Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta belirttiğim gibi garantim bitti. Eu rom geçmek istiyorum çünkü tema kullanmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? daha önce çok telefona rom attım ama 4 sene olmuştur hiç atmayalı. Bir de eu geçersem orijinal güncelleme alır mıyım? android 12 vs gelirse? bu soruma cevap verirseniz...
Redmi Note 8 Pro telefonumda Whatsapp karanlık modu neden gri görünüyor? neden siyah değil whatsapp neden ios gibi siyah yerine gri? bu beni çok rahatsız ediyor.
Başlıkta belirttiğim gibi tema sıfırlanıyor 3. Parti yerlerden rootsuz hiçbir şekilde tema ekleyemiyor muyum? MIUI theme editor ile yapınca 1 saat sonra sıfırlanıyor.
Arkadaşlar telefon elime biraz büyük geliyor bu sebeple bildirim panelini uygulama içindeyken bir hareketle nasıl aşağıya indirebilirim? böyle bir ayar telefonun içinde var mı? bulamadım. Google play uygulaması da olabilir.
Telefonu yeni aldım sistem uygulamalarını kaldırmak istiyorum fakat sanırım brick oluyormuş.Pusula miuı hesap makinesi uygulamasını kaldırsam sorun olur mu?