Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konuyu açtıktan kısa bir süre sonra şunu buldum ve kullanmaya başladım. zengin özellikleri var:
recovery-TWRP-3.2.3-0802-XIAOMI_MIX-CN-wzsx150.img
hatta mi pad 4 içinde gene wzsx twrp buldum onu kullanıyorum...
merhaba
hala mi mix kullanmaya devam ediyorum. maalesef android 8 de unutulması canımı çok sıktı. bende pixelexperience deneyeyim dedim. ama şimdide dokunmatiği çalışan recoveryde sorun yaşıyorum. dokunmatik çalışan mrraines de rom yüklenmiyor, hata veriyor. internette yeni recovery kullan...
O listeyi bir yerlerden hatırlıyorum da mix yok orda, varda ben mi göremedim?
Velevki mix için pie çıkmayacak. Peki bu sizce ne kadar doğru? O kadar eski bir cihaz mı mix? Android 9 u kaldıramaz mı?
MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global romda aradığım yegane özellik Çin romun da olan yukarı çekince arama özelliği. Bunu neden iptal ediyorlar ki?
Acaba konum servisleri mi açık? Bende bi ara akıllı bileklik yüzünden açık kalmış, şarj 8 saatte bitmişti.
Ben daha evvel belirttiğim gibi eu romdan fastboot ile geçiş yaptım. Kullandığım süre içinde şarj ika alakalı sorun yaşamadım. Bana kullanım süresi aynı geldi. Eu rom ile de çok bir farkını giremedim açıkçası. Eu stabil rom kullanıyordum. Dolayısıyla tek fark 7ye terfi etmem oldu ve tabiki 7 ile...