Massaka kullanıcısının son içeriği

1. M

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme

Hocam yönetici olarak çalıştırmışsın cmd'yi. System32de ADB.exe yok diyor. https://xiaomitools.com/download/minimal-adb-ve-fastboot-v1-4-3-portable/ Bu linkten portable adb and fastboot indirin C sürücüsü ana dizine adb adlı klasör açarsanız daha sağlıklı olur. Daha sonra CMD here.exe tıklayın...
  2. M

Yardım Mi 11 Lite IMEI sonrası kamera sorunu

Hocam benim cihazda repairden sonra gece modu mor çekiyor o sıkıntıda gidiyormu bunu flaşlayınca
  3. M

Yardım Yakınlık sensörü

bazı modellerde proximity sensör yok o yüzden el hareketinden algılamaya çalışıyor kulağımıza götürdüğümüzü yazılımda iyi olmadığı için bu sorun çıkıyor. Ucuz ve hesaplı cihaz alınca böyle ufak sorunlar çıkıyor ortaya
  4. M

MIUI 12.5 Mi 11 Lite 4G (Courbet) - Global Kararlı Rom V12.5.6.0.RKQMIXM İndirme Bağlantıları

Google gir mifirm courbet yaz en üstteki sitede her sürümün fastboot dosyası mevcut
  5. M

Sohbet Rom tavsiyesi istiyorum.

Hocam ilk fastboot global ROM yukledim mi flash ile daha sonra miuimix romu yukledim temiz olsun diye ikiside 12.5.6 version. Yalniz miuimix miflash Ile yuklenmiyor dosya icinde hazir .bat dosyasi Ile yukledim windows icin 2 secenek var birisi update dosyasi digeri ilk kurulum dosyasi. ilk...
  6. M

Fastboot olarak mı kurdunuz. İndirme linki verebilir misiniz
  7. M

Hocam 2016dan beri MIUI kullanıyorum. Dediğiniz romu kurdum da ısınamadım. Alışmışız reklamlı miui'ye :) 1638287350 Anlaşıldı eurom ile yolları ayırmak zorundayım. Endonezya en iyisi bu cihazda.
  8. M

Hocam abhix yok. Eu betada 11 lite 5g var 4g modeline yok maalesef. Teşekkür ederim
  9. M

Arkadaşlar merhaba. Cihazım yurtdışı 8-128 modeli alalı 2 ay oldu. Endonezya rom ile çıktı kutudan o şekilde kullandım yakın zamanda bootloader kilidini açtım. Bu zamana kadar çok Xiaomi cihaz kullandım hepsinde Eu Rom kullanmıştım ancak bu modelde ilk önce aosp rom yükledim çok seri ama arayüz...
  10. M

Yardım ekranda sorun mu var? anlayamiyorum

Yazılımsal değil donanımsal bir sorun bence. Yazılımsal olsa herkes yaşar
  11. M

Yardım Mi11 lite dokonmatik sorunu

Bende yıllardır kullandığım cihazları dokunmaları göster açık şekilde kullanıyorum. Bu cihazda çok farklı bir durum yaşıyorum. Normalde hiçbir sorun yokken PDF dosyalarını açtığımda ekranın sağ en üstte ghost touch oluşuyor. Uygulamadan çıkıyorum kesiliyor.
  12. M

Yardım ekranda sorun mu var? anlayamiyorum

Bu soruna black crush diyorlar. Bende şuan yok hiç yaşamadım. Bu videoda test edilebiliyormuş başka bir forumda öyle okumuştum
  13. M

Yardım Mi 11 lite dokunmatik algılamama sorunu?

Aynı sorunu ben sadece ana ekranda uygulama sayfalarını kaydırırken yaşıyorum.geliştirici seçeneklerinden dokunmaları gösteri açtım. Cihaz dokunmayı algılıyor her dokunmada kırmızı yuvarlak çıkıyor ancak sayfalar arası geçiş yapmıyor. Bu olayı sadece ekranın en altından 2 parmak yukarıdaki...
  14. M

MIUI 12.5 Mi 11 Lite (Courbet) Xiaomi.Eu Miui 12.5/13 Stabil Romlar

11 lite için hangi custom recovery önerirsiniz.
  15. M

MIUI 12.5 Mi 11 Lite 4G - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RKQIDXM İndirme Bağlantıları

Var hocam MIUI arayüzü SMS ve arama uygulaması. Endonezya ve Tayvan romlarında MIUI arama ve mesaj uygulaması bulunur 1633991148 Yurtdışı 8 128 cihazım var. Üstünde Endonezya romu ile geldi güncelleme gereği duymadım. Şuan 12.0.2 sürümündeyim. 1633991217 Bu cihazda eu rom kullanan varmı bu...
Üst Alt