maylo kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Xiaomi 13 Xiaomi Eu Rom İndirme Bağlantıları ve Kurulum

Boot ekranında kalırsa recovery den wipe yapın diyorsunuz orjinal recovery olurmu yoksa twrp denmi olmalı
  2. M

Soru Şarj değerleri normal mi?

Xiaomi 11 ultra direnç kayıtlı 3 Aylık cihazı yeniden başlatınca batarya yüzde 1 oluyor normal kullanınca bir sorun yok batarya ölümü cihaz toplama olabilirmi yoksa dirençle alakalı mı
  3. M

Rom Xiaomi Mi 11 Ultra Xiaomi.eu A14 HyperOS 1.0

Faatboot Eu 14 enson rom kurulu Bu romu update_rom çalıştırsam olmaz mı yani sistem güncellemesi olarak.
  4. M

Rom Xiaomi Mi 11 Ultra Xiaomi.eu A14 HyperOS 1.0

Mi 11 ultra için en son Xiaomi.eu rom MIUI 14 kullanıyorum fastboot üzerinden kurdum twrp yok bu Romu yüklemek için update_rom olarak mı kuracağım
  5. M

Rom Xiaomi 13 Xiaomi Eu Rom İndirme Bağlantıları ve Kurulum

boot ekranı döngüsüne girerse twrp yok ise(çalışan doğru düzgün) nasıl wipe data yapacağız orginal recovery den yaparsak kayıt düşermi
  6. M

Yardım Xiaomi 11 ultra güncelleme

Xiaomi 11 ultra kilit açık direnç kayıtlı güncelleme yok diyor ama yeni sürüm var nasıl güncel tutarım kilit açık cihaz güncelleme almıyormu güncelleyiciden Manuel güncelleme paketini indirip yükleyebilirmiyim.
  7. M

Yardım Xiaomi 11 ultra

Xiaomi 11 ultra kilit açık direnç kayıtlı güncelleme yok diyor ama yeni sürüm var nasıl güncel tutarım kilit açık cihaz güncelleme almıyormu güncelleyiciden Manuel güncelleme paketini indirip yükleyebilirmiyim.
  8. M

Rom Xiaomi Mi11 Ultra - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

Boot ekranında kalırsa hangi recovery den wipe data yapacağız
  9. M

Rehber Recovery Olmadan Xiaomi.EU Romu Yükleme Rehberi

Recovery wipe data yapmamız icap ederse mesela fastboot döngüsüne girerse nasıl yapacağız twrp yok fastboot rom kurarken
  10. M

Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

https://androidfilehost.com/?fid=15664248565197208644
  11. M

Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

Android 12 için çıktı twrp
  12. M

Rom Poco F2 Pro crDroid 8.4 - Android 12.1

Kayıt gidermi bu romu kurarsak
  13. M

Rom Poco F2 Pro/ K30 Pro Eu Android 12 MIUI 13 Haftalık Beta / Kararlı sürüm

Eu stabil fastboot rom kurdum herşey iyi ama şebeke gelip gidiyor (kayıtlı)bilginiz olsun. 1662490008 Global miui 13 yüklü iken stabil fastboot romu kurdum (xiaomi.eu) herşey çok iyi ama şebeke gelip gitti tekrar kayıt yaptılar miui 12 global rom atıldı şu an herşey sorunsuz
  14. M

Rom Poco F2 Pro/ K30 Pro Eu Android 12 MIUI 13 Haftalık Beta / Kararlı sürüm

fastboot sürümü yüklemek istediğimizde twrp şart mı
  15. M

Rehber poco x4 pro 5G EU Rom Global fastboot yükleme

eu rom sitesinde veuxg ve veux kod adıyla rom var bunların biri çin bazlı diğeri global rom bazlı değilmi. 1661540039 çağrı kaydı için hangisini yükleyeceğiz veuxg mi veux mu (poco x4 pro 5g)
Üst Alt