master_28 kullanıcısının son içeriği

1. M

Recovery Poco X3 NFC - Twrp 3.5.2_10-5 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam sorununun çözümü bu işlemi yapmadan önce telefonunda parmak izi, ekran kılidi vs. herhangi bir şifre varsa bunları kaldırman gerekiyor.
  2. M

Recovery Poco X3 NFC - Twrp 3.4.0-15 Tek Tuş Yükleme Aracı

Herkese merhabalar. Bu yöntemi MIUI 12.5.1.0 RJGMIXM sürümünde uygulayabiliyor muyuz yoksa başka bir yöntem mi gerekiyor?
  3. M

Yardım POCO X3 NFC Mi Hesabı Sorunu

Hattı benim telefona takıp şifreyi sıfırladik ama yeni şifreyi girdiğimizde kabul etmiyor.
  4. M

Yardım POCO X3 NFC Mi Hesabı Sorunu

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Bugün kardeşimin telefonuna hard reset attık ancak telefon açılırken Mi hesabına giriş yapmamızı istiyor ama şifreyi unuttuğumuz için giriş yapamıyoruz. Telefon öylece kaldı elimizde. Bunun çözümü nedir arkadaşlar? Telefonun bootloader kilidi kapalı bu arada.
  5. M

Yardım POCO X3 NFC Fastboot Takılı Kalma Sorunu

Telefoncuya götürüp yaptırdım en sonunda. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. :)
  6. M

Hocam stock recovery menüsünü açmayı başardım bu noktada üç seçenek var reboot wipe data ve connect with miassistant. reboot yaparsam yine fast boota dönüyor. Ne yapmam lazım burada?
  7. M

Teşekkür ederim sağolun. Eğer düzelirse söylerim size :)
  8. M

Deneyeceğim hocam şu an romun inmesini bekliyorum.
  9. M

Hocam zaten fastboot rom indirdim telefonun driverlerini de kurdum windows 10 64 bit kullanıyorum. Ama olmuyor maalesef. Kafayı yemek üzereyim telefon lazım bana iş için ama şu başıma gelene bakın.
  10. M

Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün bir salaklık yaparak rootlu telefonuma OTA üzerinden güncelleme yapmaya çalıştım fakat telefon fastboot modunda takılı kaldı. Forumdaki çözümleri denedim ama olmadı. Acaba bu telefon için farklı bir yöntem var mıdır?
  11. M

Soru Poco X3 NFC Bootloader sonrası imei işlemini yapmalımıyım

Hocam sim 1'de ve sim 2'de dörder aydan toplamda sekiz ay boyunca imeisiz kullanılabiliyor. Ben şu an alalı beş ay oldu telefonu. Ama tercih meselesi tabi ki.
  12. M

Hocam cihazdaki bütün şifreleri kaldırıp denedim oldu teşekkür ederim.
  13. M

Herkese merhabalar. Ben bu işlemleri sorunsuz yapıyorum ama bu twrp decryp password nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. M

MIUI 12 POCO X3 NFC - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGEUXM İndirme Bağlantıları

O zaman romu kurduktan sonra twrp ve magiski yeniden kuracağım galiba. Teşekkürler.
Üst Alt