maximus kullanıcısının son içeriği

1. maximus

Ana Başlık Xiaomi Mi Mix 2 Kullanıcılar Kulübü

Listeye beni de ekleyebilirsiniz. Ayrıca bir de sorum olacak, birçok yere baktım bulamadım belki de ben doğru aratamadım. Malum bizim selfie kameramız ekranın altında. Fotoğraf çekerken cihazımı ters çevirip çekiyorum ama Instagram gibi bir programda çekerken ters dönmüyor. 10 güncellemesi...
  2. maximus

Ana Başlık Xiaomi Mi Mix 2 Kullanıcılar Kulübü

Listeye beni de ekleyebilirsiniz. Ayrıca bir de sorum olacak, birçok yere baktım bulamadım belki de ben doğru aratamadım. Malum bizim selfie kameramız ekranın altında. Fotoğraf çekerken cihazımı ters çevirip çekiyorum ama Instagram gibi bir programda çekerken ters dönmüyor. 10 güncellemesi...
  3. maximus

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

Mi mix 2 için linkten update'yi indirip güncelledim, sorunsuz teşekkürler. Sadece merak ettiğim iki şey var. 1- manuel güncelleğim için bundan sonraki olası güncellemeleri de manuel mi yapıcam yoksa otomatik gelecek mi? 2- bokeh falan iyi de malum mi mix 2'nin kamera altta, foto çekerken cihazı...
  4. maximus

Yardım MIX 2 Ses kısma sorunu

Farklı bir kulaklık denemenizi öneririm. Sorun kulaklıkta mı yoksa telefonunuzda mı onu öğrenmiş olursunuz öncelikle.
  5. maximus

Rehber Xiaomi Mi Mix 2 Bootloader Kilidini Açma.

Sanırım kilit açma yetkisine artık gerek yokmuş ama Mi 10'la birlikte bokeh etkili fotoğraf çekebileceğimi okudum bi kaç yerde. Onun dışında sanırım kilit açma yetkisine ihtiyacım olmayacağı için şimdilik bu arayışı rafa kaldırdım. Tabi Mi 10 ne zaman gelecek Allah bilir. İlginiz için çok...
  6. maximus

Rehber Xiaomi Mi Mix 2 Bootloader Kilidini Açma.

merhabalar. xiaomi dünyasına katılalı 2-3 hafta oldu. teknosa'dan mi mix 2 aldım, iyi ki de almışım oldukça memnunum. google'nın kamera çekimlerini görünce ve gereksiz play müzik gibi uygulamalarını kaldırmak için cihazımın kilidini açmam gerektiğini farkettim. anladığım kadarıyla işlem çok zor...
Üst Alt