Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temalar uygulaması çince içerikten oluşuyor global uygulamaya döndürmek için yükledim ama 3. parti uygulamalara izin verilmez deyip yüklemedi bu konuda kesin bir çözüm varmıdır muimix stabil 12.0.6 mi9t
mi9t cihazıma android 11 miui 12.5 yükledim ve ana menüye gelip stoya hocamın verdiği 2 magisk dosyasını indirdim fakat dosyayı bilgisayardan göndere bastığımda göndermiyor ve hata veriyor
mi9t kullanıcısıyım şarjım çok hızlı bitiyor bu romdan kaynaklı olabilirmi önerileriniz nelerdir farklı roma geçmelimiyim geçmeliysem hangi romu kullanmalıyım
Arkadaşlar mi9t kullanıcısıyım ve miui 12.1 masik rom kullanıyorum beta sürüm bana pil performansı sağlayacak rom öneriniz varmı acaba cevaplar için şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar masik beta rom kullanıyorum cihazım mi 9t ben bu romun temalar uygulamasını çince olması ve içeriğinin bana hitap etmemesi nedeniyle orjinal temalar uygulamasını yüklemek istiyorum yardımcı olabilecek varmı?
Arkadaşlar rom atacaktım mi kilitli diyor imei atılırken açmıştım şuan neden böyle oldu hesap ekle diyorum girmiyor şuan rom atabilirmiyim sıkıntı çıkarmı veya tekrar bu kilidi açmak için ne yaomalıyım TWRP yüklü