Masta kullanıcısının son içeriği

1. Masta

Uygulama Xiaomi App Store

Globalde bölgeyi rusya yaptığınızda global app storu geliyor miuinin dışardan yüklemeye gerek yok, uygulamalar globale göre güncelleniyor çin uygulamalarıda yok
  2. Masta

Soru S2 sürüm düşürme

Dediğinizi deneyeceğim, çok teşekkür ederim
  3. Masta

Yardım Sim Kart bulunamadı hatası acil!!!

Bendede aynı hata oldu, düşürmede oluyormuş, bir forum sitesinde modem.ümg dosyasını flashlayın tekrardan yazıyordu ama açıkçası cesaret edemedim, eğer bir yöntem bulursanız buraya yazın, bide pie rom hatalı diye geri çekildi bende romu bulamayınca mecbur pie rom mi globe yükledim
  4. Masta

Soru S2 sürüm düşürme

Merhabalar mi redmi s2 telefonum, miui 10 8.1 android sürümünü flashtool ile sorunsuz yükledim aynı işlemi orangefox recovery ilede yaptım, fakat sürüm düşürdüğümde sim kartlar çekmiyor, yerine farklı sim kart taktım sim 2 çalıştı sim 1 çalışmadı arama yaptığımda karşı tarafa ses gitmiyor...
  5. Masta

Soru Redmi S2 neden Pie almadı

Merhabalar cihazım redmi s2 4/64, haziran ayında 10.3.4 pie stable güncellemesi aldım fakat xiaomi geri çekmiş bazı nedenlerle diye, tek gözlemlediğim şarj hızlı bitiyor onun dışında eksisi yok ama halen 32 bit sürümde b3nde downgrade ypmak istedim olmadı fastboot yöntemi ile tekrar globale...
  6. Masta

İpucu MiFlash Tool Hatalar ve çözümleri

Miflash tool ile telefonuma rom attım fakat rom atma bittiğinde sağ tarafta succeed yazmıyor hala flashlama devam ediyor gibi işlem sürüyor fakat telefonda o sırada restart atıp kendine, yeni yüklediğim rom açılıyor ve romda şunu farkettim imeilerim silinmedi fakat sim kart okunmadı hatası...
  7. Masta

Yardım Mi flashtool

Çok teşekkür ederim
  8. Masta

Yardım Mi flashtool

Benim aslen globaldi ben sonradan China rom yaptım ama yine dediğiniz gibimi oluyor bu arada benim bildiğim rollbackte redmi s2de sıkıntı yok 1561456788 Birde twrp orangefox ile flashlasam sorun olur mu recovery rom
  9. Masta

Yardım Mi flashtool

Merhabalar telefonum redmi s2 global ithalatçı garantili telefonuma mi flashtool ile China Roma geçirdim, daha sonra android 9 güncellemesi geldi stable olarak yaptım fakat China Romda mi flashtool ile global Roma geri dönmek istedim android 8 olana fakat mi flashtool succeeded yazmada...
Üst Alt