maydemir77 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım kilit ekranı saat ayarı

kilit ekranındaki saat ayarı 24 saat olmuyor. bunu ayarlamanın bir yolu varmıdır
  2. M

MIUI 11 Redmi Note 7 Global Kararlı MIUI 11 V11.0.4.0 PFGMIXM İndirme Bağlantıları

sadece güvenlik yaması gibi görünüyor. hata düzeltme - yeni özellikler beklemeyin.
  3. M

Yardım Redmi note 7 Ghost Screen

ghost screen a kullanıcı hatası diyemezler. her gün kimbilir kaç tane aynı hatadan geliyordur. servislerde panel ile alakalı olduğunu biliyor...
  4. M

Yardım Redmi note 7 Ghost Screen

panel tianma sanırım
  5. M

Recovery MIUI 11

evet çözülmüş artık bildirimler kaybolmuyor
  6. M

Yardım Redmi 7 MiUI 11 Hala gelmedi

bu ay içinde tekrar yayınlanır diye okumuştum. ama yinede illa ben yükleyicem diyorsanız linkini atabilirim. ama ben kesinlikle tavsiye etmem. çok sıkıntılı özellikle pil konusu.
  7. M

Yardım Redmi 7 MiUI 11 Hala gelmedi

geldi ama geri çekildi şuan bence beklemede kalın şuan çok sıkıntılı özellikle pil konusunda
  8. M

Soru Boe Ekran Kalitesi

çoğu tianma panel çok az boe panel var, çok nadir de shenchao panel kullanılmış
  9. M

Soru Boe Ekran Kalitesi

bi ara çok fazlaydı lg lerde sonradan düzeldi mi bilmiyorum lg den sonra xiaomi lerde çok duymaya başaldık ghost screen olayını
  10. M

Soru Boe Ekran Kalitesi

lg g5 hangi paneldi? lg lerde çok duymuştum ghost screen
  11. M

Soru Boe Ekran Kalitesi

korkulacak bir şey yok servise gönderin direk ekran değişimi yapıyorlar genelde. ama tianma panel takıyorlar yerine çoğu zaman. bu kadar sıkıntılı bir paneli hala nasıl kullanıyorlar anlamadım.
  12. M

Soru Boe Ekran Kalitesi

bence hiç sevinme iki paneli de kullandım ve arasında gözle görülür hiç bir fark göremedim. tianma panelin ghost screen olma olasılığı boe ekrana göre kat ve kat daha fazla. bunu inkar eden tianma panel kullanan fanatiklerdir. ghost screen diye yaz ilk çıkan tianma paneldir. her tianma panel de...
  13. M

Yardım Redmi note7 miui11

pil çok sıkıntılı miui 10.3.12 de 7-8 saat ekran süresi alıyordum miui 11 de 6 saati geçemedim şimdiye kadar ortalama 4-6 arası şuan
  14. M

Yardım Note 7 ahize sorunu

sadce oyun oynarken mi böyle yoksa devamlı mı 1573321226 güvenlik - oyun hız arttırıcı- ayarlar - eller serbest arama yanıtlama yı kapatıp bi denermisin
  15. M

Yardım Redmi note7 miui11

https://bigota.d.miui.com/V11.0.3.0.PFGMIXM/miui-blockota-lavender_global-V10.3.12.0.PFGMIXM-V11.0.3.0.PFGMIXM-11cc13e4fe-9.0.zip burdan bir denermisin biraz sıkıntılı ama özellikle pil
Üst Alt