Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Cihazım yurtdışı 8-128 modeli alalı 2 ay oldu. Endonezya rom ile çıktı kutudan o şekilde kullandım yakın zamanda bootloader kilidini açtım. Bu zamana kadar çok Xiaomi cihaz kullandım hepsinde Eu Rom kullanmıştım ancak bu modelde ilk önce aosp rom yükledim çok seri ama arayüz...
Merhaba herkese iyi forumlar. Cihazın bugün bootloader kilidini açtım. Her kullandığım cihazda olduğu gibi bu cihazdada twrp yükleyip ardından eu rom yükledim. En son sürüm olan "V12.0.16.0.QJQCNXM" yükledim. Şuanda play store kullanamıyorum. Girdiğimde bu cihazda play protect sertifikası...
Arkadaşlar Mi Fit 3.2.6 sürüm ve Buradaki 2 farklı apkyı düzenleyip imzaladığım halde tarih hâlâ ingilizce değişen birşey olmadı. Uygulama ile alâkalı birşey değil gibi görünüyor. Yazılımla alâkalı büyük ihtimal,yinede yapabilen arkadaşlar çıkarsa çok iyi olur.
Ayrıca Telefona Arama geldiğinde...