Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocalarım iyi günler.Cihazim mi 9 SE kameraya baglanilamiyor sorunu veriyor ve donanımsal olduğu konusunda eminim.cihazi telefoncuya götürdüm ve flexin anakarta takıldığı kısma bir solüsyon sıktı kamera normal çalışmaya başladı bir süre sonra tekrar aynı hata ile karşılaştım sorun sizce ne olabilir?
hocam halletim şey soracağım kurulum ekranında OTURUM AÇILMADI bu telefonu kullanabilmek için öncelikle telefon sahibinin kullanmakta olduğu google hesabını girin diyor bu hatanın ismi nedir tam olarak araştırıp çözümü bulayım yada fikriniz varsa yardımcı olur musunuz
1631906942
hallettim...
hocam twrp de dosyalar şifreli olarak görülüyordu 5445qeqada şeklinde farklı bir twrp flashladım tüm verileri sildim lakin pc den dosya atamıyorum dahili hafızasını göremiyorum telefonun
bu şekilde yaptım işlemi hocam tıklayınca anında gidiyor işlem yapılmıyor
tekrar twrp yüklemek istediğimde...
iyi günler dostlar cmd ile rom atayım dedim redmi note 8 cihazıma ve flash_all a tıkladığımda bir ekran hızlıca belirip yok oluyor hiçbir işlem olmuyor ne önerirsiniz?
1631904245
twrp ile deatamıyorum hocalarım cihazım bağlanmıyor bilgisayara twrp şifreli olarak görünüyor bir işlem yapmama izin...
Hocalarım mi 9 se cihazıma MIUI 12 den MIUI 11.0.4 e düştüm şuan YouTube ana sayfaya videolar gelmiyor yükleniyor olarak gösteriyor interneti değiştirdim farklı wifilerde ve mobil veride denedim değişen yok rom degistirdigim zaman düzeliyor lakin bu romdan memnunum bu sorun haricinde...
Hocam romu tekrardan kurdum lakin sorun aynen devam ediyor farklı romlar da denedim bir değişiklik yok sanırım donanımsal bir sorun acaba düşme etkisiyle falan kamera soketi çıkmış olabilir mi bu olanaksız mı yoksa yazılımsal mı anlayamadım
İyi günler kısa süre önce mi 9 SE cihaz aldım ikinci el kameraya bağlanılamıyor sorunu vermeye başladı bazen açılıyor kamera bazen bağlanılamıyor diyor güncelleme yaptım cihaza lakin aynı sorun devam etmekte ne önerirsiniz?
iyi günler redmi note 8 cihazıma 8 dan rom kurdum cmd ile Oturum açılmadı bu telefonu kullanmak için öncekikle bu telefonu son olarak sıfırlandığında sahibinin kullanmakta olduğu Google hesabında oturum açmanız gerekir diyor lakin ben o hesabı bilmemekteyim nasıl bir yol izlemeliyim
hocam saolun dediğinizi yaptım cmd ile cihaz kurulum ekranına kadar geldi kurulum yaparken: Oturum açılmadı bu telefonu kullanmak için öncekikle bu telefonu son olarak sıfırlandığında sahibinin kullanmakta olduğu Google hesabında oturum açmanız gerekir diyor lakin ben o hesabı bilmemekteyim...
s.a hocalarım redmi note 8 cihazıma (imeli) twrp de format atmak için twrp kurdum format attıktan sonra twrp şifrelendi şimdi adb load ile de cihaza pc den bağlanamıyorum ne önerirsiniz cihaz açılmıyor ve pc ye bağlanamadığım için rom yükleyemiyorum saolun twrp de dosyalar şifreli görülüyor...