Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bootloader kilidini açamadıgım için sürekli hata verdiği için işleme devam edemiyorum.program da hata veriyor o kapalı oldugundan dolayı.sanırım baska yapılacak ta bişey kalmadı gibi.neyse tskr ederim ilginize
hocam telefon ne durumda anlamıs degilim ayarlardan ek ayarlara ordan bootloader kilidini acmaya izin ver diyorum ordan da hata veriyr ayarlar sayfası da kapanıyor.suan hiçbir yerden müdahale edemiyorum.
hocam tskr ederim ilginize lakin oradan da olmuyor.ses acma ve power tusuna 3 dakika oldu halen basıyorum sürekli mi yazısı geliyor gidiyor ordan da olmadı maalesef :(
mi 8se cihazım en son fotodaki sekilde güncelledim.sonrasında galeriye ve sms e giremiyorum hata verior.ve fabrika ayarlarına dönemiyorum hata veriyor.farklı rom a geceyim dedim rom yuklerken direk Mİ yazısı geliyor ekrana ve bu sekilde kalıyor.ne yapmalıyım
mrb bende de aynı sorun var suan sebekem yok.dosyanızı indirdim.dediğiniz gibi fastboot bölümüne girdi o sekilde kaldı telefon daha ilerlemiyor ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilgi verir misiniz