marjinalist kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Çift tıklama

İyi günler. Eu rom kullanıyordum. Biraz kasar gibi olduğu için eea global rom yükledim ama çift tıklama ile ekran kilitlenmiyor. Kilitli ekran açılıyor. Ne yaptıysam çözemedim. Varsayilan temaya geçtim olmadı format data yaptım olmadı.advanced wipe dan hepsini seçtim yaptım olmadı. Endonezya rom...
  2. M

Soru Tam ekran hareketleri ve navigasyon tuşları

İyi günler. Önceki telefonumda (mi6) navigasyon tuşları ile birlikte tam ekran hareketlerini kullanabiliyordum. Sanırım bunun için magiskte bir modül eklemiştim ama hatırlamıyorum. Mi 10t de tam ekran hareketlerini seçince altta navigasyon tuşları açılmıyor. İkisini birlikte kullanmak isteyip...
  3. M

Rom eu stabil rom bölge hatası

Merhabalar. Global romdan eu 12.1.2 stabil roma geçtim. temalar uygulamasi Çince. forumda bakmadığım konu kalmadı. bölge tamiri diye bir dosya buldum twrp den flashladım, sonra buildprop aracılığı ile bölge kısmını TR olarak değiştiriyorum fakat kaydete bastığım zaman root hatası ya da farklı...
  4. M

Rom Mİ6 MIUI 10 18.11.3 GCam Destekli

Bu rom kadar stabil ve şarj konusunda iyi bir rom bulamadım. Güncelleme olmadığı için global betaya geçmiştim ama geri döneceğim muhtemelen
Üst Alt