mav1li kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Xiaomi Mi 11 Ultra Xiaomi.eu A14 HyperOS 1.0

2.0 da sıkıntılar var yüklemeyin. 2.2 çıkacak yakında. Miui 12.0 daki gibi oldu ardından 12.5 çıkmıştı. Sorunlar nispeten azalmıştı.
  2. M

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

Edl moda almak için aut flash tool gerekiyor. Edl moda alınınca repair yapılıyor. Aut flash için ayrı token alınıyor cpid kayıt için ayrı. Cpid v1,v2 10 dolar şuan. Edl mod için token parası vermeye gerek yok. Edl usb kablo alın yada yaptırın...
  3. M

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

Sadece yetkilli hesap edl mode da işlem yapabiliyor. Kendiniz yetkili hesapla eng rom yüklerseniz 25dolar onlar bağlanıp yaparsa 60 dolar.
  4. M

Rehber Redmi Note 9/Redmi 10X 4G Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Android 12 yükelnmiş imei repair yapımış cihaz kilit açık fastboot ve recovery e girmiyor flashtool görmüyor ne yapılabilir?
  5. M

Rom POCO X3 NFC - Endonezya Global MIUI V12.5.6.0.RJGIDXM By PROMEO

şarj süresi 12.0 a göre nasıl
  6. M

Rehber Bataryayı ilk güne döndürme modülü

Kalibrasyon işlemini birçok uygulama yapıyor zaten hiç bir işe yaramıyorlar. Batarya fiziksel olarak yıpranıyor yazılımla olacak iş değil o. Bataryanın ömrünü uzatmak istiyorsanız yüzde 60a kadar şarj edin. Yüzde 60dan sonra şarj ömründe azalma oluyor. Gece şarja takıp bırakırsanız gece...
  7. M

MIUI 13 POCO X3 NFC (SURYA) MIUI 13 - v13.0.1.1.22 Custom ROM

Bu romda düzgün bir şekilde gcam çalılşıyor mu? Otadan güncelleme alır mı?
  8. M

Yarışma Mi Fan Festivaline Özel İnanılmaz Hediyeler!

Eski üyelere verilmesini daha doğru buluyorum. Çekiliş için üye olacak bir daha foruma giriş falan yapmayacak binlerce bot hesap açılacağını herkes biliyor. Neden yeni üye için bu kadar kasılıyor? Gelen zaten kalıcı gelmecek!
  9. M

Rom Poco X3 Nfc12.5.4.0 xiaomi.eu Rom

12.0.9 dayım 12.5e geçmeye niyetim yok. Başka cihazlarda miui 13 deneyimleriniz nasıl bu cihaz için miui 13 beklemeye değer mi?
  10. M

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.3.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

12.0.9 dayım 12.5e geçmeye niyetim yok. Başka cihazlarda miui 13 deneyimleriniz nasıl bu cihaz için miui 13 beklemeye değer mi?
  11. M

Rom Poco X3 NFC Global Stable ROM V12.5.3.0.RJGMIXM + MOD (Promeo)

Android 10dayım. 11e geçmeye niyetim yok. Başka cihazlarda miui 13 deneyimleriniz nasıl bu cihaz için miui 13 beklemeye değer mi?
Üst Alt