matrakx06 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Dosyalara Erişim kısıtlaması yardım lütfen

Arkadaşlar Xiaomi Mi 11T Pro telefonumda oynadığım oyunlar'da 90 fps desteklemiyor. Bende bu sorunu Config ile halletmek istiyorum fakat dosyalar üzerinde değişiklik yapamıyorum. Cihazım 120 Hz ama 60 fps oynuyorum. Zarchiver uygulamasını indirdim data klasöründeki dosyalara erişim sağladım ama...
  2. M

Yardım Dosyalara Erişim izni reddedildi sorunu

Arkadaşlar merhaba, Xiaomi 11T pro telefonumda Zarchiver (Dosya düzenleme uygulaması) Üzerinden dosyalar üzerinde değişiklik (Silme,kopyalama vs) yapamıyorum. Aynı şekilde Dosya yöneticisi kısmında'da uygulama dosyalarına erişim sağlayamıyorum. Telefonun bootloader kilidi kapalı acaba onunla...
  3. M

Yardım Veri aktarımı için uygun Dönüştürücü Önerir misiniz

Arkadaşlar merhaba, Benim Mı 10T cihazım var. Cihazıma klavye ve mouse bağlayarak oyun oynuyorum fakat telefonda kulaklık girişi olmadığı için ses kasamıyorum oyunlarda. Bir tane dönüştürücü aldım hem kulaklık girişi hem de şarj girişi olan ama veri aktarımı için uygun değilmiş maalesef boştan...
  4. M

Yardım Root'u komple nasıl kaldırabilirim?

Arkadaşlar merhaba telefonumda bir süre önce root attırdım. Bir takım sorunlardan dolayı kaldırmaya karar verdim. Biraz araştırdım telefona güncelleme yaparsanız kalkar diyorlardı ben de öyle yaptım. Root yetkisi kalktı gibi Fakat Magisk uygulaması üzerinden bakınca "Ramdisk karşında evet...
  5. M

Yardım Mi 10T Root

Arkadaşlar telefonuma Root attırmak ve aynı zamanda android sürümünü düşürmek istiyorum. Bu konuda ücretli veya ücretsiz yardımcı olabilir misiniz.
Üst Alt