marsoflive kullanıcısının son içeriği

1. marsoflive

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Söktüm kapağı şuan cihazı size mi göndereceğim bunun için yoksa uzaktan halledebilir miyiz?
  2. marsoflive

Modeli unutmuşum redmi 8 hayır geçmiyor
  3. marsoflive

Merhaba TWRP kurumu sonrası telefon brick oldu xiaomi yazısı gelip kapanıyor edl ile mi tamir olması gerekli ücreti ne olur? Birde cihazın ön camı kırık kamerası bozuk bunların fiyatı nedir?
  4. marsoflive

Yardım Redmi 8 Brick nasıl kurtarabilirim?

Sanırım EDL moduna almayı başarabildim bu şekilde gözüküyor; Bu aşamadan sonra ne yapmam gerekli bu telefon için pek kaynak bulamadım kurtarabilir miyiz?
  5. marsoflive

Yardım Rom yükleme sırasında fastboot'ta kaldı

Teşekkür ederim dostum dediğin şekilde yaptım şimdilik miui yazısını görebildim. Tekrar böyle bir şey yaşarsam aynı şekilde dönebilirim artık. Endenozya ve EEA romu kurmayı deneyeyim diyorum biliyor musun bunları?
  6. marsoflive

Hocam peki bu cihaza uygun mi flash romunu nerden bulacağım
  7. marsoflive

dostum ben fastboot modundan çıkamaıyorum ki twrp'ye ulaşayım sen beni anlamadın
  8. marsoflive

TWRP'den dosyaları sildikten sonra recovery'ye tıklayıp yeniden başlatırken fastboot moduna girdi. Yeniden başlatmaya çalışınca tekrar fasboot'a giriyor ne yapmam lazım? Tekrardan TWRP yüklemeye çalışıyorum yine aynı şekilde kalıyor.
  9. marsoflive

Rom Redmi 8 EU Rom nerden indirilir?

Sourceforge sitesinden indirirken kb ile indiriyor 5 saatin üstünde gösteriyor başka indirme bağlantısı var mı?
  10. marsoflive

Rom Redmi 8 Rom Önerisi

EU rom demek istemiştim yanlış yazmışım. 1665646810 ArrowOS için telefon fark ediyor mu sabit 1 tane rom mu var? Redmi 8 için özel bir şey bulamadım.
  11. marsoflive

Rom Redmi 8 Rom Önerisi

Endonezyanın farkları nedir? Ben xiaomi nin uygulamalarını kullanmak istiyorum Google pek hoşuma gitmiyor endenozyada var mı ve Çin romu nasıl sence?
  12. marsoflive

Rom Redmi 8 Rom Önerisi

Şuan global rom yüklü arayüzde ara sıra takılma oluyor, şarj tüketiminden memnunum ama daha hafif bir rom öneriniz var mı ne yükleyebilirim? Oyun oynamıyorum gündelik işler için kullanıyorum.
  13. marsoflive

Yardım Poco X3 Nasıl Format atmalıyım?

Telefondaki imei numarası eski telefonumun, bu yüzden biraz değerli. Şimdi telefonu satacağım satarken nasıl format atmalıyım? TWRP'den mi yapılması lazım, TWRP nasıl açılıyordu onu bile hatırlamıyorum :). Aldığımda ben rom kurmuştum.
  14. marsoflive

Yardım Google reklamlar düzgün çalışmıyor

Valla hocam ilk yüklediğim zaman sanırım bir dns kurmuştum da sonra işe yaramadığını fark edip iptal ettim acaba oradan mı kaldı.
  15. marsoflive

Yardım Google reklamlar düzgün çalışmıyor

Alışveriş kısmında ilk çıkan reklam kısmında sadece amazona giriliyor.
Üst Alt