Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekran parlaklığı sonda brawl stars oynadım 15 dakika kadar ısınma var ama pugb de ki ile uzaktan yakından alakası yok pugb de telefonun ekranı yanıyor resmen
Hocam %25 kullaniyorum depolama alanını arka planda çalışan uygulamalar her telefonda olan standart şeyler pugb ve WhatsApp dışında telefonda yüklü hiçbir uygulama yok yazılımsal oldufunu ciddi ciddi düşünmeye başladım
Hocam yorumun için çok teşekkür ederim. Ama bende şöyle düşünüyorum geçen senenin amiral gemisiydi bu telefon yani bu denli performans düşüşü olmaması gerekiyor bence cihaz kaynaklı olacağını ciddi ciddi düşünmeye başladım çünkü ekran geçişlerinde de anlık takilmalar oluyor özellikle pugb...
Tr Garantili Cihaz aslında hiç uğraşmayip garantiye mi göndersem diye düşünüyorum evofone ile görüştüm durumu anlattım gönderin dediler ama 20 Gün telefonsuz kalmayı göze alamadım. Hayır özellikle dikkat ediyorum sarjdayken hiç oyun oynamıyorum. Bariz belli yani bir kaç ay önce ki hissiyat la...