marjinalist kullanıcısının son içeriği

1. M

MIUI 12.5 Mi 10T / Mi 10T Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.1.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-12-5-1-eu-rom-safetynet-mi-10-t-mi-10-t-pro-k30-ultra.108688/ Buradaki yöntem ile yaptın.
  2. M

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.1.5.0.RJDEUXM [ Android 11 İndirme Bağlantıları]

Gayet güzel ve akıcı bir sürüm. Ben bir sıkıntı ile karşılaşmadım
  3. M

Yardım proximity sensor sorunu

Eu rom da bu problem yok gibiydi. Ancak eu romda kasıyordu telefon. Globale geçtim bunda da maalesef bu sıkıntı var. Truecaller yıllardır kullandığım bir programdı. Arayan numaraların kim olduğunu gösteriyor. Var sayılan olarak ayarladım problem çözüldü gibi. Ancak truecaller ne kadar güvenli...
  4. M

Yardım mi 10 T dokunmatik sorunu

Sizin durum farklı o zaman.
  5. M

Yardım mi 10 T dokunmatik sorunu

Eu rom da sorun var. Global sürümlerde söz konusu sorun yok
  6. M

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - Global Kararlı Rom V12.1.3.0.RJDMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Şimdi fark ettim. Aslında eea rom kurmuştum. Sonra globale geçip konuyu kapatayım dedim ve global rom indirdim. Muhtemelen yüklerken eski indirdiğimi tekrar kurdum.
  7. M

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - Global Kararlı Rom V12.1.3.0.RJDMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Güncel sürüm demişsiniz ama 1 haftadır 12.1.5 kullanıyorum. Tek sorun çift dokunma ile kilitleme yapmıyor. Onun dışında çok güzel.
  8. M

Yardım Mi 10T Pro Sensör ve Dokunmatik Sorunsalı

Onu da denedim. Bu sefer de tam ekran hareketleri stabil çalışmadı. Bu cihazın donanımı çok iyi görünüyor fakat yazılım sıkıntılı. 4 yıllık mi6 telefonunumda kullandığım eu rom kusursuzdu. Gcam ile bu telefondan daha başarılı fotolar çekebiliyorum. İnşallah yazılım düzelir.
  9. M

Yardım Mi 10T Pro Sensör ve Dokunmatik Sorunsalı

Eu stabilde dokunmatik tepki sorunu bende de vardı, aynı zamanda kasıyordu. Bu nedenle global roma geçiş yaptım. Her iki problem de çözüldü. Ancak bunda da çift dokunma ile ekran kilitlenmiyor.
  10. M

Rom Mi 10T - Mi 10 T PRO -K30S ULTRA Xiaomi.eu 12.5.1.0 Stable

Mi10 da eu rom olmamış maalesef. Globaller (google arama, mesajlaşma ve çift tıklama ile ekran kilitlenmemesi dışında) daha iyi
  11. M

Yardım Çift tıklama

Aynen poco launcher ile oluyor onda da tam ekran hareketleri problemli 4 yıl mi6 kullandım eu rom her yönden çok iyiydi. Bunda maalesef her romun bir eksiği var.
  12. M

Yardım Çift tıklama

Aynen ben de yurtdisi aldım. Gelir gelmez bootloader kilidini açtım, rootkadim, imei yükledim, eu stabil rom kurdum. Yaklaşık 3 hafta kullandım problem yoktu. Tek problem kasıyor gibiydi. Sonra eea global yükledim 10 numara romdu çok akıcı idi. Ama çift tıklayarak ekran kilitleme olmuyor ufak...
  13. M

Yardım Çift tıklama

Global rom da ana ekran ayarlarında bahsettiğiniz bölüm yok. Kilit ekran ayarlarında var o da açık. 3 rom yükledim sırf bu yüzden. Çok enteresan anlamdım.
  14. M

Yardım Çift tıklama

Ayarlar/kilit ekrani/ekranı açmak veya kapatmak için iki defa dokunun bölümünü diyorsanız orası aktif oradan çözüm olmuyor. Kiliti açıyor ama açık ekranı kilitlemiyor
Üst Alt