Matrix31 kullanıcısının son içeriği

1. Matrix31

Yardım Ios anasayfa Widget

Merhaba dostlar http://zhuti.xiaomi.com/detail/share/0b01a9c1-3733-42ca-89c2-e38d91a4cf4e?miref=share&packId=6682fbb6-d5ac-438a-b5da-385f40973541. Kimden @小米主题 bu temanın anasayfaya Widget Çince bunu türkçe ye çevirebilecek bir yiğit kardeşimiz var mıdır?
  2. Matrix31

Yardım Poco f2 pro Nfc özelliği çalışmadı

Merhaba dostlar iyi akşamlar,bugün teb nfc temassız odeme tanımlı Endonezya rom yüklü cihazımda temassız odeme denedim hiç tepki alamadım hatta kılıfı da çıkardım yine görmedi. Güvenli element konumu sim seçili onunla alakası var mıdır hiç ellemedim ama? Ne yapabiliriz sizce?
  3. Matrix31

Madalya Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz...

Saygı özlem ve rahmetle anıyoruz.... 1881 - 193∞
  4. Matrix31

Rom Revolution OS - MiUI

Mi 8 de son güncellemede kamera çalışmıyor dostlar bu sorunu yaşayan birisi var mı? Ne yapabilirim? 1540903359 Sorunun çözümü son çıkan fw yi yüklememden dolayıymış eskisini yükleyince düzeldi.
  5. Matrix31

Sohbet [Madalya] 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Cumhuriyet Bayramımız ilelebet daima olmak üzere kutlu olsun
  6. Matrix31

İnceleme Ekran koruyucu taktım. Şiddetle tavsiye ederim.

aldığım 50tl iade kuponuyla bu camı aldım harika sorunsuz oldu hem sensörler hem çift tıklama sorunsuz çalışıyor sensör kamera kısmı açık olanlar kesinlikle tercih edilmeli Xiaomi Mi8 Temperli Cam Kırılmaz Tam Kaplayan - n11.com
  7. Matrix31

Sohbet Sms büyütme sorunsalı

3kez tıklayınca büyütme var ama öyle zorlandığı icin bahsettiğim gibi sadece sms uygulamasında istiyor cok sey istiyor farkındayım ama hicbiryerde bulamadım
  8. Matrix31

Super hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim ama hocam bütün font ayarlarını en büyük yapmasına rağmen telefonu gözüne baya bir yakınlaştırıp okuyor buna rağmen bu özellik isteniyor
  9. Matrix31

Arkadaşlar bizim okulumuzda görme engelli yani az gören bir hocamız var. Kendisi mi8 almak istiyor benden görüp ama mesajlar uygulamasında samsungtaki gibi yada huawei deki gibi fotoğrafa yakinlastirma hareketi yaparak sms i büyütmek istiyor bu hangi uygulamada var bilemedim birsuru denedim...
  10. Matrix31

Dostlar yoğun n11 görüşmelerimden sonra 50tl kupon tanımladılar. sensörleri açık 50tlye kadar düzgün full kapatan cam kullanan varmı n11den alan ?
  11. Matrix31

kırıp attım kırılmaz camı 70tl paramız çöpe gitti bukadar kaliteli marka nasıl dikkat etmez anlamış değilim. iade de olmadı sinirden kahroldum.25tlye n11 den birtane alıcam sensör kısımları açık. kimse baseus a 70tl ve üstü vermesin arkadaşlar 3kuruş etmez çünkü bu cam
  12. Matrix31

Soru Mi Mix 3

Dostlar merhaba bizim bir hocamız mi mix 3 almak istiyor ama nezaman satışa sunulur bilmiyoruz. 25 ekimde tanitildiktan sonra nezaman piyasaya düşer sizce?
  13. Matrix31

Şimdi adam ins iadeyi alir ne yapacam bilemiyorum. Internette de bu kalitede spigen var ondada sorun olmuşsa mi 8 sensörler inanılmaz hassas ben okadar düzgün takmama rağmen sensörü hicbirsekilde kullanamadim 2 3 kez sok tak yaptım cam pert oldu nokta nokta tozlar kaldi sensor de çalışmıyor...
  14. Matrix31

Kimse yokmu arkadaşlar sinirden çıldırdım iade işlemi başlattım ama adam dicek takmasaydin e takmadan anlayamazsin ki nr yapacağım bilemiyorum. Birdahaa alsan yine ayni sorun çıksa ne yapacağım
  15. Matrix31

Baseus kullanan arkadaşlar varsa arama yaparken sensor takılı kalıyor mu? Benim telefonda çift tıklama ve yakınlık sensöründe sorun oluştu nasıl çözebilirim? 1540039464 Defalarca kırılmaz cam yapıştırmış biri olarak şaştım kaldım bukadar kaliteli işçilik kutu temizleme mendili herseyi harika...
Üst Alt