mavno kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi note 10 pro nasıl modem çıkartılır ?

cihaz çökmüş yazılım yüklicem imeiler silinmemesi için modemi çıkartıp öyle sileceğim ama yazılımın içinde modem dosyasını bulamıyorum NON HLOS dosyası modem galib onu çıkartı atsam olur mu ?
  2. M

Yardım Redmi 9t twrp atıyorum siyah ekranda kalıyor

Arkadşlar redmi 9t twrp atıyorum siyah ekranda kalıyor ne yapmam gerekiyor sürüm düşürdüm gene aynı
  3. M

Yardım XiaomiTool V2 Procedure error hatası

Arkadaşlar betayi sildim diğerini yükledim gene aynı hata cihazın bootloader unlock kıracam daha düne kadar çalışıyordu ne oldu da böyle oldu anlamadım varmı başına gelen veya çözen ?
  4. M

Çözüldü Mi Flash Tool Cihazı Görmüyor

android driverleri komple temizleyip yeniden kurayım tüm android driverleri silen bir program var mı
  5. M

çok teşekkür ederim fakat diğer sürümlerde neden görmüyor aynı sürüm başka pc de denendi onda görüyor ama bunda görmüyor driverler falan tam kurulu
  6. M

Arkadaşlar mi flash tool cihazımı görmüyor, cihaz fastboot mod da aygıt yöneticisnde de görünüyor ama mi flash tool da görünmüyor driverler de tam kaçtane yükledim gene aynı birden bire oldu başka bir xiaomi cihazı bağlıyorum gene görmüyor yardım please
  7. M

Soru poco x3 karna ya surna rom atılır mı ?

arkadaşlar poco x3 NFC karna ve surna aynı bildiğim kadarıyla ama gene de sorayım poco x3 NFC karna ya Surna rom atan oldumu ? zaten aynı model ama birşey kafamı karıştırıyor o yüzden soruyorum
  8. M

Yardım Xiaomi redmi note 8 fastboot a giremiyorum

Cihaz sürümü 12 güncelleme almış o zaman bu yöntem işe yaramaz elinizde tr tools veya chimera varsa yapabiliriniz
  9. M

Yardım Xiaomi redmi note 8 fastboot a giremiyorum

ses kısma ve power tuşuna basılı tut cihaz kapanacak o esnada usb tak 10 sn sonra minimal adb ye ''adb reboot bootloader'' yaz fastboot moduna girer ama sürüm 12.03 üstü ise bu yöntem başarısız olacaktır.
  10. M

Yardım Xiaomi Redmi Note 9 (Merlin) restart ve durduruldu hatası

Merhabalar, Arkadaşlar Cihaza yazılım atmama rağmen gene 2 3 gün sonra tekrar durduruldu hatası alıyorm ve cihaz arada sırada restart atıyor başına gelen oldumu daha önce ?
  11. M

Rehber Redmi 9A/9C/9 Yetkili Hesap Atlama / Unbrick Yapmak

jtag ile açıldı ustam ama eng de denemiştim eng de açılmamıştı
  12. M

hocam cihaz global dı bende global rom attım zaten
  13. M

hocam şuan gerçekten şoktayım :D aynı işlemi bir arkadaşım başka bir note 9 da yaptı onda emmc high spped yazıyordu bende unknown yazıyordu peki açıldı dmi cihaz emmc unknown yazmasına rağmen ?
  14. M

hocam zaten bende de sorunsuz bir şekilde yedi yazılımı ama açmadı :D sp flash tool ile rom yüklerken aşşağıda emmc yazıyor sizde; EMMC : High Speed yazıyor bende ise EMMC unknown yazıyor :)
  15. M

hocam ben yaklaşık 20 kere üst üste denedim en son girdi yazılımı bitridi ama sp flash tool altında emmc unknown yazıyor böyle yazınca cihazın tek şartla açılma ihtimali oluyor oda jtag yapılması gerekiyor
Üst Alt