Maxtorices kullanıcısının son içeriği

1. Maxtorices

Yardım Redmi Note 9 Pro için fastboota düşürmeyen TWRP önerisi

Cihaz MIUI 13 global. Fastboota düşürmeden flashlayacağım TWRP var mıdır? Cihazın desen kilidini kaldıracağım.
  2. Maxtorices

Yardım Redmi Note 9 Pro format atmadan desen kilidi nasıl kırılır?

Selamlar. Küçük kardeşim nasıl olduysa telefona desen kilidi koymuş ve kilidi hatırlamıyor. Şuan telefonu kimse açamıyor. Annemin telefonu olduğu için içinde önemli fotoğraflar vs. var. Cihazı açınca loader kısmında üstte kilit açık gözüküyor yani bootloader var. TWRP yok xiaominin kendi...
  3. Maxtorices

Çözüldü Kontrol Merkezi veriler sınırlı gösteriliyor

İyi günler. 1 hafta önce ayarları kurcalarken yeni miui kontrol merkezini açtım. Beğrnmeyip kapattım ve eski durum çunuğunds günlük ve aylık değerler günlük ve aylık kalan şeklinde gözüküyor. Güvenlikten sınırlandırıcıyı kapatmama rağmen düzelmiyor. Yardım edebilir misiniz?
  4. Maxtorices

Yardım Mi 8 SE Yeşil Portre Sorunu

İyi günler. Mi 8 SE telefonumu. MIUI 12.5 sürümüne güncelledim modem dosyasını da buradan aldım. Fakat kurduktan sonra portre modu yeşil olmaya başladı. Çözümü bulamadım yardım edebilir misiniz?
  5. Maxtorices

Yardım TWRP Kurulumu sonrası fastboot modunda kalma

Arkadaşlar TWRP kurdum. Kurulum tamamlandı fakat fastboot modunda kaldı. Ne yapsam açılmıyor. Güç tuşuna basılı tuttum yine fasboota atıyor. Ses açma ile güç tuşu da aynı şekilde oraya atıyor. vbmeta.img denedim onda da açılmadı. Ne yapacağım bir bilgisi olan var mı?
  6. Maxtorices

Yardım MIUI 10 Masik P Sirius Güncelleme Paketi Olarak Seçme

Arkadaşlar iyi akşamlar. Yanlış anlamayın tamamen merakımdan soruyorum. Sürümümden memnunum ama yinede merak ettim evet tuşuna basar isem ne olur?
Üst Alt