mavi_mavi kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Server kayıtlı Xiaomi 15 mi Xiaomi 15T pro mu alınmalı fiyatları birbirine çok yakın

Hocam yanlışınız var mi 13 ve sonrasına yazılımsal kayıt çıktı çıkacakta birileri bundan ekmek yedikçe bu işin sonu gelmez. https://teknomuaz.com/collections/xiaomi/products/xiaomi-15-12-12-512 Arkadaşa gelince de tahminen o fiyata düz 15 yoktur diye düşünüyorum ama ikisi arasında kaldıysa...
  2. M

Yardım Mi 15 parmak izi sorunu

Bulabilirseniz spigen alın en iyisidir. 3 yıldır mi 13 kullanıyorum aldığım günden beri tek bir defa olumsuzluk yaşamadım bence en iyisi spigen ekran koruyucu taktırmak ama ülkemizde ya Yok yada çok sınırlı bir şekilde gelip tükeniyor stokta yenilenmiyor maalesef.
  3. M

Yardım Mi 13 Ekran titremesi

Bir iki gündür uygulama geçişlerinde banka uygulaması, Watsap, vb uygulamalarda ekranda nadir de olsa titreme yada geçişte yavaşlama oluyor cihaz herhangi bir darbeye falan maruz kalmadı. Birden oldu arada tekrardan oluyor acaba bu sorunu vb yaşayan var mı?
  4. M

Yardım Ana Ekranda yukarı kaydırma Google

Slm mi 13 kullanıyorum dün android 14 kurdum. 13 sürümünde ana ekranda yukarı kaydırma hareketi yaptığımda Google arama çıkıyordu. Ve bu benim çok işime yarıyor du. 14 Güncelleme sonrası mi Browser çıkıyor. Cihazım global bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 👍
  5. M

Yardım 12t pro android.process.acore durdu hatası

Arkadaşlar bu sorun hakkında bilgisi olan var mı bu sorun nasıl giderilir. Ne etti isem gitmedi format attım yine gitmedi Sadece telefon Yeni başlattığımda ekrana geliyor.
Üst Alt