MCEYLAN34 kullanıcısının son içeriği

1. MCEYLAN34

Yardım Mesaj yazma sorunu

Mi8 kullanıcısıyım bir kaç kez bende de olmuştu sonradan düzelmişti nedenini bende bulamamıştım
  2. MCEYLAN34

Yardım Isınma ve Kasma

Peki hocam teşekkür ederim
  3. MCEYLAN34

Yardım Isınma ve Kasma

Şimdi cihaz ile bir oyun oynayıp ısı değerlerine bakicam Buraya ss aticam 1562199932 33 derece başladim yaklaşık 10 dakika oynadım sonuc normal mi
  4. MCEYLAN34

Yardım Isınma ve Kasma

Ekran parlaklığı sonda brawl stars oynadım 15 dakika kadar ısınma var ama pugb de ki ile uzaktan yakından alakası yok pugb de telefonun ekranı yanıyor resmen
  5. MCEYLAN34

Yardım Mi 8 Ekran Bembeyaz Olup Duruyor

Hocam hard reset denedin mi
  6. MCEYLAN34

Yardım Mi 8 Ekran Bembeyaz Olup Duruyor

Global rom mu kullanıyorsun Beta mi hocam
  7. MCEYLAN34

Yardım Isınma ve Kasma

İlk oyunda kasıyor direk ve normal şartlarda bir kaç oyun oynarsin telefon sonra aşırı ısınır benim ilk oyunun ilk 5 dakikasi ekran yanıyor resmen
  8. MCEYLAN34

Yardım Isınma ve Kasma

Hocam %25 kullaniyorum depolama alanını arka planda çalışan uygulamalar her telefonda olan standart şeyler pugb ve WhatsApp dışında telefonda yüklü hiçbir uygulama yok yazılımsal oldufunu ciddi ciddi düşünmeye başladım
  9. MCEYLAN34

Yardım Isınma ve Kasma

Hard reset sonrasi değişen birşey olmadı angel~~:@
  10. MCEYLAN34

Yardım Isınma ve Kasma

Umarım
  11. MCEYLAN34

Yardım Isınma ve Kasma

Hayır hocam sadece sıcak Ken biraz takılıyor hard reset attım daha pugb yi yüklemedim bakalım değişen birşey olacak mı
  12. MCEYLAN34

Yardım Isınma ve Kasma

Haklısın teşekkürler sakata gelmeyelimangel~~
  13. MCEYLAN34

Yardım Isınma ve Kasma

Hocam yorumun için çok teşekkür ederim. Ama bende şöyle düşünüyorum geçen senenin amiral gemisiydi bu telefon yani bu denli performans düşüşü olmaması gerekiyor bence cihaz kaynaklı olacağını ciddi ciddi düşünmeye başladım çünkü ekran geçişlerinde de anlık takilmalar oluyor özellikle pugb...
  14. MCEYLAN34

Yardım Isınma ve Kasma

Tr Garantili Cihaz aslında hiç uğraşmayip garantiye mi göndersem diye düşünüyorum evofone ile görüştüm durumu anlattım gönderin dediler ama 20 Gün telefonsuz kalmayı göze alamadım. Hayır özellikle dikkat ediyorum sarjdayken hiç oyun oynamıyorum. Bariz belli yani bir kaç ay önce ki hissiyat la...
  15. MCEYLAN34

Yardım Isınma ve Kasma

chrome ve diğerlerini manuel olarak kapatmam performans i arttırır mı
Üst Alt