Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana hala gelmedi
QUOTE="Murat3346, post: 605191, member: 113396"]Güncelleme birkaç gün önce banada geldi ancak yuklememistim bende sizin gibi yüklemek istediğimde güncelleme kaybolmuştu yukleyemedim.bir arkadaş guncellemede sorun olduğu için guncellemenin geri çekildiğini beklemede kalmamiz...
Bu romu telefona indirdim. Nasil kuruluyo ve ben bunu kurarsam bidahaki guncellemeleri de boyle kurmak zorundamiyim yoksa eskisi gibi otomatik geliyomu guncelleyiciye
Rom atmayida bilmiyorum zararda verebilir yaziyo birkac yerde pie 9 a gecti yaziyo heryerde napmam gerekiyo anlamadim
1564818265
https://bigota.d.miui.com/V10.4.1.0.PCAMIXM/miui_MI6Global_V10.4.1.0.PCAMIXM_38edd1584c_9.0.zip bir arkadas bu linki atti cevap olarak bunu kurmami soyledi ama bende...
Mi6 kullaniyorum Miui 10.3.4ten 10.4.1 guncelleme bildirimi gelmisti internet buldugumda indircektim interneti buldum guncelleme gozukmuyor neden bilen varmi?