marowak kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Xiaomi Redmi note 4 navigasyon tuslari

cihazima 11 i yukledikten sonra oyunlara gamebooster adli uygulama ile giris yapiyor. ve uyarilarda navigasyon tuslarini devredisi birak diye bi uyari veriyor. oyundan cikis yaparkende 2 kere home veya geri tusuna basmam (daha once 1 kere basinca cikis yapardi) gerekiyor. sanirim buda...
  2. M

Yardım redmi note 4x sorunum

redmi note 4 cihazımda medya sunucu işlemci kullanımı çok yüksek diye uyarı çıkıyor. bu sorunun kaynagı nedir arkadaslar? cihaz daha yeni yurtdısından geldi. uyarı ikide bir karsıma cıkıyor. birde bu cihaza developer rom nasıl yukleyebilirim? unlock ve root işlemleri için 72 saat beklemem...
  3. M

Recovery Redmi Note 4/4x (Mido) Twrp 3.2.3-0

twrp linkleri silinmiş nasıl iş yapıyor bu vatandaş
  4. M

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

1500 lirada kayıtsız o cihaza verilmez yaw. yurtdısında 1000-1100 liraya bulunuyor
  5. M

bl açtıktan sonra twrp ve root atılabiliyor mu bu cihaza??
  6. M

eu romlarda türkçe mevcutmu ?
  7. M

Yardım xiaomi redmi note 3 pro 2/16Gb 128Gb sd kartı görmüyor

suanki cıhazım. 2gb olan model.. 128i görmüyor.. 10 gun sonra redmı note 3 32gb olan model ve redmi note 4 64gb model gelecek. umarım bunlarda sıkıntı cıkmaz. bosuna 128e para vermiş olmayalım.
  8. M

Yardım Dual Boot Patcher - Çift Rom Kullanma

apple alıp kısıtlanmaktansa sorunlarına ragmen androidi özgurce yasarım
  9. M

Yardım xiaomi redmi note 3 pro 2/16Gb 128Gb sd kartı görmüyor

redmi note 3 pro cihzım başlıkta yazdıgım gibi 128gb micro sd kartı desteklemiyor mu? yoksa sorun mu var çözemedim.. gsmarena da 256 ya kadar destek var diyor. cihaz 32gb sd kartı sorunsuz görüyor.
  10. M

Xiaomi Redmi note 3 pro ya 64-128 Gb Micro Sd kart Takılması

128gb benim redmi note 3 pro 2/16 da işe yaramadı
  11. M

macera peşinde koşup herhangi bi sorunda (cihazın brick olması dahil) sinir stres olacagıma magarada mutlu mesud yasamayı tercih ederim.
  12. M

Mod Çentikli Telefonunuza Bildirim Simgelerini Ekleyin!

pocophone gibi bi canavardan bu çentik yüzünden (redmi note 7 deki gibi küçükte degilki neyse diyelim) vazgeçtim.
  13. M

garip bi durum. pc de harddiski 2ye bölersin tamamda telefonun hafızasını nasıl böleceksin? bu tür macera pesinde kosan insanları anlamıyorum.
  14. M

Yardım xiaomi cihazım batarya değişimi sonrası açılmıyor

eski bataryayı taktım ondada aynı sorun. cihaz şarj almıyor
  15. M

Yardım xiaomi cihazım batarya değişimi sonrası açılmıyor

redmi note 3 pro cihazımın bataryası son zamanlarda s.o.s. vermeye baslamıstı. internetten yeni batarya aldım. taktım. pil kökten gitti diye yenisini aldım. değiştirdim fakat yenisindede şarj olmadı. power tusuna basınca 1 kere kırmızı led yanıyor, power tusunu basılı tutarsam yanıp sönmeye...
Üst Alt