mcihan142 kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru 18 Watt şarj adaptörü önerisi

Mi 9T cihazım için adaptör arıyorum, orijinal adaptör linki atar mısınız?
  2. M

Çözüldü TWRP yüklenmiyor

Her şeyi sorunsuz yapıyorum ama hala fastboot ekranı gözüküyor, TWRP yüklenmiyor, ne yapmam lazım?
  3. M

Yardım Güncel, stabil ROM önerisi

MIUI Global 12.1.4 Kararlı kullanıyorum, Play Store'da bazı uygulamalar sürüm yetmediği için yüklenmiyor(netflix,kick vs.) Ve cihazda kasmalar başladığı için de temiz, stabil bir rom kurmak istiyorum, önerileriniz nelerdir ? Ayrıca DRM İNFO'da Widevine L3 olarak gözüküyor fakat burada Mİ9T'nin...
  4. M

Yardım Mi9t stock rom

Magisk Root'u ne demediysem kaldıramadım en temiz yolu stock rommuş sanırım, nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz? 1699971847 Stoya
  5. M

Çözüldü Kilit ekranında mesajların içeriği gözüküyor

MiuMix kurdum, şu ayarı bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
  6. M

Soru Güncel, stabil rom önerisi?

Uzun zamandır bu sürümü kullanıyorum, kasmalar ve sistem genelinde sorunlar oluşmaya başladı. Cihazın artık eskimesi sebebide var tabii. Şöyle performansı, şarjı vs güzel olan rom önerilerinizi bekliyorum. Oyun oynamıyorum.
  7. M

Yardım QR Kod okuyucu çalışmıyor

arkadaşlar hiç bir qr kodu, barkodu okumuyor taramıyor, whatsapp web'e giriş sağlayamıyorum günlerdir. bu sorunu nasıl çözebilirim? kameranın ayarlarında qr okuma açık, başka uygulamalarda denedim fakat düzelmedi. MIUI 12.6 by xiaomi.eu 21.11.24 Beta
  8. M

Tavsiye Hangi telefonu almalıyım?

Arkadaşlar anneme telefon almak istiyorum, bataryası uzun gidecek fiyat performans olarak önerebileceğiniz en ucuz telefonu yazarsanız sevinirim.
  9. M

Çözüldü Bildirim gelince ekran uyanmıyor

Arkadaşlar telefona bildirim gelince ekran uyansın istiyorum fakat ayarlarda bu seçeneği bulamadım yardımcı olur musunuz? Eu beta 12.1.2 kullanıyorum
  10. M

Soru Zip uzantılı GCam nasıl kurulur?

Sponsorlu konudan görüp indirmiş olduğum bu gcami nasıl kurabilirim? Zip halinde indi ve içeriği böyle.
  11. M

Yardım Magisk Kaldırma??

Arkadaşlar cihazıma yüklü olan Magisk i tamamen nasıl silebilirim? Twrp den magisk uninstaller zip kaydırdım fakat olmadı
  12. M

Soru Bluetooth Kulaklık Önerisi?

100-150 TL civarında bluetooth kulaklık önerir misiniz?
  13. M

Çözüldü Ana Ekran Uygulama Kaldırma Sıkıntısı!

ana ekrandan uygulama kaldırınca diğer uygulamalar o kalkan uygulamanın yerini dolduruyor ve hepsi birden yerinden hareket ediyor. Bu durum çok can sıkıcı. Bir çözümü var mı?
  14. M

Yardım Spotify Bildirim Sorunu

Şarkı dinlemediğim, uygulamayı kapattığım halde bildirim şeklinde karşıma böyle sorunlar çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  15. M

Yardım Twitter Linkler Açılmıyor?

Arkadaşlar MiGlobe romunu kullanıyorum. Twitter da paylaşılan her linke tıkladığımda beni ana sayfaya atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Play store denedim, apk denedim sonuç aynı
Üst Alt