marslan81 kullanıcısının son içeriği

1. marslan81

Haber POCO F1 "Anti Rollback" Uyarısı

Arkadaşlar Poco F1 için "Anti Rollback" test edilmeye başlanmış. Şuan korkulacak durum yok, yani Anti 0'dan Anti 1'e çıkartılmış. Sıkıntı olan rakamlar Anti 3 ve Anti 4 diye biliyorum. Ama yinede tetikte olup yeni güncellemeler sonrası rom atarken "fastboot getvar anti" komutu ile test etmekte...
  2. marslan81

Yardım MI8 TWRP ve DOSYALAR gitti ACILMIYOR

Korkacak birşey yok, telefonu güç tuşu ve ses kısma tuşu ile fastboot moda al, fastboot rom kur. Rom - Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.3.0 Fastboot İndirme Bağlantısı İpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma. 1571234743 Tabi sonrasında tekrar TWRP atman gerekecek ve Fastboot rom atarken...
  3. marslan81

Etkinlik Redmi Note 8 Lansmanına Katılım Şansı Kazanmak İçin Şimdi Başvurun!

Hocam lütfen adres ve tarih konusunda yardımcı olur musunuz?
  4. marslan81

Etkinlik Redmi Note 8 Lansmanına Katılım Şansı Kazanmak İçin Şimdi Başvurun!

Az önce beni de aradılar ama adresi tam anlayamadım tam kalabalık yerde aradılar, keşke mesaj atsalardı
  5. marslan81

Rom Pocophone F1 Port Rom[MIUI MS]

framework-res.apk dosyasını indir - download Kopyalama konumu: "system/framework/" Yetkiler: (bende yetkiler otomatik oldu) rw-r-r Yada chmod 0644
  6. marslan81

Rom Pocophone F1 Port Rom[MIUI MS]

MI 8'den port 9.8.1 oldukça stabil 1 haftadan fazla kullandım. 9.8.9 versiyonunda üst bardan çentik 1mm gibi çıkıntı yapıyor, onu düzeltmek için telegram kanalından framework-res.apk verdiler onunla düzeldi(isteyen olursa paylaşırım).
  7. marslan81

Sohbet Pocophone Markasının Kapatılması

Poco F2'nin gelmeyecek olması F1'in değerini düşürmez ki, sonuçta buda XIAOMI markalı bir ürün. XIAOMI POCO'yu mesela OPPO'nun ONEPLUS'ı ayırdığı gibi ayırmadı ki. XIAOMI markası altında official olarak satıyor, XIAOMI cihazları arasında listeliyor. Hala fiyat performans cihazı...
  8. marslan81

Yardım Poco F1 Ekran Sararma Sorunu

Benimde pasaport kayıtlı global versiyon, 6 ayı geçti sararma yok..
  9. marslan81

Haber Mi8 Volte ve Türktelekom Cihaz Tanıma İşlemi Sonunda Tanıdılar! 1 Eksikle :(

Ben arkadaşın IPHONE 7'si ile POCO'mu tanıtabildim, bir aydır sorun yok...
  10. marslan81

Sohbet Konu Dışı/Tavsiye Hoşlandığım biri var.

Arkadaşım gidip konuşacaksın, başka türlü olmaz. Mix - Gökçe Özgül Ft. THUSNA - Aşıksan Git Konuş: Bu şarkı da benden sana gelsin
Üst Alt