marsoflive kullanıcısının son içeriği

1. marsoflive

Yardım Redmi 8 Brick nasıl kurtarabilirim?

Sanırım EDL moduna almayı başarabildim bu şekilde gözüküyor; Bu aşamadan sonra ne yapmam gerekli bu telefon için pek kaynak bulamadım kurtarabilir miyiz?
  2. marsoflive

Yardım Rom yükleme sırasında fastboot'ta kaldı

TWRP'den dosyaları sildikten sonra recovery'ye tıklayıp yeniden başlatırken fastboot moduna girdi. Yeniden başlatmaya çalışınca tekrar fasboot'a giriyor ne yapmam lazım? Tekrardan TWRP yüklemeye çalışıyorum yine aynı şekilde kalıyor.
  3. marsoflive

Rom Redmi 8 EU Rom nerden indirilir?

Sourceforge sitesinden indirirken kb ile indiriyor 5 saatin üstünde gösteriyor başka indirme bağlantısı var mı?
  4. marsoflive

Rom Redmi 8 Rom Önerisi

Şuan global rom yüklü arayüzde ara sıra takılma oluyor, şarj tüketiminden memnunum ama daha hafif bir rom öneriniz var mı ne yükleyebilirim? Oyun oynamıyorum gündelik işler için kullanıyorum.
  5. marsoflive

Yardım Poco X3 Nasıl Format atmalıyım?

Telefondaki imei numarası eski telefonumun, bu yüzden biraz değerli. Şimdi telefonu satacağım satarken nasıl format atmalıyım? TWRP'den mi yapılması lazım, TWRP nasıl açılıyordu onu bile hatırlamıyorum :). Aldığımda ben rom kurmuştum.
  6. marsoflive

Yardım Google reklamlar düzgün çalışmıyor

Merhaba Google da alışveriş kısmında trendyol,hb,n11 gibi sitelere girmek istediğimde bu hatayı alıyorum. Telefonu sıfırlamadan çözmek mümkün mü? Poco X3 Gresshan Rom kullanıyorum.
  7. marsoflive

Yardım Poco X3 NFC Sistem Navigasyonuna Girmiyor

Cihazımı yeniden başlattım. Başlatma sırasında dondu bende kapatma ve ses açma tuşuna bastım telefonu kapatıp tekrar açtım. Ayarlarım sıfırlandı dert değil ama şimdi sistem navigasyonu sıfırlandı ve o menüye giriş yapamıyorum nasıl düzeltebilirim. Gereshan costum global rom kurulu.
  8. marsoflive

Rom Poco X3 Rom Kurulumu

Cihazımda 12.5.1 Global Rom var, takılma ve pil tüketiminden şikayetçi olduğum için farklı bir rom kurmak istiyorum. Yalnız bu işlerde yeniyim ve her okuduğum konuda işler daha derinleşiyormuş gibi geliyor. Yok birisi Endenozya, birisi Avrupa, başkaları ismi tıpkı randoma benzeyen custom romlar...
  9. marsoflive

Yardım Poco X3 İmei Sonrası Pil Tüketimi ve Ekran Takılmaları

Merhabalar telefonu 10 gün önce aldım. Bu süre içinde hiç bir sorun yaşamadım. Aldığım telefoncu 10 gün sonra gel kaydını yapalım dedi bende 10 gün sonra yani bu gün aldığım yere götürüp kaydını yaptırdım. Kayıt yapıldıktan sonra orada İMUİ 12.0.9 olan sürümü 12.5'e güncelledik. Bu güncellemeyi...
Üst Alt