Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bir mi 11t cihaza sahibim telefonum durdum yere kendi kedine kapanıyor açılıyor bazen açılmıyor ben açıyorum sıfırladım bir süre sonra tekrar oldu bunun sebebi nedir acaba
Server kayıt mı yaptırdın yoksa bildiğimiz yazılım kayıt mı söyle birşey de var bazı satıcılar direnci once yapıyor satarken söylemiyor gel yazılım kayıt yapalım diyor
1740725607
Şuan yazılımcıma sordum oluyor dedi madem oluyor neden her yerde direnç satılıyor garip
Merhaba arkadaşlar yeni bir cihaz alacağım ikisinin fiyatları hemen hemen aynı sizce hangi cihazı seçmeliyim sebebi ile birlikte tavsiye verebilir misiniz? Oyun falan oynamam günlük işler ve arada sırada fotoğraf çekerim nfc önemli benim için
Selamın aleyküm arkadaşlar yd S23 ultra kullanıyordum. Abim çok beğendi ona verdim bu yüzden yeni telefon alma arefesindeyim sizce tekrardan s23 ultra mı alayım yoksa mi14 t pro ya mı geçeyim varsa kullanım deneyiniz anlatabilir misiniz?
merhaba arkadaşlar ben mi 11t kullanıyorum nerdeyse tüm uygulamalar kendiliğinden kapanıyor crome bile arama yaptırmıyor hata veriyor sebebi ne olabilir android sistem wiev web teki güncellemeleri kaldırdım yine olmadı
selamın aleyküm arkadaşlar mi 11t kullanıyorum bir işlem için nfc ile kimliğimi telefona okutmam gerekiyor ama ne yaptıysam telefonda okutamadım. sebebi ne olabilir nfc ayarını açıyorum ama yinede olmuyor o sensör telefonun neresinde
selamın aleyküm arkadaşlar mi11t global kararlı kullanıyorum ben telefonda konuşurken beni arayanları göremiyorum ayarlarda arama bekletme açık görünüyor ama gelin görün ki göremiyorum. sizce sorun ne nasıl düzeltebilirim
selamün aleyküm arkadaşlar bende mi 11t var imei ucmadan ilk kurulum haline getirmek istiyorum. yani 0 dan kurulum yapilacak şekilde olsun sizce bu mümkün müdür acaba
1669503569
edit: niye böyle düşünüyorum onuda anlatayım repairli cihaz alinca bl kilidi açık ve datalar hafızada oluyor genelde...
arkadaşlar geçen haftalarda a101 e gelen haylou ls05 saati alnır mı a101 e özel türkçe menü türkçe uygulama olduğu idda ediliyor tavsiye eder misiniz yada alan varsa tecrübelerini aktarabilir mi