Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eu rom da bu problem yok gibiydi. Ancak eu romda kasıyordu telefon. Globale geçtim bunda da maalesef bu sıkıntı var. Truecaller yıllardır kullandığım bir programdı. Arayan numaraların kim olduğunu gösteriyor. Var sayılan olarak ayarladım problem çözüldü gibi. Ancak truecaller ne kadar güvenli...
Şimdi fark ettim. Aslında eea rom kurmuştum. Sonra globale geçip konuyu kapatayım dedim ve global rom indirdim. Muhtemelen yüklerken eski indirdiğimi tekrar kurdum.
Onu da denedim. Bu sefer de tam ekran hareketleri stabil çalışmadı. Bu cihazın donanımı çok iyi görünüyor fakat yazılım sıkıntılı. 4 yıllık mi6 telefonunumda kullandığım eu rom kusursuzdu. Gcam ile bu telefondan daha başarılı fotolar çekebiliyorum. İnşallah yazılım düzelir.
Eu stabilde dokunmatik tepki sorunu bende de vardı, aynı zamanda kasıyordu. Bu nedenle global roma geçiş yaptım. Her iki problem de çözüldü. Ancak bunda da çift dokunma ile ekran kilitlenmiyor.
Aynen poco launcher ile oluyor onda da tam ekran hareketleri problemli
4 yıl mi6 kullandım eu rom her yönden çok iyiydi. Bunda maalesef her romun bir eksiği var.
Aynen ben de yurtdisi aldım. Gelir gelmez bootloader kilidini açtım, rootkadim, imei yükledim, eu stabil rom kurdum. Yaklaşık 3 hafta kullandım problem yoktu. Tek problem kasıyor gibiydi. Sonra eea global yükledim 10 numara romdu çok akıcı idi. Ama çift tıklayarak ekran kilitleme olmuyor ufak...
Global rom da ana ekran ayarlarında bahsettiğiniz bölüm yok. Kilit ekran ayarlarında var o da açık. 3 rom yükledim sırf bu yüzden. Çok enteresan anlamdım.
Ayarlar/kilit ekrani/ekranı açmak veya kapatmak için iki defa dokunun bölümünü diyorsanız orası aktif oradan çözüm olmuyor.
Kiliti açıyor ama açık ekranı kilitlemiyor