Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun bir süre aosp ve miui romlarda bu süreyi almamıştım.5 saati gördük tabi yoğun kullanım ve oyun yok
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar. Telefonumda rr rom miuipro globe rom başta olmak üzere bir çok rom denedim ama son zamanlarda hiç birinden şarj konusunda verim alamadım eskisi gibi. Bir anda bataryanın bozulacağını düşünmüyorum. Kullanıp da tavsiye edeceğiniz rom var mı acaba şarj konusunda iyi olan
MI 5s...
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Öncelikle androidde twrp rom işlerini yapmayalı 4 sene kadar oluyor. Androide tekrardan geçtiğim için twrp yükleyip rom flaslayacağım ama yedekleme olayını hatırlayamadım. Temiz kurulum yapmak istiyorum. Yedekleme işini nasıl yapabilirim acaba? Dosyalarım gitmese...
Öncelikle merhabalar. Telefonum mi5s plus. Dün miui 8.5.2 güncellemesini yaptıktan sonra gelen aramalarda zil sesi artarak çalıyor. Bununla ilgili bir ayar bulamadım. Bilgisi olan var mı acaba?