mckadia kullanıcısının son içeriği

1. mckadia

Soru Mi 9t güncel rom

mi9t telefonumda rom değiştirmek istiyorum sıkıntısız rom önerisi olan var mı
  2. mckadia

Yardım Kilit Ekranım Arapça

arkadaşlar kilit ekranım arapça yazıyor ve kilit ekranını rasgele değiştiriyor ayrıca temalar uygulamam hiç yok
  3. mckadia

Soru Mi9t için Rom Önerisi

Mi9t cihazım için sadece pil odaklı rom önerebilirmisiniz sürüm önemli değil
  4. mckadia

Çözüldü Temalar Çince

Temalar uygulaması çince içerikten oluşuyor global uygulamaya döndürmek için yükledim ama 3. parti uygulamalara izin verilmez deyip yüklemedi bu konuda kesin bir çözüm varmıdır muimix stabil 12.0.6 mi9t
  5. mckadia

Soru Masik p round icon

Masik p v12 kullanırken severek kullandığım round adlı bir icon pack vardı yüklü olarak geliyordu mtz olarak bulmak mümkünmü
  6. mckadia

Yardım Mi9t cihazıma magisk dosyasını atamıyorum

mi9t cihazıma android 11 miui 12.5 yükledim ve ana menüye gelip stoya hocamın verdiği 2 magisk dosyasını indirdim fakat dosyayı bilgisayardan göndere bastığımda göndermiyor ve hata veriyor
  7. mckadia

Soru miuimix mi eu mu ?

mi9t için hangi romu kullanmalıyım stabil kuracağım ve tek amacım pil performansını artırmak (şuan masik x beta kullanıyorum
  8. mckadia

Yardım Mi9t şarj sorunu

mi9t kullanıcısıyım şarjım çok hızlı bitiyor bu romdan kaynaklı olabilirmi önerileriniz nelerdir farklı roma geçmelimiyim geçmeliysem hangi romu kullanmalıyım
  9. mckadia

Yardım Mi9t Cihazı için en iyi pil performansı veren rom

Arkadaşlar mi9t kullanıcısıyım ve miui 12.1 masik rom kullanıyorum beta sürüm bana pil performansı sağlayacak rom öneriniz varmı acaba cevaplar için şimdiden teşekkürler
  10. mckadia

Yardım Temalar uygulaması

Arkadaşlar masik beta rom kullanıyorum cihazım mi 9t ben bu romun temalar uygulamasını çince olması ve içeriğinin bana hitap etmemesi nedeniyle orjinal temalar uygulamasını yüklemek istiyorum yardımcı olabilecek varmı?
  11. mckadia

Yardım Mi 9t test

Arkadaşlar test menüsüne girilmiyor *#*#64663#*#* yaptım boşa attı çekirdek sürümüne baştım başlatılıyor dedi tepki vermedi
  12. mckadia

Rom Gizli Uygulama

Arkadaşlar masik x 14 de uygulama gizlemeyi bulamadım miui 11 deyken ekranı yakınlaştırma hareketi yapınca görünürdü
  13. mckadia

Yardım Cepheus Davinci

Masik x 14 rom yüklerken cepheus davinci dipper gibi kavramlarla karşılaştım bilgilendirirmisiniz hangisini indireceğim
  14. mckadia

Çözüldü Mi Kilit Hatası

Arkadaşlar rom atacaktım mi kilitli diyor imei atılırken açmıştım şuan neden böyle oldu hesap ekle diyorum girmiyor şuan rom atabilirmiyim sıkıntı çıkarmı veya tekrar bu kilidi açmak için ne yaomalıyım TWRP yüklü
  15. mckadia

Soru masik x mi mi rom mu yoksa EU rom mu

MASİK 14, mi rom ve EU beta arasında kaldım farkları ekran süreleri veya akıcılığı konusunda hangisini önerirsiniz? Netflix de izlerim
Üst Alt