Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
Lenovo A6010 adında bir cihazım var bunun için yapılmış bir miui port yok ama A6000 modeli için olanlar var. 6000 için olanı yüklediğimde mikrofon çalışmıyor. lib dosyalarını falan herşeyi denedim sonuç alamadım. Sorunun boot.img dosyası olabileceğini düşünüyorum. Orjinal...
sinyal barının yazılımla istediğin seviyede gösterilebileceğini bunun standart bir ölçme biriminin olmadığını bilmeyenler var. Aynı yerde açarsınız ayarlardan telefon hakkındayı bakarsınız kaç asu o zaman inanırım biri diğerinden iyi çekiyor.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Sultan Mehmet hiç patates yememiştir. Nedeni ise yaşadığı tarihte Amerika'nın ve patatesin keşfedilmemiş olmasıdır. O dönemde Avrupa ve Asya'da patates yetişmiyormuş.
Kendi cihazımda, benim anlattığım yöntemle bold da oluyor roboto_regular.ttf yi roboto_bold ismiyle de ekleyin. Deneyin, umarım sizde de olur.
3. parti tema yükleme sorunu olan arkadaşlar;
Ekteki dosyayı indirip Roboto-regular.ttf dosyasını system/fonts klasörüne system_fonts.xml (geri dönmek için işlemden önce sysytem_fonts.xml dosyasının yedeğini system/etc klasöründen almayı unutmayın) dosyasını ise system/etc klasörüne kopyalayın...
En.miui.com da xposed fixlenmiş hali var cihazınıza ve Android versiyonunuza uygununu bulabilirsiniz.
Gravity box radyo ayarlarında var. düzgün çalışıyor hatta ekran açıldıktan sonra 3g ye geçmek için saniye ayarı vs bir sürü ayarı var ben kullanmıyorum ama cihazım mi değil.