Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ben mi 11t kullanıyorum nerdeyse tüm uygulamalar kendiliğinden kapanıyor crome bile arama yaptırmıyor hata veriyor sebebi ne olabilir android sistem wiev web teki güncellemeleri kaldırdım yine olmadı
selamın aleyküm arkadaşlar mi 11t kullanıyorum bir işlem için nfc ile kimliğimi telefona okutmam gerekiyor ama ne yaptıysam telefonda okutamadım. sebebi ne olabilir nfc ayarını açıyorum ama yinede olmuyor o sensör telefonun neresinde
selamın aleyküm arkadaşlar mi11t global kararlı kullanıyorum ben telefonda konuşurken beni arayanları göremiyorum ayarlarda arama bekletme açık görünüyor ama gelin görün ki göremiyorum. sizce sorun ne nasıl düzeltebilirim
selamün aleyküm arkadaşlar bende mi 11t var imei ucmadan ilk kurulum haline getirmek istiyorum. yani 0 dan kurulum yapilacak şekilde olsun sizce bu mümkün müdür acaba
1669503569
edit: niye böyle düşünüyorum onuda anlatayım repairli cihaz alinca bl kilidi açık ve datalar hafızada oluyor genelde...
arkadaşlar geçen haftalarda a101 e gelen haylou ls05 saati alnır mı a101 e özel türkçe menü türkçe uygulama olduğu idda ediliyor tavsiye eder misiniz yada alan varsa tecrübelerini aktarabilir mi
arkadaşlar yakın zamanda askere gideceğim android yasa biliyorsunuz bana tuşlu kamerasız ama nete gireceğim bir telefon önerir misiniz baktıklarım türkiyede satılmıyor
Arkadaşlar şarj sorunu için mi room tavsiye ettiler şimdi merak ettiğim burdaki akıllı ağ modu gerçekten işe yarıyor mu yoksa sürekli değiş değiş şarj daha mı cabuk bitiyor
Bir süredir şarj sorunu yaşadımdan mi room 11.0.6 ya geçtim şebekem var internete girebiliyorum ama normal arama yapamıyorum hiç çalmadan direk sonlandırıldı diyor başkası beni arayıncada aynı durum oluyor
mi9 t kulanıyorum şarjım mobil veride 3-4 saat gidiyor wifiye geçince 8 saati bile geçiyor rom değiştim olmadi format attım olmadı wifi ile mobil veri arasında fark olur ama bu kadar olmaz diye düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar mi9 t kulanmaktayım şuan eu betadayım bir süredir telefonumun şarjının çok çabuk bittiğini fark ettim sizce pil konusunda en iyi rom hangisi yada şu romun şu sürümü çok iyi dediğiniz bir sürüm var mı?
mi9t eu beta kulanıyorum bugün 8 gün önce yeni güncelleme yayınladığını görünce güncellemeyi yaptım ve değişik bir şekilde girdiğim bazı uygulamaları kapatıyor misal WhatsApp mesajlarda sorun yok ama hikayelere girince atıyor bazı oyunlarda da yapıyor bunu