Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu ay içinde tekrar yayınlanır diye okumuştum. ama yinede illa ben yükleyicem diyorsanız linkini atabilirim. ama ben kesinlikle tavsiye etmem. çok sıkıntılı özellikle pil konusu.
korkulacak bir şey yok servise gönderin direk ekran değişimi yapıyorlar genelde. ama tianma panel takıyorlar yerine çoğu zaman. bu kadar sıkıntılı bir paneli hala nasıl kullanıyorlar anlamadım.
bence hiç sevinme iki paneli de kullandım ve arasında gözle görülür hiç bir fark göremedim. tianma panelin ghost screen olma olasılığı boe ekrana göre kat ve kat daha fazla. bunu inkar eden tianma panel kullanan fanatiklerdir. ghost screen diye yaz ilk çıkan tianma paneldir. her tianma panel de...
sadce oyun oynarken mi böyle yoksa devamlı mı
1573321226
güvenlik - oyun hız arttırıcı- ayarlar - eller serbest arama yanıtlama yı kapatıp bi denermisin
https://bigota.d.miui.com/V11.0.3.0.PFGMIXM/miui-blockota-lavender_global-V10.3.12.0.PFGMIXM-V11.0.3.0.PFGMIXM-11cc13e4fe-9.0.zip
burdan bir denermisin biraz sıkıntılı ama özellikle pil