Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar http://zhuti.xiaomi.com/detail/share/0b01a9c1-3733-42ca-89c2-e38d91a4cf4e?miref=share&packId=6682fbb6-d5ac-438a-b5da-385f40973541. Kimden @小米主题 bu temanın anasayfaya Widget Çince bunu türkçe ye çevirebilecek bir yiğit kardeşimiz var mıdır?
Merhaba dostlar iyi akşamlar,bugün teb nfc temassız odeme tanımlı Endonezya rom yüklü cihazımda temassız odeme denedim hiç tepki alamadım hatta kılıfı da çıkardım yine görmedi. Güvenli element konumu sim seçili onunla alakası var mıdır hiç ellemedim ama? Ne yapabiliriz sizce?
Mi 8 de son güncellemede kamera çalışmıyor dostlar bu sorunu yaşayan birisi var mı? Ne yapabilirim?
1540903359
Sorunun çözümü son çıkan fw yi yüklememden dolayıymış eskisini yükleyince düzeldi.
aldığım 50tl iade kuponuyla bu camı aldım harika sorunsuz oldu hem sensörler hem çift tıklama sorunsuz çalışıyor sensör kamera kısmı açık olanlar kesinlikle tercih edilmeli Xiaomi Mi8 Temperli Cam Kırılmaz Tam Kaplayan - n11.com
3kez tıklayınca büyütme var ama öyle zorlandığı icin bahsettiğim gibi sadece sms uygulamasında istiyor cok sey istiyor farkındayım ama hicbiryerde bulamadım
Super hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim ama hocam bütün font ayarlarını en büyük yapmasına rağmen telefonu gözüne baya bir yakınlaştırıp okuyor buna rağmen bu özellik isteniyor
Arkadaşlar bizim okulumuzda görme engelli yani az gören bir hocamız var. Kendisi mi8 almak istiyor benden görüp ama mesajlar uygulamasında samsungtaki gibi yada huawei deki gibi fotoğrafa yakinlastirma hareketi yaparak sms i büyütmek istiyor bu hangi uygulamada var bilemedim birsuru denedim...
kırıp attım kırılmaz camı 70tl paramız çöpe gitti bukadar kaliteli marka nasıl dikkat etmez anlamış değilim. iade de olmadı sinirden kahroldum.25tlye n11 den birtane alıcam sensör kısımları açık. kimse baseus a 70tl ve üstü vermesin arkadaşlar 3kuruş etmez çünkü bu cam
Dostlar merhaba bizim bir hocamız mi mix 3 almak istiyor ama nezaman satışa sunulur bilmiyoruz. 25 ekimde tanitildiktan sonra nezaman piyasaya düşer sizce?
Şimdi adam ins iadeyi alir ne yapacam bilemiyorum. Internette de bu kalitede spigen var ondada sorun olmuşsa mi 8 sensörler inanılmaz hassas ben okadar düzgün takmama rağmen sensörü hicbirsekilde kullanamadim 2 3 kez sok tak yaptım cam pert oldu nokta nokta tozlar kaldi sensor de çalışmıyor...
Kimse yokmu arkadaşlar sinirden çıldırdım iade işlemi başlattım ama adam dicek takmasaydin e takmadan anlayamazsin ki nr yapacağım bilemiyorum. Birdahaa alsan yine ayni sorun çıksa ne yapacağım
Baseus kullanan arkadaşlar varsa arama yaparken sensor takılı kalıyor mu? Benim telefonda çift tıklama ve yakınlık sensöründe sorun oluştu nasıl çözebilirim?
1540039464
Defalarca kırılmaz cam yapıştırmış biri olarak şaştım kaldım bukadar kaliteli işçilik kutu temizleme mendili herseyi harika...