matadore2961 kullanıcısının son içeriği

1. M

Ana Başlık Redmi Note 10S - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Merhaba arkadaşlar 5-6 yıllık xiaomi macerası bitti Samsung galaxy s20 satın aldım. Xiaomi eskiden f/p ürünü telefonlarıyla bilinirdi, artık Apple, Samsung ile yarışıyor. Resmi Note 10S 128 GB olmuş 5800 lira bende 6800 e galaxy s20 aldım
  2. M

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Bu cihaz hala alınır mı yoksa mi 11t pro mu almalı?
  3. M

Ana Başlık Xiaomi 11 Lite 5G NE - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Redmi Note 10S kullanıyorum. Samsung S20 FE yada bu cihaza geçmeyi düşünüyorum. Kararsız kaldım. FE de 5g olsa direkt onu alırdım
  4. M

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Hocam merhaba mağazada temayı bulamadım. Rica etsem link paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
  5. M

Hocam al bu cihazı pişman olmazsın, poco x3 nfc den redmi note 10s e geçtim çok memnunum, iyi ki bu cihazı almışım
  6. M

Türkiye romu, telefonu turkcellden kayıtlı aldım. Bence telefon fabrikadan hangi rom ile çıktıysa onu kullanmak lazım, çok kurcalayıp karıştırmamak gerekir diye düşünüyorum. Telefonumda nfc yok.
  7. M

En büyük fark şarj-ekran süresi, biri 5-6 saat diğeri 11-12 saat ekran süresi veriyor. Bende oyun oynamıyorum, poco ile de oynamıyordum o yüzden performans hakkında yorum yapamayacağım ama poco sürekli ısınıyordu, ekran kendi kendine sürekli dokunuyor uygulama açıyordu, bu tip sorunlar note 10s...
  8. M

11-12 saat ekran süresi alıyorum. Poco x3 nfc cihazımı satarak Note 10S almakla çok iyi yapmışım. Aralarında dağlar kadar fark var
  9. M

Tam olarak dediğinizi yaptım ve sattım. Poco X3 şişirilmiş sorunlu bir cihaz, ekran kendi kendine dokunuyor, kronik arıza. Emin ol pişman olmazsın, 60 hz veya 120 hz olması çok önemli değil, anlamıyorum bile. Amoled ekran her türlü ips den iyi.
  10. M

Poco x3 nfc den bu cihaza geçtim. Eski telefonum mi8 se idi. Poco çok kaba ve ağır, sürekli ısınıyor, şarjı az gidiyordu. Şimdi çok memnunum, ekran çok daha iyi ısınma yok kibar ince şık bir telefon.
  11. M

Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Siz şimdi bahsedince internette baktım siyah olması gereken ekran yukarıdan aşağı yeşil olmuş. Bu genel bir sorun mu yazılım sorunu mu. Eğer böyle bir sıkıntı varsa almak istemem.
  12. M

Soru Redmi Note 10 Pro Almalı Mıyım?

4900 liraya garantili samsung fe20 snapdragon olanı almak daha mantıklı.
  13. M

Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Telefon alma aşamasındayım ama anladığım kadarıyla bu cihazın ekran, ısınma ve şarj sorunları var. Poco X3 nfc telefonumu da bu yüzden satmıştım. Sanırım mi10t yada tpro alacağım. Genek kullanıcı yorumları olumsuz yönde.
  14. M

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Telefonu sattım kurtuldum Poco F3 veya Mİ 10T/Pro düşünüyorum
  15. M

Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Bugün itibariyle telefonumu sattım, sürekli ısınıyor, ekran soluk, şarj yeterli değil, birde 2 haftada bir ekran kendi kendine basıyor sayfa açıp arama yapıyordu, yerine de ne alacağım bilmiyorum, poco f3, redmi note 10 pro veya mi 10 t/pro düşünüyorum, ne kadar para o kadar köfte onu anlamış oldum.
Üst Alt