mc.ahi kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 9T miui 12.0.3 Global Rom Şarj problemi

Herkese iyi forumlar, Başlıkta belirttiğim rootsuz-global mi9t cihazımla. Ciddi anlamda şarj problemi yaşıyorum. Miui 11 de 7-8 saat ekran süresi alırken, Miui 12 güncellemesi geldiğinden Beri 3 max 4 saat ekran süresi alır oldum. Telefon boşta olduğu zamanlarda çok fazla şarj tüketimi...
  2. M

Yardım xiaomi mi box s 4k- tivibu yükleme

Merhabalar, Xiaomi mi box s 4k cihazı aldım. android tv gibi kullanmak istiyorum fakat çoğu uygulama playstore da çıkmıyor. tivibu go uygulamasının apk sını denedim ama düzgün çalışma. ekran yan dönük oluyor ya da şifre girilmiyor. çalışan apk sürümü bilen var mı ? 2.olarak mi kumanda...
  3. M

Yardım Mi 9t Gcam Selfie sorun-ayar

Selamlar, Stock mi9t cihazımda, gcam versiyon 7.0.0009 sürümünü kullanmaktayım. Herşey stabil bir şekilde çalışıyor fakat şöyle bi sorunum var. Selfie çektiğim zaman çok fazla keskinlik oluyor, hdr in her türlü ayarını denedim, Güzellik her seviyesini denedim fakat istediğim gibi olmuyor, Stock...
  4. M

Yardım mi 9t pro Ekran Koruyucu ve Kılıf

Telefonu kalınlaştırmayan, hissiyatı güzel slim kılıf onerebilecek var mı?
  5. M

Mahvetme dediğiniz köşeleri açık olduğu için mıdır?
  6. M

Kutudan çıkan kılıf ile bu kılıfı karşılaştırınca, kalınlığı nasıl oldu telefonun?
  7. M

Yardım Ortam ekranı (aod) bildirim gözukmeme sorunu

Anladım Herhangi bir ayarı var mı diye şüpheye düşmüştüm. Anlaşılan beklememiz gerekecek
  8. M

Olabilir, ben de o şekil sade kullanıyorum
  9. M

Yüzde olarak hiç dikkat etmedim.miui 10da da kullanıyordum,ama miui11 ile daha akıllı hale geldi gibi Karanlıkta kendini kapatması artık daha stabil.
  10. M

Merhabalar, mi 9t cihazımda ortam ekranı(always on display) açık olarak kullanıyorum. Aod ekranına sadece sms-cagri ve WhatsApp bildirilmleri geliyor Instagram Twitter veya başka uygulamalardan bildirim geldiğinde ortam ekranında gözükmüyor. Ayarlardan tüm bildirimler açık, kilit ekranı...
  11. M

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Xiaomi mi9T için bu ayar ne olmalı? Değiştirdikce renklerde çok fazla değişiklik oluyo.
Üst Alt