Marechal kullanıcısının son içeriği

1. M

MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

22.6.29 yükledim ama chrome adres çubuğu kısmı ve gelen bildirimler sanki okuma modu açıkmış gibi rengi değişti yani uygulamada siyah yerler okuma modundaymış gibi gösteriyor şuan ama mod kapalı. Bunu yaşayan var mıdır?
  2. M

Yardım Güncelleme sorunu

klavye mouse bağlamayı denediniz mi hocam çevirici üzerinden? Belki öyle olabilir.
  3. M

Yardım Miuibiometric

Bildirim şeklinde bir uyarı mı bilmiyorum ama isterseniz bildirimi komple kapatabilirsiniz o uygulamaya ait olan
  4. M

Soru Mi Box Uyandırma

Anladığım kadarıyla sadece kendi kumandası üzerinden uyandırabiliyoruz cihazı. Ek bilgiye sahip olan başka hocalarım varsa beklerim bilgilerini tabiki.
  5. M

Soru Mi Box Uyandırma

Mi boxta kızılötesi alıcı var mı ki hocam? Bluetooth yada usb üzerinden değil mi kumanda bağlantıları?
  6. M

Soru Mi Box Uyandırma

Google home uygulaması mı hocam yoksa kumanda uygulamalarından bluetooth üzerinden eşleşip mi nasıl dediniz?
  7. M

Soru Mi Box Uyandırma

Merhaba arkadaşlar elimde mi box orijinal kumanda ve piranha akıllı kumanda var orijinal kumanda üzerindeki en üstte bulunan uyku tuşuna basıp cihazı uyutuyorum fakat açılmasını istediğimde piranha marka usb olarak bağlı olan kumanda dan açılmıyor illa orijinal kumandasında bi tuşa basıp açmam...
  8. M

Soru Ekranı açmadan bildirim göstermeme sorunu

Baktım hocam onların hepsi doğru bir şekilde ayarlı, bana bu durumun gene pilden kaynaklı olduğu yani optimizasyondan dolayı olduğu şüphesi geliyor. Neden derseniz uygulamayı her ne kadar kısıtlama yok olarak seçsek de dediğiniz yerden bi süre sonra sanırım uyuyor uygulama ve telefon da bu...
  9. M

Yok hocam işaretli ve seçili o da Unstable bir sürüm olduğunun farkındayım sadece çözüm yolu olabilecek bir fikir arayışındayım ayrıca bu sorunum stabil sürümlerde de oluyordu.
  10. M

Merhaba Şu an Miui 13 22.2.19 Sürümündeyim. Kullandığım bazı uygulamalarda örneğin Slowly uygulaması ve Telegram, ekranı açmadan bildirim geldiğini göremiyorum. Ekranı açıyorum parmak izimi okutuyorum ana ekrana gelince bildirim üstten öyle geliyor. Uygulama ayarlarının hepsi açık, kilit...
  11. M

MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

Dün gelen 22.1.19 versiyonu ile ilgili değişiklik bilgileri elinde olan yada var mıdır acaba, çünkü xiaomi.eu sitesinde yok maalesef :)
  12. M

Soru OneOS_HMK30SUltra_MI10T_21.11.3_V125-11.zip

Yakınlık sensörü ROM kaynaklı değil hocam donanım kaynaklı bir problem, o yüzden cihazda problem var yani.
  13. M

Kasma evet ama kamera çalışıyor hocam mi 10t de belki sizin pro modelidir o yüzden olabilir.
Üst Alt