matto kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Xiaomi Mi 11 Ultra Xiaomi.eu A14 HyperOS 1.0

Görsellerden xiaomi.eu olarak görüyorum ve şunu soruyorum: Arama, rehber ve mesajlaşma uygulaması Google mu?
  2. M

İnceleme Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları

Herkese iyi forumlar ! HyperOS'daki arama ve mesajlaşma uygulamaları hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba? Mi 11 Ultra cihazı kullanıyorum ve HyperOS için çok yükselmiş durumdayım ama Google arama ve mesajlaşma uygulamalarına çokta yanaşmak istemiyorum. MIUI daha bir hoş geliyor. Bu nedenle...
  3. M

Rom Xiaomi Mi11 Ultra - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

Telefonum hakkında biraz bilgi edindim ve direnç işlemi yapılmış. Şuanlık gözle görülür çok bir sıkıntıya denk gelmedim. (Ama galiba bataryada az bir sorun yaşıyorum diyebilirim. İnternetteki incelemelerle karşılaştırınca hızlı gidiyor benimki. 1 gün yada 1.5 gün) Ve dürüst olmak gerekirse bu...
  4. M

Sen sanırım hiç bir işlem yaptırmadan 4+4 şeklinde kullanıyorsun doğru mu? Son 4 ayda ne şekilde kullanmayı düşünüyorsun acaba? Bir de farklı yöntemleri düşündün yada denedin mi hiç? (Direnç vs...)
  5. M

Herkese iyi forumlar; Burda söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama... Doğu bölgesinden Mi 11 Ultra aldım. Cihazın İMEİ değişikliği var. Direnç değişikliği var mı emin değilim. Şuan ki sürüm: MIUI: MIUI Global 12.5.8 Kararlı Android: 11 RKQ1.201112.002 Öğrendiğim kadarıyla cihaza güncelleme...
  6. M

Çözüldü Mi A3 EDL Flash - ERROR_FILE_TOO_LARGE

İşsiz olmasaydım tüm kin ve nefretimle A3'ümü parçalardım.. Nerden aldım lanet telefonu ya... Official Android Update'leri patlıyor, MIUI'ye geçim diyorsun patlıyor ne bu ya?!
  7. M

MiFlash Pro'yu sanırım denemedim ama neden böyle bir hata verir hala anlam veremiyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla değil bu hata benzer hata bile yok... Valla tadımızı kaçırdı Hintli amca ya 😢
  8. M

Bu Hintli abimiz yüzünden tadım kaçtı zaten 😁 Her şeyi o başlattı; yok stable 12.5.2 bilmem ne ne güzel Bitnet kullanıyoduk gül gibi geçiniyoduk 😁😁 Bu abimin son 2 videosu benim için resmen bu arada 😅 Ne yaptıysam nasıl yaptıysam olmadı. Klasör adını kısalttım, abimizin yaptığı gibi klasör...
  9. M

Herkese iyi forumlar Başlıkta aslında her şeyin özeti yazıyor. Miui 12.6 Bitnet versiyonundan Global Stable 12.5.2 versiyonuna geçiş yapmak isterken aldığım Error:7 sonrasında stock Android 11'e geçtim. 3 gündür ne yaptıysam tekrar Miui'ye geçiş yapamıyorum. EDL modunda MiFlash kullanarak ne...
  10. M

Ana Başlık Mi A3 Android 11 Güncellemesini Yapmayın ! [Fixlendi]

Vay arkadaş ya telefonun kendi işletim sistemini kullanamıyoruz işe gel.. A3 alırken hevesle aldım, ilk darbeyi güncellemeyle yedim. Sonra oradan vurmaya devam etti. Costum Rom'a geçtim ama içim rahat da değil... Saçma Komik ya :D
  11. M

Arkadaşlar son güncelleme sonrası durumlarınız neler? İnternette video içerikli uygulamalarda (instagram, youtube vs) ekranda yeşil kısımlar ve kamerada da fotoğraf çekimleri sonrası yeşil çizgi ve bölgeler oluyormuş.
  12. M

Costum ROM BitNET MIUI 12.5 kullanıyorum. Son zamanlarda niyeyse bir tedirginlik olmaya başladı ve stock rom'a geçmeyi düşünüyorum. Görsel olarak kayıp çok olucak ama... Ne önerirsiniz?
  13. M

MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

Azıcık internette araştırırsan karşına bi hintli abi (Tech InfoMania) çıkıcak o gayet güzel bir şekilde paylaşmış. Link veremediğim için yönlendiriyorum. Açıkçası bende stock rom'a geçmeyi düşünmeye başladım. Sanki 12.5 20.12.28 güncellemesinde cihazda kasılmalar vs olmaya başladı. İnternette...
  14. M

Kral kötü bişey demedim ya :\ Açıklamalarda o dikkatimi çekmişti genel costum rom olabilir diye düşünüp yazmıştım. Farklı marka eski telefonlarımda böyle durumlar yaşamıştım ondan dedim. Sıkıntı yok yani :)
  15. M

Açıklamalarda Mi A3 için bilgi verilmemiş, umarım güncelleyince patlamaz :\
Üst Alt