Martinlutersking kullanıcısının son içeriği

1. Martinlutersking

Yardım Kamera sorunu mi 9 SE

Hocalarım iyi günler.Cihazim mi 9 SE kameraya baglanilamiyor sorunu veriyor ve donanımsal olduğu konusunda eminim.cihazi telefoncuya götürdüm ve flexin anakarta takıldığı kısma bir solüsyon sıktı kamera normal çalışmaya başladı bir süre sonra tekrar aynı hata ile karşılaştım sorun sizce ne olabilir?
  2. Martinlutersking

Yardım cmd ile rom atmak

iyi günler dostlar cmd ile rom atayım dedim redmi note 8 cihazıma ve flash_all a tıkladığımda bir ekran hızlıca belirip yok oluyor hiçbir işlem olmuyor ne önerirsiniz? 1631904245 twrp ile deatamıyorum hocalarım cihazım bağlanmıyor bilgisayara twrp şifreli olarak görünüyor bir işlem yapmama izin...
  3. Martinlutersking

Yardım YouTube yüklenmiyorda kalıyor

Hocalarım mi 9 se cihazıma MIUI 12 den MIUI 11.0.4 e düştüm şuan YouTube ana sayfaya videolar gelmiyor yükleniyor olarak gösteriyor interneti değiştirdim farklı wifilerde ve mobil veride denedim değişen yok rom degistirdigim zaman düzeliyor lakin bu romdan memnunum bu sorun haricinde...
  4. Martinlutersking

Yardım Mi 9 SE kameraya bağlanılamıyor

İyi günler kısa süre önce mi 9 SE cihaz aldım ikinci el kameraya bağlanılamıyor sorunu vermeye başladı bazen açılıyor kamera bazen bağlanılamıyor diyor güncelleme yaptım cihaza lakin aynı sorun devam etmekte ne önerirsiniz?
  5. Martinlutersking

Yardım Oturum açılmadı hatası

iyi günler redmi note 8 cihazıma 8 dan rom kurdum cmd ile Oturum açılmadı bu telefonu kullanmak için öncekikle bu telefonu son olarak sıfırlandığında sahibinin kullanmakta olduğu Google hesabında oturum açmanız gerekir diyor lakin ben o hesabı bilmemekteyim nasıl bir yol izlemeliyim
  6. Martinlutersking

Yardım redmi note 8 rom sorunu

s.a hocalarım redmi note 8 cihazıma (imeli) twrp de format atmak için twrp kurdum format attıktan sonra twrp şifrelendi şimdi adb load ile de cihaza pc den bağlanamıyorum ne önerirsiniz cihaz açılmıyor ve pc ye bağlanamadığım için rom yükleyemiyorum saolun twrp de dosyalar şifreli görülüyor...
  7. Martinlutersking

Yardım redmi note 8 cmd ile rom nasıl yüklerim

hocalarım cmd ile rom yüklemek istiyorum cihazım imeili cmd ile yükleyebileceğim rom dosyalarını bulamadım mi flash ile sorun yaşıyorum cmd ile bu işlemi yapmak istiyorum saolun
  8. Martinlutersking

Yardım mi flash ile stock rom atarken hata alıyorum

iyi günler dostlar mi note 10 lite cihazıma stock rom mi flash ile kurarkan flash dediğimde 'Belirtilmemiş hata (0x80004005)' sorun ile karşılaşıyorum bl kilidim açık mı değil mi bilmiyorum imei atılmış cihazdı güncelleyince gitti bl kapandı mı emin değilim durumu nasıl çözeceğimi anlamadım rom...
  9. Martinlutersking

Soru İphone dönüştürme

İyi günler dostlarım İphone 7 plus cihazın kasası çok zedelendiği için değiştirmek durumundayım 8 plus kasası acaba takılabilir mi ?
  10. Martinlutersking

Yardım S8 için gcam mevcut mu

Hayırlı akşamlar dostlarım S8 için gcam mevcut mu elinde apk sı olan varsa rica etsem yardımcı olabilir mi teşekkür ediyorum 1559236931 Cihaz quacomm
  11. Martinlutersking

Yardım S9 için gcam

Exynos islemcili s9 cihazim icin gcam ariyorum dostlar apk si olan varmi elinde
  12. Martinlutersking

Soru Mi 9 SE mi Mi 8 mi?

Hocam o halde dogru secim mi 8 olacaktir diye dusunuyorum saolun alacaktim vazgeçtim mi 9 se den
  13. Martinlutersking

Soru Mi 9 SE mi Mi 8 mi?

Mi 9 se mi 8 den geri kalirmi sizce performans olarak?
  14. Martinlutersking

Yardım Mi 8 mi mi 9 se mi ?

Hayirli gunler dostlar s9 cihaz kullanmaktayim xiaomi mi 8 den geçip pişman oldum sizce mi 8 mi mi 9 se mi almaliyim mi 8 kullandim pisman olmadim mi 9 se beni performans yonunde mi 8 den geri koyarmi kamera pil performans ozelliklerini goz onunde bulundurursak hangisi mantikli bir secim...
  15. Martinlutersking

Yardım Mi 8 lite gcam yükleme

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi gcam mi 8 lite nasıl yükleriz tesekkurler
Üst Alt