Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam yönetici olarak çalıştırmışsın cmd'yi. System32de ADB.exe yok diyor.
https://xiaomitools.com/download/minimal-adb-ve-fastboot-v1-4-3-portable/
Bu linkten portable adb and fastboot indirin C sürücüsü ana dizine adb adlı klasör açarsanız daha sağlıklı olur. Daha sonra CMD here.exe tıklayın...
bazı modellerde proximity sensör yok o yüzden el hareketinden algılamaya çalışıyor kulağımıza götürdüğümüzü yazılımda iyi olmadığı için bu sorun çıkıyor. Ucuz ve hesaplı cihaz alınca böyle ufak sorunlar çıkıyor ortaya
Hocam ilk fastboot global ROM yukledim mi flash ile daha sonra miuimix romu yukledim temiz olsun diye ikiside 12.5.6 version. Yalniz miuimix miflash Ile yuklenmiyor dosya icinde hazir .bat dosyasi Ile yukledim windows icin 2 secenek var birisi update dosyasi digeri ilk kurulum dosyasi. ilk...
Hocam 2016dan beri MIUI kullanıyorum. Dediğiniz romu kurdum da ısınamadım. Alışmışız reklamlı miui'ye :)
1638287350
Anlaşıldı eurom ile yolları ayırmak zorundayım. Endonezya en iyisi bu cihazda.
Arkadaşlar merhaba. Cihazım yurtdışı 8-128 modeli alalı 2 ay oldu. Endonezya rom ile çıktı kutudan o şekilde kullandım yakın zamanda bootloader kilidini açtım. Bu zamana kadar çok Xiaomi cihaz kullandım hepsinde Eu Rom kullanmıştım ancak bu modelde ilk önce aosp rom yükledim çok seri ama arayüz...
Bende yıllardır kullandığım cihazları dokunmaları göster açık şekilde kullanıyorum. Bu cihazda çok farklı bir durum yaşıyorum. Normalde hiçbir sorun yokken PDF dosyalarını açtığımda ekranın sağ en üstte ghost touch oluşuyor. Uygulamadan çıkıyorum kesiliyor.
Aynı sorunu ben sadece ana ekranda uygulama sayfalarını kaydırırken yaşıyorum.geliştirici seçeneklerinden dokunmaları gösteri açtım. Cihaz dokunmayı algılıyor her dokunmada kırmızı yuvarlak çıkıyor ancak sayfalar arası geçiş yapmıyor. Bu olayı sadece ekranın en altından 2 parmak yukarıdaki...
Var hocam MIUI arayüzü SMS ve arama uygulaması. Endonezya ve Tayvan romlarında MIUI arama ve mesaj uygulaması bulunur
1633991148
Yurtdışı 8 128 cihazım var. Üstünde Endonezya romu ile geldi güncelleme gereği duymadım. Şuan 12.0.2 sürümündeyim.
1633991217
Bu cihazda eu rom kullanan varmı bu...