maylo kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Xiaomi 11 ultra güncelleme

Xiaomi 11 ultra kilit açık direnç kayıtlı güncelleme yok diyor ama yeni sürüm var nasıl güncel tutarım kilit açık cihaz güncelleme almıyormu güncelleyiciden Manuel güncelleme paketini indirip yükleyebilirmiyim.
  2. M

Yardım Xiaomi 11 ultra

Xiaomi 11 ultra kilit açık direnç kayıtlı güncelleme yok diyor ama yeni sürüm var nasıl güncel tutarım kilit açık cihaz güncelleme almıyormu güncelleyiciden Manuel güncelleme paketini indirip yükleyebilirmiyim.
  3. M

Rom xiaomi.eu rom

stabil xiaomi.eu rom kuracağım mevcut android 12 twrp çalışmadığından rom kurma fastboot üzerinden kuruluyor twrp siz fastboot rom (xiaomi.eu) plaka düşermi.
  4. M

Rom Oneplus 9 pro

Oneplus 9 pro custom rom hangisini önerirsiniz.
  5. M

Soru Adb sideload ile rom kurma

Birçok custom rom üreticileri kurulum talimatlarını inceledim adb sideload yöntemi ile kurulum yapmamızı istiyor bir rehber varmı bu konuda.
  6. M

Soru Pixelexperince rom

samsung a7 2017 pixel romu kurdum herşey sorunsuz çalışıyor ama sadece acil aramalar yazıyor imei orjinal lütfen yardım edin.
  7. M

Yardım mi note 10 eea rom

mi note 10 eea rom yüklü bootloader kapalı endonezya romu kurabilirmiyim.(bootloader kilidi açmadan) arama ve sms uygulaması için
  8. M

Soru Redmi note 8 eu rom

Redmi note 8 eu beta 9.12.12 yüklü 9.12.26 güncelleme geldi twrp açıyorum dahili hafızayı görmüyor nasıl güncellerim.
  9. M

Recovery Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-1101 Tek Tuş Yükleme Aracı

twrp ekranı geliyor çalıştırıyorum tekrar telefonu kullandığımda stok recovery geliyor
  10. M

Recovery Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-1101 Tek Tuş Yükleme Aracı

twrp yükledim çalıştırdım fakat 2. açmamda gidiyor stok recovery geliyor herseferinde böyle oluyor
  11. M

MIUI 11 Redmi Note 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Sadece format data mı yapacağız wipe yapmıyacakmıyız
  12. M

Soru Xiaomi redmi note 8

xiaomi redmi note 8 kullanıyorum arama kaydetme bu cihazda yok arama uygulaması google arama uygulaması olmuş nasıl çözüm bulurum.
  13. M

Soru Xiaomi redmi note 7 miui 11

Xiaomi redmi note 7 global stabil rom yüklü bootloader kilidi açık eu beta miui 11 nasıl yüklerim sırasıyla anlatırmısınız teşekkürler
  14. M

MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.12.12_Kararlı 11.0.4.0 Rom

Note 7 global stabil kullanıyorum botloader kilidi açık xiaomi.eu beta miui 11 nasıl kurarım yardımcı olurmusunuz(sırasıyla anlatırsanız sevinirim)
Üst Alt