Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar son güncellemeden sonra duvar kagıdı döngüsünde sıkıntı yaşıyorum.
glance bir resim seçiyor otomatik ve ben onu istesemde yerine başka resim secemiyorum. ayarlar da oldugu gibi değişmiş.
resim kategorileri sayısını artırdım ama değişen birşey yok.
eskiden kullanımı çok daha...
arkadaslar dün telefonu pc den sarja takılı bıraktım sarj aletim ofiste kalmıştı. sabah telefonu acmak istedigimde acamadım.
telefonda arıza mı var yoksa sarj olmadı anlayamadım.
tekrar sarja taktım pcden sag üstteki beyaz ışık yanıp sönüyor. ekranda pil işareti yanıp sönen bi şekilde...
Birkaç gündür telefonumun wifi özelliği günde birkaç kere kendi kendine açılıyor.
Herhangi bir ayar değiştirmedim neden böyle oldu bilmiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar.
Birkaç gün önce miui güncellemesini yaptım.
Güncellemeden sonra kilit ekranının sağ üst kısmındaki yonca simgesi gözükmüyor. Daha önce kilit ekranındaki duvar kağıdı otomatik değişiyor internettten yeni duvar kağıtları indiriyor ve istediğim zaman aralığında değişiyordu. Çok hoşuma...
Merhabalar.
Birkaç gün önce miui güncellemesini yaptım.
Güncellemeden sonra kilit ekranının sağ üst kısmındaki yonca simgesi gözükmüyor. Daha önce kilit ekranındaki duvar kağıdı otomatik değişiyor internettten yeni duvar kağıtları indiriyor ve istediğim zaman aralığında değişiyordu. Çok hoşuma...