mctcanpasa kullanıcısının son içeriği

1. mctcanpasa

Yardım Uzak Masaüstü Ekran Çözünürlüğü Değiştirme.

Merhaba arkadaşlar aranızda bilen vardır mutlaka uzakmasaüstü ekran çözünürlüğü 1080p yapmak istiyorum ama ayarlarda izin vemiyor bunun bi ayarı varmıdır ?
  2. mctcanpasa

Çözüldü İmei Uzatma

Merhaba aranızda adminlerden veya vb imei ucretli uzatan varmı ? Bi yerden 300 Tl 1 yıla uzatan görmüştüm yalanmıdır bilmiyorum. Tel iphone
  3. mctcanpasa

Soru Yurt dışı da getirilen cihaz imei hakkında

Merhabalar, Yurt dışından amcamlar cihaz getirdi 4ay fiziksel 4ay esim kullanacağım fakat aklımda takılan bişi var . Bazı arkadaşlar kaydı yaptırman için yurt dışı gidip gelmen gerekiyor diyor. Ben 365 gün içersinde pasaport cıkartıp kaydı yapardım diye düşündüm . Bunu net cevabı bilen varmı...
  4. mctcanpasa

Satış Asus Taşınabilir Dokunmatik Monitör

Merhabalar, Severek aldığım ürünü satmak zorundayım paraya ihtiyacım var taksitle almıştım fakat işler olmadı . Telefona baglayabiliyorsunuz uygulama sayesinde . Veya PC de işi bilenler için 2ci monitör çok işe yarar . Ürünü modeli mb16amt dir. 10 parmak dokunmatik destek. 7800 Mah batarya...
  5. mctcanpasa

Soru Garanti Hakkında

Selam arkadaslar, Telefonum bl açık 12.5 kurulu fakat kamera lensi veya camı tozlandıgı için servise vermek istiyorum yaparlarmı acaba ? Ürün ayıplı ürün oldugu için ne avantajları var .
  6. mctcanpasa

Soru MIUI 12.5 Hakkında

Merhaba linkte miui 12.5 hakkında konu vardı . Konu içinde redmi note 9 pro mevcut o rom dosyası jayuse için mi yoksa farklı model mi deneyen varmı aranızda . https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-12-5-dagitilmaya-baslandi.102413/
  7. mctcanpasa

Yardım Canlı Duvar Kağıdı Olmuyor

Merhaba Eu Rom 12.0.2 kurduktan sonra canlı duvar kağıdı yapicaktim fakat uygulanmadı hatası veriyor her video format denedim yine aynı hata. Süper canlı duvar kağıtlar çalışıyor . 12.0.1 De Sorunsuzdu Çözümü var mı acaba ?
  8. mctcanpasa

Yardım Uygulama kendiliğinden siliyor . ( İlginç )

Merhaba arkadaşlar Kız arkadaşımın Samsung telefonda bazen uygulama kendiliğinden siliniyor yani 4 GB lik oyunu silinmiş bugün bunu nasıl oluyor ve nedeni var acaba
  9. mctcanpasa

Soru Ekran kaydedici 60 FPS varmı ?

Merhaba arkadaşlar Ekran kaydeci de 60 FPS için herhangi bi ayar var mı config vb Root ve eu rom kullanıyorum.
  10. mctcanpasa

Haber Redmi Note 9 Pro MIUI 12

Haberlere göre MIUI 12 sürümü hazir sanırım ne zaman dağıtılacağı bilmiyorum umarım yakın zamanda dağıtılır.
  11. mctcanpasa

Yardım Modlu Gcam Video Hakkında

Arkadaşlar Redmi Note 9 Pro için modlu gcamlar bakıyorum da ister v5 ister v4 felan hepsini denedim hepsini de video kısmı çalışmıyor bunu nedeni bilen var mı acaba
  12. mctcanpasa

Yardım UltraCvm Google Kamera Sorunu

Arkadaşlar bugün UltraCvm kamera uygulaması yükledim fakat video kısmı çalışmıyor siyah ekranda kalıyor config denicektim mlsf video kısmı çalışmadı bunu bı çözümü var mı
  13. mctcanpasa

Yardım TT volte ve Vowifi aktifleştirme olmuyor.

Selam Benim telefonum Redmi Note 9 Pro TT sitesinde yazmıyor fakat benim kardeşim a50 destekliyor ilk kendi hattı denedim oldu ama benim hattı takinca desteklemiyor yazıyor mesaj ve uygulamadan baktım bunun çözümü var mı
  14. mctcanpasa

Soru Redmi Note 9 Pro Twrp ile ilgili

Merhaba Redmi Note 9 Pro Twrp çıkmadı mı daha 2 çeşit Twrp varmış diyorlar ?
  15. mctcanpasa

Soru Redmi Note 5A Prime Güncelleme Desteği

Biliyorum hocam millet 8 aya geçti benimki hala geride yoksa her hafta gelirdi
Üst Alt