Matrixx kullanıcısının son içeriği

1. Matrixx

Yardım Telefonun ekranını kapatıp şarja takınca telefon kendini yeniden başlatıyor

Teşekkür ederim ama aygıt yöneticisi ekle kısmını falan orayı anlamadım
  2. Matrixx

Yardım Telefonun ekranını kapatıp şarja takınca telefon kendini yeniden başlatıyor

Ayrıca sürücü imzası devre dışı
  3. Matrixx

Ve ayrıca bir müzik açıp sesi sıfıra getirip daha sonra ekranı kapatıp şarja taktığımda hiç bir şekilde kapanmio telefon
  4. Matrixx

Matrixx, Fastbot modunda kabloyu taktığımda ses gelio tak çıkar sesi , şimdi ne yapmalıyım?
  5. Matrixx

Öncelikle teşekkür ederim , hiç bir şekilde ne yaptıysam okumuyor ama tak çıkar sesi geliyor başkada bir şey yok , ne bl kilidi açabiliyorum nede başka bir şey yapabiliyorum.
  6. Matrixx

Telefonun ekranını kapatıp şarja takınca telefon kendini yeniden başlatıyor bu durum sadece ekran kapalıyken oluyor , rom yüklemek için çok uğraştım ama hiç bir şekilde USB görmüyor. ( Format vs yaptım şarjı da orjinal)
  7. Matrixx

Yardım POCO X3 NFC Bootloader Kilidi Açmak

Hangi yolu denediysem de poco x3 cihazımı PC görmüyor
  8. Matrixx

İpucu Xiaomi USB sorunu çözümü

olmadı mallesef
  9. Matrixx

Yardım Haylou ls 5 guncelleme yaptim

Saatin sürekli açık Ekran özeliği varmı ?
  10. Matrixx

Yardım Poco X3 Şarj Esnasında Yeniden Başlıyor

evet öyle şans işi sorun neyden kaynaklı onu bi çözebilsek
  11. Matrixx

Telefon 1 haftalık sıfır ve mallasef kaçak :(
  12. Matrixx

ailemde xiamo kullanılıyor onların şarj cıhazı ile de denedim ama yine ve bu sorun sureklı olmuyor arada bir oluo nedense formatda atım ama yıne aynı
Üst Alt