mazluMerve kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü samsung gear s3 , xiaomi mi 8 gear çalışmıyor

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Başka bir telefon kurulum yapınca çözdüm. Google playden 3 uygulama indirmemiz lazım. 1) Galaxy Wearable (Samsung gear) 2) Gear S Plugin 3) Samsung Accessory Service Bunları indirim tekrar kurulum sağladığınızda sorun çözülüyor.
  2. M

İpucu Xiaomi Bluetooth Kulaklık - Mi Bluetooth Headset Kullanımı

Kulaklık ikili mi yoksa tek mi?
  3. M

İpucu Mi5s Twrp Yükleme/Root Aracı (Kolay Yöntem)

Yukarıda anlattığınız gibi kuruyorum twrpyi. Daha sonra twrp üzerinden güncellemeyi kuruyorum. Tabi bunu 3.0.2 sürümünde yaşadım. Şu an 3.1.1 kullanıyorum ve miui pro sürümünde olduğum için silinmiyor. Ancak beta sürümüne geçmek istiyorum. Tabi bu silinmeme işini başarabilirsem.
  4. M

İşte bende siliniyor. Güncellemeyi indirip kuruyorum. Sonra telefonda her şey olduğu gibi duruyor ama twrp ve bu programla yüklediğim şeyler siliniyor.
  5. M

İyi akşamlar, beta güncellemelerini yaparken twrpnin silinmemesi için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
  6. M

Mi5 rom kurulumundan sonra açılmıyor

Bl kilidi açık mı peki
  7. M

Mi5 rom kurulumundan sonra açılmıyor

Mi flash üzerinden bende yükleme yapmıştım ve 5-10 dk bekletmişti mi logoda. Sizde bu süre daha uzun sürdüyse indirme işlemini baştan yapıp tekrar flashlayın.
  8. M

Soru Mi5s Reset atma hakkında

Telefonun güncelleyicisine gir ve yazılımı tekrar indir kur. Ama internetin kesilmemesine dikkat et. Belki bu faydalı olabilir.
  9. M

Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

Twrp sürümünüz nedir? R Rootlu değil. Root için sadece super suyu indirip yüklemem mi lazım. Ne gibi değişiklikler olacak bana bunlardab bahsedebilir misiniz?
  10. M

Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

Merhaba arkadaşlar, bende mi 5s var. Bu telefona ios emojileri yükleyebileceğim bir olanak var mı?
  11. M

Mod Mi5 İos 10.2 emoji

Bende mi5s var. Yüklesem sıkıntı olur mu arkadaşlar
  12. M

Rom MiuiMS_TR_7.10.26_(Mi5S)

Pc den yapmıştım açılmamıştı. Dediğiniz gibi yaptım twrp üzerinden yükledim yine mi logoda kaldı. Bu sürüme geçmem lazım çünkü android 7 güncellemelerini anladığım kadarıyla 3.0.2 de yapamıyorum. Acaba nerede yanlış yapıyorum?
  13. M

İsimler benzer olduğu için karıştırıp iki konuya da yazmışım. Kırmızı 3 satırlık bir yazı vardı lakin çeviri yaparak okumadım. Hatırlamıyorum ne yazdığı. İkinci olarak global beta kullanıyorum şu an. Dediğiniz twrp yi indirdim. Açılmadı telefon mi logoda kaldı. Tekrar 3.0.2 ye geçiş yapıp...
  14. M

bu pro romu indirirken hangi twrp yi kurmam lazım. bende 3.0.2 var
Üst Alt