Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar poco x3 nfc model cihazıma yurt dışı olduğu için imei attırdım şuanda global kararlı romdayım.. twrp yükledim eu rom atmak istiyorum acaba imei uçar mı?
redmi9t lime cihazıma twrp yi ve magisk rootu kurdum..stock romdan eu roma geçmek istiyorum..romu flah diyorum error installing zip file hatası veriyor.romu atmadan önce wipe bölümünden dalvik data cache yi siliyorum ancak burada system seçeneği yok silmem için..acaba sistemi silmediğim için mi...
redmi 9t cihazıma twrp yi yüklüyorum sonra kombinasyon ile twrp ye giriyorum..sistemi yeniden başlatınca tekrar stock romun recoverysi geliyor twrp gidiyor..sorun stock rom da mı ??
twrp yükledikten sonra costum rom atmak şart mı
Redmi 9t cihazıma resmi olmayan twrp yükledim cihaz sistemi sürekli yeniden başlatıyor. Global rom indirdim flashlamadı , eu rom indirdim onda da hata verdi..cihaz açılmıyor format wipe data yapıldı yinede açılmıyor sürekli yeniden başlıyor.. Redmi 9t için resmi twrp sürümü varmı bilmiyorum...