mcelik3 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Telefonum durduk yere reset atıyor

Merhaba arkadaşlar bir mi 11t cihaza sahibim telefonum durdum yere kendi kedine kapanıyor açılıyor bazen açılmıyor ben açıyorum sıfırladım bir süre sonra tekrar oldu bunun sebebi nedir acaba
  2. M

Soru Mi 13t vs Mi 14t hangisini tavsiye edersiniz?

Server kayıt mı yaptırdın yoksa bildiğimiz yazılım kayıt mı söyle birşey de var bazı satıcılar direnci once yapıyor satarken söylemiyor gel yazılım kayıt yapalım diyor 1740725607 Şuan yazılımcıma sordum oluyor dedi madem oluyor neden her yerde direnç satılıyor garip
  3. M

13t yazılım 14t direnç kayıt
  4. M

Merhaba arkadaşlar yeni bir cihaz alacağım ikisinin fiyatları hemen hemen aynı sizce hangi cihazı seçmeliyim sebebi ile birlikte tavsiye verebilir misiniz? Oyun falan oynamam günlük işler ve arada sırada fotoğraf çekerim nfc önemli benim için
  5. M

Tavsiye S23 ultra vs mi 14t pro

S23 ultra al diyorsun değil mi hocam
  6. M

Tavsiye S23 ultra vs mi 14t pro

Selamın aleyküm arkadaşlar yd S23 ultra kullanıyordum. Abim çok beğendi ona verdim bu yüzden yeni telefon alma arefesindeyim sizce tekrardan s23 ultra mı alayım yoksa mi14 t pro ya mı geçeyim varsa kullanım deneyiniz anlatabilir misiniz?
  7. M

Çözüldü Mi 11t Cihaz Sıfırlama ?

bana ulaşırmısınız buradan veya instagram mhmt.clk82 dan Instagram olursa sevinirim
  8. M

Rom 11T EU rom

iyi de güncelleme yapınca tekrar repair gerektirmiyor mu
  9. M

Yardım uygulamalar kendiliğinden kapanıyor

zaten 12.5 kullanıyorum 1698775981 hocam hepsini denedim garip bir şekilde olmuyor nedense
  10. M

Yardım uygulamalar kendiliğinden kapanıyor

merhaba arkadaşlar ben mi 11t kullanıyorum nerdeyse tüm uygulamalar kendiliğinden kapanıyor crome bile arama yaptırmıyor hata veriyor sebebi ne olabilir android sistem wiev web teki güncellemeleri kaldırdım yine olmadı
  11. M

Yardım mi 11t nfc çalışmıyor

selamın aleyküm arkadaşlar mi 11t kullanıyorum bir işlem için nfc ile kimliğimi telefona okutmam gerekiyor ama ne yaptıysam telefonda okutamadım. sebebi ne olabilir nfc ayarını açıyorum ama yinede olmuyor o sensör telefonun neresinde
  12. M

Yardım mi 11t arama bekletme

selamın aleyküm arkadaşlar mi11t global kararlı kullanıyorum ben telefonda konuşurken beni arayanları göremiyorum ayarlarda arama bekletme açık görünüyor ama gelin görün ki göremiyorum. sizce sorun ne nasıl düzeltebilirim
  13. M

Yardım mi 11t ilk kurulum haline getirme

selamün aleyküm arkadaşlar bende mi 11t var imei ucmadan ilk kurulum haline getirmek istiyorum. yani 0 dan kurulum yapilacak şekilde olsun sizce bu mümkün müdür acaba 1669503569 edit: niye böyle düşünüyorum onuda anlatayım repairli cihaz alinca bl kilidi açık ve datalar hafızada oluyor genelde...
  14. M

Yardım one plus 8t şebeke sorunu

one plus 8 t telefonumun şebekesi komple gidiyor yeniden başlatınca tekrar düzeliyor bunun sebebi nedir nasıl çözebiliriz
  15. M

Soru a101e gelen haylou ls05 hk

arkadaşlar geçen haftalarda a101 e gelen haylou ls05 saati alnır mı a101 e özel türkçe menü türkçe uygulama olduğu idda ediliyor tavsiye eder misiniz yada alan varsa tecrübelerini aktarabilir mi
Üst Alt