Mart kedisi kullanıcısının son içeriği

1. Mart kedisi

Soru 10 PRO alınır mı?

Bu seviyelerde bir telefon alacağım. Yurt dışı cihazı olacak kesinlikle. Sizce 10 pro alınır mı? Yoksa onun yerine aynı parayı şu cihazı al başın ağrımaz diyebileceğiniz farklı model var mı?
  2. Mart kedisi

Yardım Custom Rom Sonrası Dokunmatik Sorunu

Merhaba, M3 aldığımı çok pişman olduğum acayip sorunlu bir cihaz. Neyse yaptık bir hata çözümü için dedim custom rom yükleyeyim. Muiu ile uğraşmaya değmez. Bugün cihaza linkte ki romu kurdum...
  3. Mart kedisi

Soru Custom Rom Önerisi

Malum çok sorunlu bir cihaz m3. Miui arayüzü çok yavaş corrupt hatasıda almıştım. Neyse cihazı açtım ama dediğim gibi çok yavaş. Sorunsuz rom arıyorum gündelik işleri görsün yeterli ne önerirsiniz?
  4. Mart kedisi

Tavsiye 6000 TL Kamera Performanslı

Merhaba, 6000 TL bütçeli yurt dışı kayıt olabilen ve kamera odaklı cihaz bakıyorum. Yazılım ile ilgili bir sorun olmaması da tercih sebebim. Note11 pro var ama sanırım sorunlu cihazmış. Marka hiç konuyla ilgili fark etmez öneriniz var mı?
  5. Mart kedisi

Alış Oneplus Satan Var Mı?

Oneplus almayı düşünüyorum 9R yada 9RT belki farklı modellerde olabilir. Yurt dışı ve sıfır bakıyorum. Güvenilir satıcı arıyorum İzmir'den elden veya online olabilir var mı tanıdığınız?
  6. Mart kedisi

Çözüldü Netflix hatası

Merhabalar. Lineage rom kullanıyorum güncel sürümünü. Netflix uygulamasını marketten yükleyemiyorum cihazımın desteklemediğini belirtiyor. App dosyasını manuel yüklediğim de ise hata veriyor açılmıyor. Sebebi nedir, nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  7. Mart kedisi

Soru Nasıl Mi rom reklam engelli kaldırma yapılır?

Merhabalar. Mi rom 20.1.21 beta kullanıyorum. Bilenler vardır belki. Bu romda reklamlar kendiliğinden engelli gelir. Hiç bir programda dahil reklamlar gözükmez. Şimdi soruma gelirsek bir uygulamayı kullanabilmek için reklamı açmam gerekiyor bende açılmıyor bu yüzden. Geçici olarak nasıl...
  8. Mart kedisi

Yardım Mi rom açılış sorunu

Şimdi en baştan anlatayım sorunumu. cihazım mi 9t eu stabil kullanıyordum. mi rom kurmaya karar verdim. Zip uzantılı son sürümünü indirdim. Orange Fox üzerinden wipee yaptım sadece ilk 3 maddeyi hemde. Sonra yeniden başlatmak ister misiniz dedi uyarı verdi cihazınızda rom yüklü değil diye...
  9. Mart kedisi

Soru Isınma sorunu

Doğrudur ama elime aldım baktım kapalıydı ya uygulamalara baktım öyle ısıtabilecek uygulama yoktu cihazda. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Mart kedisi

Soru Isınma sorunu

Dün gece forumda takılırken uyuya kaldım. Gece bir ara uyandım ve telefon aşırı ısınmış sarj 50 şerden 20lere indi sonra telefon kapandı. Biraz soğudu ve sarja taktım akabinde şuan normal gibi gözüküyor. Sorun ne olabilir aceba cihaz yeni eurom yüklü herhangibi oyunda açmadım dün gece. Pubg...
  11. Mart kedisi

Yardım Playstore güncelleme sorunu

Tesekkürler deneyeceğim. Tekrar başınıza geldi mi bu olay? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Mart kedisi

Playstore yeni sürümünü nereden bulabilirim ki kendi güncellenmiyor mu? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Mart kedisi

Selamlar. Resimde işaretledim uygulamalar da sürekli güncelleme var uyarısı alıyorum 2 3 mb indiriyor sonra hata veriyor. Hala orada uyarı şeklinde duruyor. Uygulamaları sildim yükledim olmadı. Playstore verileri sildim düzeldi sonra tekrar nüksetti. Nasıl çözebilirim bunu. Eu rom v11...
  14. Mart kedisi

Soru Room Secçimi

Bende düşünmüyor değilim ya. Aynen hocam son sürüm olarak düşünelim demek istedim. Siz memnun musunuz ne gibi farkları var. Bazıları mesela mi room un çok daha iyi olduğunu belirtiyor pil konusunda. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Mart kedisi

Soru Room Secçimi

Merhaba. Aklıma takıldı çok kararsız kaldım. Şuan miui11 eu stabil kullanıyorum. Güzel ama pil performansı olarak zayıf sanki. Miui tabanlı sorunsuz room aryışındayım siz hangisi kullanıyorsunuz?
Üst Alt