Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben X3 lerden bahsetmiyorum f serisinden bahsediyorum f serisinden mutsuz olanı daha görmedim benim zamanımda millet F1 f2 ler alıyordu oyunlar için falan daha şikayetçi olanını görmedim güncelleme diyorsun da miuı hiç bir güncellemesi stabil değil erken gelse ne gelmese ne malzeme kalitesine...
Bende merak ediyorum birkaç yabancı forum araştırdım burdan kime bakmayınca tonla video falan baktım F4 buldum hatta 200 300 TL farkla ona yöneleceğim bana f3 ve ya f4ün kamera haricinde nasıl geri kaldığını açıklar mısınız ona göre karar vereceğim bende henüz gidip almadım
Merhaba xiaomi 12 lite cihazı alacağım taksitle birlikte ülkemde 941 manata 10k tlye denk geliyor redmi note 9 kulllanıyorum şuanda hangi cihaza geçmek mantıklı olur bu fiyat bazında yardımcı olursanız sevinirim
1663269505
ve bide poco f3 var ancak o da 6/128 bu ise 8/256
Merhabalar. Sizden ricam var cihazımı 2 senedir kullanıyorum son 5 ayda cihaz artık beni illallah ettirecek düzeye getirdi ister instada storylerde takılma ister bir anda uygulamanın çökmesi artık kameram bile nokia 3310 gibi çekmeye başladı ben bu sorunlara çare arıyorum lütfen cihazımı...
bakın benim imeim zaten çiftti sonradan azerbaycan imeisi atıldı yine çift devam edildi sorum şu bu cihazın sorunu ne imei atılacaksa attırayım ne olacak yani modemmi yüklenecek imei mi attırılacak ne olacak?
hocam tam anlamadım şimdi ne yapmamız lazım ? telefonda 2 imei mevcut sim 1 e takıyorum noyu orada takılı yani phone 0 ve phone 1 var telefon bilgilerinde 2 sindede bilgiler yok modem mi uçmuş ?