Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba TWRP kurumu sonrası telefon brick oldu xiaomi yazısı gelip kapanıyor edl ile mi tamir olması gerekli ücreti ne olur? Birde cihazın ön camı kırık kamerası bozuk bunların fiyatı nedir?
Sanırım EDL moduna almayı başarabildim bu şekilde gözüküyor;
Bu aşamadan sonra ne yapmam gerekli bu telefon için pek kaynak bulamadım kurtarabilir miyiz?
Teşekkür ederim dostum dediğin şekilde yaptım şimdilik miui yazısını görebildim. Tekrar böyle bir şey yaşarsam aynı şekilde dönebilirim artık. Endenozya ve EEA romu kurmayı deneyeyim diyorum biliyor musun bunları?
TWRP'den dosyaları sildikten sonra recovery'ye tıklayıp yeniden başlatırken fastboot moduna girdi. Yeniden başlatmaya çalışınca tekrar fasboot'a giriyor ne yapmam lazım? Tekrardan TWRP yüklemeye çalışıyorum yine aynı şekilde kalıyor.
Şuan global rom yüklü arayüzde ara sıra takılma oluyor, şarj tüketiminden memnunum ama daha hafif bir rom öneriniz var mı ne yükleyebilirim? Oyun oynamıyorum gündelik işler için kullanıyorum.
Telefondaki imei numarası eski telefonumun, bu yüzden biraz değerli. Şimdi telefonu satacağım satarken nasıl format atmalıyım? TWRP'den mi yapılması lazım, TWRP nasıl açılıyordu onu bile hatırlamıyorum :). Aldığımda ben rom kurmuştum.