Marmus kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru BL kilidi açtım Google Play'de cihaz sertifikalı değil diyor

Arkadaşlar bugün BL kilidini açtım cihaz sıfırlandı sonrasında cihaz sertifikalı değil diyor Netflix yükleyemiyorum çözümü varmı magisk kurmadan Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. M

Yardım Telefon açılıyor 10-15 saniye sonra reset atıyor.

Orangefox recovery ile vendor silip sonra format dataya yes dedikten sonra rom kurulunca sorun gidiyor bende Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Sohbet Hiç Beklemeden Unlock

Telefon açılışta unlocked yazıyorum? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. M

Rom [Pie] Arrow OS Resmi - Redmi 5 Plus

Kullanan varmı arkadaşlar batarya performansı nasıl ekran görüntüsü paylaşırmısınız ? Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  5. M

Rom [ROM][9.0][OFFICIAL][Stable] crDroid v5.0 Redmi 5 Plus [VINCE]

Hocam orange Fox indirmede hangisini seçmeli nt67 gibi farklı şeylerde var ? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

İndirelim dursun yinede hocam belki lazım olur [emoji1787] Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Link varmı hocam [emoji106][emoji106] Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Rom [ROM][9.0][UNOFFICIAL] CypherOS 7.0 Redmi 5 plus[25.10.18]

Takipteyim teşekkür ederim Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

1231243 hocam hangi romdasınız. Pil süresi sizce en iyi hangi romda. Revulation kullanıyorum mi 10 stabil ile hemen hemen aynı pil süresi. Değişiklik düşünüyorum Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  10. M

Rom [ROM][9.0][UNOFFICIAL] CypherOS 7.0 Redmi 5 plus[25.10.18]

Ne zamandır kullanıyorsunuz pil süresini söyleyebilirmisiniz Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  11. M

Yardım Telefon beklemesi şarj tüketiyor

Aynı sorun bende de var ilk günden beri farklı bir rom yükledim hala aynı gece %10 şarj yiyor Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Yardım TWRP Yükleyemiyorum Yardım!

Bu durum bende de mevcut USB hata ayıklama açtıktan sonra guvenlik-optimize et dediginizde geliştirici seçenekleri kapaniyor. Ve o bilgisayar ayarları telefonu artık görmüyor. Ben çözüm olarak önce mi flash açıp telefonda bu bilgisayara güven seçeneğini telefonda onaylandıktan sonra fastboot...
  13. M

Teşekkürler [emoji106][emoji106] Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Benim telde redmi 5+ merak ettiğim bu romdan sonra tekrar orijinale döndüğümüzde antirolback sorunu olurmu? Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  15. M

Yardım Mı Max 32 gb bu cihaz sıfırlandi

Sorun çözüldü YouTube videoları sayesinde. Silinebilir konu Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt