mcancakar kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Uzun bir süre aosp ve miui romlarda bu süreyi almamıştım.5 saati gördük tabi yoğun kullanım ve oyun yok MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. M

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

mi 5s plus'a stabil romda magisk üzerinden xposed kurabilen var mı? ne yaptıysam bootlop oluyor :(
  3. M

Mi 5s plus şarj

Sanırım ben de öyle oldum çok dert etmeyip rr rom kurdum[emoji3] MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. M

Rom Resurrection Remix Custom ROM özellikleri ve Yükleme talimatı

Çok teşekkürler MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Rom Resurrection Remix Custom ROM özellikleri ve Yükleme talimatı

Verdiğiniz linkte hangisini indireceğimi bilemedim hocam telefonum mi5s plus Skorpi MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

Mi 5s plus şarj

Merhaba arkadaşlar. Telefonumda rr rom miuipro globe rom başta olmak üzere bir çok rom denedim ama son zamanlarda hiç birinden şarj konusunda verim alamadım eskisi gibi. Bir anda bataryanın bozulacağını düşünmüyorum. Kullanıp da tavsiye edeceğiniz rom var mı acaba şarj konusunda iyi olan MI 5s...
  7. M

Soru Yedekleme

Çok teşekkürler MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Soru Yedekleme

hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama twrp ile yedek alıp wipe yapınca bu dosyalar da silinmeyecek mi?
  9. M

Soru Yedekleme

Teşekkür ederim MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. M

Soru Yedekleme

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Öncelikle androidde twrp rom işlerini yapmayalı 4 sene kadar oluyor. Androide tekrardan geçtiğim için twrp yükleyip rom flaslayacağım ama yedekleme olayını hatırlayamadım. Temiz kurulum yapmak istiyorum. Yedekleme işini nasıl yapabilirim acaba? Dosyalarım gitmese...
  11. M

Yardım artan zil sesi sorunu

Teşekkür ederim çözüldü
  12. M

Yardım artan zil sesi sorunu

Öncelikle merhabalar. Telefonum mi5s plus. Dün miui 8.5.2 güncellemesini yaptıktan sonra gelen aramalarda zil sesi artarak çalıyor. Bununla ilgili bir ayar bulamadım. Bilgisi olan var mı acaba?
Üst Alt