matadore2961 kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Poco X3 nfc şarj yüzde 14 düşüyor

Merhaba arkadaşlar telefonum yaklaşık 3 aylık %100 şarjdan 5 dk sonra %14 şarj düştü ikidir bunu yapıyor sizce sorun nedir?
  2. M

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Neden miui 11 stable sürüm gelmiyor?
  3. M

Yardım Kırılmaz Cam Önerisi

Cevabınız için teşekkür ederim, o zaman aliexpressten alışveriş yapmanın bir cazibesi kalmadı diyebiliriz..
  4. M

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Ben miroom 10.3.2 kullanıyorum, çok memnunum, hiçbir problem yok bazı günler 8 saat ekran süresi alıyorum.
  5. M

Merhaba, resimdeki ürünleri aliexpressten almak istiyorum ama yeni yasada gümrük vergisi getirilmiş. Tek bir satıcıdan da alsak her bir ürün için ayrı ayrı mı vergi öderiz yoksa tek bir vergi mi alınır? Teşekkürler.
  6. M

https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-8-se-zore-blue-nano-ekran-koruyucu-gercek-kirilmaz-cam-P278480064 Almayı düşünüyorum?
  7. M

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Merhaba, kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Mi 8 se den bu telefona geçilir mi? Geçmeye değer mi? Benim için önemli olan kamera ve tasarım. Mi 8 se tasarım iyi ama kamerasından pek memnun değilim. Teşekkürler.
  8. M

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Miui 11 stabil neden gelmedi, miroom gerçekten iyi ama güncelleme konusunda biraz yavaşlar.
  9. M

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Miui 11 Stabilde modem sorunu yok arkadaşlar.
  10. M

Bendeki twrp sürümü 3.3.0-0423. Miui 11 stabil geldiğinde güncellersem sorun yaşar mıyım? 1227 muhabbetini tam olarak anlamadım.
  11. M

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Temanızın adı nedir? 1569688990 Gördüğüm en iyi temalardan biri.
  12. M

Miui zaten sorunlu bir yazılıma sahip, her yeni çıkan betayı kullanıp deneme tahtası olmaktansa stabil kullanmayı tercih ediyorum. 1 yıl xiaomi eu beta kullandım iyi ki mi room var, stabil ile devam.
  13. M

Soru Miui 11 Kurdum

Çok fazla bir değişiklik yok gibi, simgeler bile aynı.
  14. M

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Keşke yayınlansalar, mi room gerçekten çok iyi ama eu stable 10.3.2 de 8-9 saat ekran süresi alıyorum, bu sefer olmuş diyebilirim.
  15. M

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Hocam bu eu rom, mi room sayfasında hala 10.3.1 var
Üst Alt