Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazima 11 i yukledikten sonra oyunlara gamebooster adli uygulama ile giris yapiyor. ve uyarilarda navigasyon tuslarini devredisi birak diye bi uyari veriyor. oyundan cikis yaparkende 2 kere home veya geri tusuna basmam (daha once 1 kere basinca cikis yapardi) gerekiyor. sanirim buda...
redmi note 4 cihazımda medya sunucu işlemci kullanımı çok yüksek diye uyarı çıkıyor. bu sorunun kaynagı nedir arkadaslar? cihaz daha yeni yurtdısından geldi. uyarı ikide bir karsıma cıkıyor. birde bu cihaza developer rom nasıl yukleyebilirim?
unlock ve root işlemleri için 72 saat beklemem...
suanki cıhazım. 2gb olan model.. 128i görmüyor.. 10 gun sonra redmı note 3 32gb olan model ve redmi note 4 64gb model gelecek. umarım bunlarda sıkıntı cıkmaz. bosuna 128e para vermiş olmayalım.
redmi note 3 pro cihzım başlıkta yazdıgım gibi 128gb micro sd kartı desteklemiyor mu? yoksa sorun mu var çözemedim.. gsmarena da 256 ya kadar destek var diyor.
cihaz 32gb sd kartı sorunsuz görüyor.
redmi note 3 pro cihazımın bataryası son zamanlarda s.o.s. vermeye baslamıstı. internetten yeni batarya aldım. taktım.
pil kökten gitti diye yenisini aldım. değiştirdim fakat yenisindede şarj olmadı. power tusuna basınca 1 kere kırmızı led yanıyor, power tusunu basılı tutarsam yanıp sönmeye...