Marmus kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Poco X3 NFC Endonezya Stabil V12.5.1.0.RJGIDXM + Deodex(Promeo)

sorunlar var deniyor kalvye yükseklikte boşluk felan varmış. varmı kullanan arkadaşlar
  2. M

Rom POCO X3 NFC Greeshan Stabil V12.5.3.0.RJGMIXM Rom

Ekran görüntüsü pil sonucu atacak kullanan varmı M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

indirme linki bozuk kontrol edermisiniz
  4. M

Kullanan oldumu acaba pil ve akıcılık konusunda bilgi verirmisiniz M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Teşekkür ederim M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

Endonezya kullananlar direk üstüne bu romu kurabilirmi M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Rom [Android Q] Mi 9T/K20 MIUI 11 MiuiMix 20.1.21 Beta

Pil süresi nasıl kullanan arkadaşlar ekran görüntüsü yüklese MI 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Soru BL kilidi açtım Google Play'de cihaz sertifikalı değil diyor

Ama anlamadığım root atmadım sadece BL kilidi açtım neden sertifika gitti Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

Magisk için twrp kurmak gerekiyor.forumdaki konulari biraz araştırdım twrp ler biraz sıkıntılı gibi duruyor kararlı değil sanırım brick olan cihazlar var o yüzden şimdilik bulaşmak istemiyordum Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. M

Arkadaşlar bugün BL kilidini açtım cihaz sıfırlandı sonrasında cihaz sertifikalı değil diyor Netflix yükleyemiyorum çözümü varmı magisk kurmadan Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. M

Yardım Telefon açılıyor 10-15 saniye sonra reset atıyor.

Orangefox recovery ile vendor silip sonra format dataya yes dedikten sonra rom kurulunca sorun gidiyor bende Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Sohbet Hiç Beklemeden Unlock

Telefon açılışta unlocked yazıyorum? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. M

Rom [Pie] Arrow OS Resmi - Redmi 5 Plus

Kullanan varmı arkadaşlar batarya performansı nasıl ekran görüntüsü paylaşırmısınız ? Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  14. M

Rom [ROM][9.0][OFFICIAL][Stable] crDroid v5.0 Redmi 5 Plus [VINCE]

Hocam orange Fox indirmede hangisini seçmeli nt67 gibi farklı şeylerde var ? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Rom [ROM][9.0][OFFICIAL][Stable] crDroid v5.0 Redmi 5 Plus [VINCE]

İndirelim dursun yinede hocam belki lazım olur [emoji1787] Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt