mcelik3 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım uygulamalar kendiliğinden kapanıyor

merhaba arkadaşlar ben mi 11t kullanıyorum nerdeyse tüm uygulamalar kendiliğinden kapanıyor crome bile arama yaptırmıyor hata veriyor sebebi ne olabilir android sistem wiev web teki güncellemeleri kaldırdım yine olmadı
  2. M

Yardım mi 11t nfc çalışmıyor

selamın aleyküm arkadaşlar mi 11t kullanıyorum bir işlem için nfc ile kimliğimi telefona okutmam gerekiyor ama ne yaptıysam telefonda okutamadım. sebebi ne olabilir nfc ayarını açıyorum ama yinede olmuyor o sensör telefonun neresinde
  3. M

Yardım mi 11t arama bekletme

selamın aleyküm arkadaşlar mi11t global kararlı kullanıyorum ben telefonda konuşurken beni arayanları göremiyorum ayarlarda arama bekletme açık görünüyor ama gelin görün ki göremiyorum. sizce sorun ne nasıl düzeltebilirim
  4. M

Yardım mi 11t ilk kurulum haline getirme

selamün aleyküm arkadaşlar bende mi 11t var imei ucmadan ilk kurulum haline getirmek istiyorum. yani 0 dan kurulum yapilacak şekilde olsun sizce bu mümkün müdür acaba 1669503569 edit: niye böyle düşünüyorum onuda anlatayım repairli cihaz alinca bl kilidi açık ve datalar hafızada oluyor genelde...
  5. M

Yardım one plus 8t şebeke sorunu

one plus 8 t telefonumun şebekesi komple gidiyor yeniden başlatınca tekrar düzeliyor bunun sebebi nedir nasıl çözebiliriz
  6. M

Soru a101e gelen haylou ls05 hk

arkadaşlar geçen haftalarda a101 e gelen haylou ls05 saati alnır mı a101 e özel türkçe menü türkçe uygulama olduğu idda ediliyor tavsiye eder misiniz yada alan varsa tecrübelerini aktarabilir mi
  7. M

Yardım tuşlu kamerasız ama internetli telefon tavsiyesi

arkadaşlar yakın zamanda askere gideceğim android yasa biliyorsunuz bana tuşlu kamerasız ama nete gireceğim bir telefon önerir misiniz baktıklarım türkiyede satılmıyor
  8. M

Tavsiye Akıllı saat önerir misiniz?

300 tl ye kadar akıllı saat önerir misiniz? beklentilerim: arama cevaplasın, tema çeşitliliği olsun ve türkce arayüzü olsun
  9. M

Yardım andoid sistemi çok şarj yiyor

merhaba arkadaşlar eu stabil kulanıyorum ilk defa android sistemin bu kadar şarj yediğini gördüm sizce neden dolayı böyle oluyor
  10. M

Soru Akıllı ağ modu işe yarıyor mu

Arkadaşlar şarj sorunu için mi room tavsiye ettiler şimdi merak ettiğim burdaki akıllı ağ modu gerçekten işe yarıyor mu yoksa sürekli değiş değiş şarj daha mı cabuk bitiyor
  11. M

Yardım Arama yapamıyorum

Bir süredir şarj sorunu yaşadımdan mi room 11.0.6 ya geçtim şebekem var internete girebiliyorum ama normal arama yapamıyorum hiç çalmadan direk sonlandırıldı diyor başkası beni arayıncada aynı durum oluyor
  12. M

Çözüldü sizce en iyi tarayıcı hangisi?

son zamanlarda google crome iyice kasıp donmaya basladı sizce alternatif en iyi tarayıcı hangisi
  13. M

Çözüldü mobil veri şarj sorunu

mi9 t kulanıyorum şarjım mobil veride 3-4 saat gidiyor wifiye geçince 8 saati bile geçiyor rom değiştim olmadi format attım olmadı wifi ile mobil veri arasında fark olur ama bu kadar olmaz diye düşünüyorum
  14. M

Yardım Pil için en iyi rom

Merhaba arkadaşlar mi9 t kulanmaktayım şuan eu betadayım bir süredir telefonumun şarjının çok çabuk bittiğini fark ettim sizce pil konusunda en iyi rom hangisi yada şu romun şu sürümü çok iyi dediğiniz bir sürüm var mı?
  15. M

Yardım mi9t uygulama kapatma

mi9t eu beta kulanıyorum bugün 8 gün önce yeni güncelleme yayınladığını görünce güncellemeyi yaptım ve değişik bir şekilde girdiğim bazı uygulamaları kapatıyor misal WhatsApp mesajlarda sorun yok ama hikayelere girince atıyor bazı oyunlarda da yapıyor bunu
Üst Alt