Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Bugün kardeşimin telefonuna hard reset attık ancak telefon açılırken Mi hesabına giriş yapmamızı istiyor ama şifreyi unuttuğumuz için giriş yapamıyoruz. Telefon öylece kaldı elimizde. Bunun çözümü nedir arkadaşlar? Telefonun bootloader kilidi kapalı bu arada.
Hocam stock recovery menüsünü açmayı başardım bu noktada üç seçenek var reboot wipe data ve connect with miassistant. reboot yaparsam yine fast boota dönüyor. Ne yapmam lazım burada?
Hocam zaten fastboot rom indirdim telefonun driverlerini de kurdum windows 10 64 bit kullanıyorum. Ama olmuyor maalesef. Kafayı yemek üzereyim telefon lazım bana iş için ama şu başıma gelene bakın.
Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün bir salaklık yaparak rootlu telefonuma OTA üzerinden güncelleme yapmaya çalıştım fakat telefon fastboot modunda takılı kaldı. Forumdaki çözümleri denedim ama olmadı. Acaba bu telefon için farklı bir yöntem var mıdır?
Hocam sim 1'de ve sim 2'de dörder aydan toplamda sekiz ay boyunca imeisiz kullanılabiliyor. Ben şu an alalı beş ay oldu telefonu. Ama tercih meselesi tabi ki.