martian kullanıcısının son içeriği

1. martian

Oyun Redmi Note 8 Pro 60 fps oluyor mu?

Sorum başlıktaki gibidir. Bizim telefon 60 fps oyun destekliyor mu? ve bu ayar modlu bir şekilde dosya oynamalarla açılılıyor mu?
  2. martian

Rom Global Romdan Eu Roma Geçmek İstiyorum RN8PRO

Başlıkta belirttiğim gibi garantim bitti. Eu rom geçmek istiyorum çünkü tema kullanmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? daha önce çok telefona rom attım ama 4 sene olmuştur hiç atmayalı. Bir de eu geçersem orijinal güncelleme alır mıyım? android 12 vs gelirse? bu soruma cevap verirseniz...
  3. martian

Soru Whatsapp karanlık tema

Redmi Note 8 Pro telefonumda Whatsapp karanlık modu neden gri görünüyor? neden siyah değil whatsapp neden ios gibi siyah yerine gri? bu beni çok rahatsız ediyor.
  4. martian

Sohbet Temizleyici

Temizleyicinin bu kadar biriktirmesi saçma değil mi? Her gün bu boyutta temizliyorum sadece instagram ve twitter kullanıyorum.
  5. martian

Tema MIUI 12 tema sıfırlanıyor

Başlıkta belirttiğim gibi tema sıfırlanıyor 3. Parti yerlerden rootsuz hiçbir şekilde tema ekleyemiyor muyum? MIUI theme editor ile yapınca 1 saat sonra sıfırlanıyor.
  6. martian

Çözüldü Redmi Note 8 Pro Bildirim Paneli

Arkadaşlar telefon elime biraz büyük geliyor bu sebeple bildirim panelini uygulama içindeyken bir hareketle nasıl aşağıya indirebilirim? böyle bir ayar telefonun içinde var mı? bulamadım. Google play uygulaması da olabilir.
  7. martian

Soru Sistem uygulamaları gizleme veya kaldırma.

Telefonu yeni aldım sistem uygulamalarını kaldırmak istiyorum fakat sanırım brick oluyormuş.Pusula miuı hesap makinesi uygulamasını kaldırsam sorun olur mu?
Üst Alt