üzerinden tam yedek alıpta Daha sonra bu yedeğe dönüş yapayım dediğim de yedeğe döndüğüm halde . Bazı şeylerin dönmediğini fark ettim ( icon pack , kontrol paneli , magisk modülleri vs ) acaba twrp üzerinden restore yapmadan önce 4 wipe seçip mi...
  4. M

Yardım Android 12 Orange Fox açılmıyor.

Selamün aleyküm değerli MIUI form üyeleri Mi 9T cihazıma ne zaman Android 12 rom kursam ya cihaz açılmıyor yada Orange Fox açılmıyor . MiuiSR rom kurdum . Kurulumu da eksiksiz yaptığımı düşünüyorum ama Orange Fox açılmadı bugün. Rom kuruldu fakat biraz performans konusunda sıkıntılar yaşadığım...
  5. M

Soru Game turbo - GPU turbo 4.0 aktif etme

Selamün aleyküm değerli form arkadaşları . GPU render için çare ararken böyle bişey gördüm . Denedim beceremedim. böyle bişey olabilir mi acaba Bildiğim game turbo ya sanırım CPU ve GPU ayarlama eklentisi gibi bişey ( cihazım rootlu ) Videoda detaylı anlatıyor. Bilenler anlar ne...
  6. M

Soru Yüklediğimiz Magisk modülünün içeriğine müdahale edebilir miyiz ? İçeriğini değiştirmek mümkün mü ?

Merhabalar değerli forum üyeleri naçizane belki saçma bir sorum olacak bilenler cevap verirse sevinirim . Bir tane tweaks reborn ( Msus Reborn )tarzı bir magisk modülü yükledim bu modülün dosyalarını değiştirmem mümkün mü ? Gpu frekansını 355 MHz de sınırlıyor bnm cihaz 610 MHz ye Max...
  7. M

Yardım Fortnite mobil De 4 fps alıyorum

Selamün aleyküm değerleri MIUI form üyeleri Daha önceden MIUI kararlı rom Kullanıyordum ve Android 10 du cihazım sonra cihazı rootladım Android 11 geçtim ve Bir çok da rom denedim şuan için MIUImix rom kullanıyorum . ( Dotos , syberiaos , eu rom , corvus os , ex s kullandım ) Fortnite mobil...
  8. M

Çözüldü Mi 9T cihazıma başka cihaz uygulamalarını yükleyemiyorum

Merhabalar . Değerli miui forum uyeleri ufak bir sorum olacaktı O da şu ki aosp rom kullanıyorum ( syberia os ) cihazım Mi 9T Android11- bn bu cihaza ornegin samsung uygulamalarını yüklemeye çalışıyorum ( samsung game tuner - samsung store gibi ) yada xaiomi uygulamaları ( örnek olarak -...
  9. M

Yardım Mi 9T TWRP kurarken hata alıyorum ne yanlış yapmış olabilirim

Mi 9T global stabil rom TWRP kurarken ki ( ilk defa kuruyorum ) bir hata yazısı alıyorum internetten vs araştırdım TWRP nin 3.3 ve 3.5 img dosyalarını da denedim olmuyor bilen var ise yardımcı olursa sevinirim . Aşağıda size ss leri bırakıyorum pek anlamadım . Not = bugjagler uygulamasından...
  10. M

Yardım Pubg mobile gpu %99 kullanıyor normal mi ?

Mi 9T cihazım global stabil sürüm Direk konuya girmem gerekirse pubg oynarken cihazımın gpu su 99 u buluyor bu normal mi arkadaşlar .
  11. M

Yardım Mi 9T cihazımda ekran kaydedici açılınca game pro kapanıyor ve ekran parlaklığı sıfıra düşüyor çözümü var mı ?

Merhabalar değerli MIUI ailesi Mi 9T 6 /128 modelini kullanıyorum stock rom stabil. Rootsuz Cihazım da örneğin oyun oynarken ekran kaydediciyi açtığım zaman game turbo kapanıyor ve ekran siyah oluyor tam siyah demeyelim de en kısık parlaklık gibi düşünün . Ekran kaydedici kapatıyorum ve...
  12. M

Yardım Mi9t oyun performansı için rom atmak iyileştirir mi ?

Merhabalar Dostlar . Bir yanlışım olursa şimdiden afbuyurun . Mi 9t 6gb / 128 gb modelini kullanıyorum . Bu destek talebi sadece oyun ile ilgilidir . Cihazım 45 FPS akıcı da destekliyor HD 30 FPS - bu cihaza aosp yada MIUI başka bir rom atsam hem FPS yükselir hemde kasma gider mi? (...
Üst Alt