martelersin kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım duvar kagıdı döngüsü

merhaba arkadaşlar son güncellemeden sonra duvar kagıdı döngüsünde sıkıntı yaşıyorum. glance bir resim seçiyor otomatik ve ben onu istesemde yerine başka resim secemiyorum. ayarlar da oldugu gibi değişmiş. resim kategorileri sayısını artırdım ama değişen birşey yok. eskiden kullanımı çok daha...
  2. M

Yardım Mi Note 3 Telefonum Açılmıyor

tesekkürler. sarjı bitmiş, orjinal sarj aleti bulunca halloldu. anlamadıgım tek sey arada pcden sarj ediyordum sıkıntı yoktu. ilk defa sarj olmadı.
  3. M

Yardım Mi Note 3 Telefonum Açılmıyor

arkadaslar dün telefonu pc den sarja takılı bıraktım sarj aletim ofiste kalmıştı. sabah telefonu acmak istedigimde acamadım. telefonda arıza mı var yoksa sarj olmadı anlayamadım. tekrar sarja taktım pcden sag üstteki beyaz ışık yanıp sönüyor. ekranda pil işareti yanıp sönen bi şekilde...
  4. M

Yardım wifi kendi kendine açılıyor

Olabilir çünkü evde ve işyerinde kendi kendine açılıyor.
  5. M

Yardım wifi kendi kendine açılıyor

Birkaç gündür telefonumun wifi özelliği günde birkaç kere kendi kendine açılıyor. Herhangi bir ayar değiştirmedim neden böyle oldu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. M

Yardım kilit ekranı sorunu

kimse bu konuda yardımcı olamayacak mı? eski miui güncellemesine dönsem daha mı iyi sizce
  7. M

Yardım istemedigim programlar

Telefonuma "mi dolaşım" gibi istemediğim programlar otomatik kuruluyor. bunları nasıl silebilirim?
  8. M

Yardım kilit ekranı sorunu

Merhabalar. Birkaç gün önce miui güncellemesini yaptım. Güncellemeden sonra kilit ekranının sağ üst kısmındaki yonca simgesi gözükmüyor. Daha önce kilit ekranındaki duvar kağıdı otomatik değişiyor internettten yeni duvar kağıtları indiriyor ve istediğim zaman aralığında değişiyordu. Çok hoşuma...
  9. M

Yardım Kilit ekranı sorunu

teşekkürler. peki neden türkiye seçince simge kayboluyor?
  10. M

Yardım Kilit ekranı sorunu

Merhabalar. Birkaç gün önce miui güncellemesini yaptım. Güncellemeden sonra kilit ekranının sağ üst kısmındaki yonca simgesi gözükmüyor. Daha önce kilit ekranındaki duvar kağıdı otomatik değişiyor internettten yeni duvar kağıtları indiriyor ve istediğim zaman aralığında değişiyordu. Çok hoşuma...
Üst Alt