Marechal kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Mi Box Uyandırma

Merhaba arkadaşlar elimde mi box orijinal kumanda ve piranha akıllı kumanda var orijinal kumanda üzerindeki en üstte bulunan uyku tuşuna basıp cihazı uyutuyorum fakat açılmasını istediğimde piranha marka usb olarak bağlı olan kumanda dan açılmıyor illa orijinal kumandasında bi tuşa basıp açmam...
  2. M

Soru Ekranı açmadan bildirim göstermeme sorunu

Merhaba Şu an Miui 13 22.2.19 Sürümündeyim. Kullandığım bazı uygulamalarda örneğin Slowly uygulaması ve Telegram, ekranı açmadan bildirim geldiğini göremiyorum. Ekranı açıyorum parmak izimi okutuyorum ana ekrana gelince bildirim üstten öyle geliyor. Uygulama ayarlarının hepsi açık, kilit...
  3. M

Soru Mi 10T 21.11.30 Android 12

Merhabalar, bugün itibari ile 21.11.30 sürümü android 12 Mi10 T'ye sunuldu sanırım fakat yükleme olarak bir türlü beceremedim. Yükleme adımlarını uygulayabileceğim bir rehber var mıdır? TWRP üzerinden denedim yüklenmemekte hata veriyor. Fastboot.zip dosyası olarak indi ADB üzerinden yüklenecek...
  4. M

Soru Bildirim Sorunu Ve Magisk Modülü

Merhabalar, Mi10 T cihazımda bildirim problemi yaşıyorum, örneğin Youtube Vanced kullanıyorum takip ettiğim kanal video paylaşımı yapıyor fakat bana bunun bildirimi yarım saat - 1 saat sonra geliyor, diğer uygulamalarda da var bu problem. Bütün ayarlar doğru şekilde otomatik başlatma açık...
  5. M

Soru Mi 10T Bildirim Ayarları Ve Problemi

Merhaba arkadaşlar, Mi 10T kullanıcısıyım belki bilenleriniz vardır KİK diye bir sohbet uygulaması var bazı yurtdışında yaşayan arkadaşlarımla bu uygulamadan konuşuyorum ama uygulamanın Pil optimizasyonu kapalı, bütün bildirim ayarlarındaki tik'ler açık ve uygulama arkaplanda kitli olmasına...
  6. M

Soru Custom Rom Kızılötesi Kumanda Problemi

Arkadaşlar Mi 10T cihazımda Evolution 5.5.2 Pixel Rom'u kullanıyorum ve kızılötesi kumanda kullanmak istiyorum Miui sürümdeki gibi ama ne Mi kumanda uygulaması ne de başka (Peel Remote vs) kumanda uygulamaları çalışmıyor. Custom rom olduğu için mi, çözümü var mıdır?
  7. M

Yardım Rom İşlemi Sonrası Tarayıcı Problemi

Merhaba arkadaşlar, Mi10T cihazıma Evolution X 5.3 Rom'unu yükledim her şeyi çok güzel fakat Chrome veya başka tarayıcı kullanırken sayfayı aşağı doğru hızlıca indirmek istediğimde inmiyor kendim parmağımla aşağıya kadar indirmek durumunda kalıyorum. Sadece tarayıcılarda (Chrome, opera vs)...
  8. M

Soru Uyarlamalı Bildirim Önceliği

Arkadaşlar merhaba başlıkta da yazdığım gibi Ayarlarda Geliştirici Seçeneklerinde böyle bir ayar mevcut bu ne anlama geliyor bileniniz var mıdır?
  9. M

Yardım RN7 MIUI 11 Bildirim Problemi ?

Öncelikle bu sorunu hangi uygulamada yaşıyorsun? Çünkü bazı uygulamalar Miui işletim sistemine uyumlu olmuyor, örneğin bi sohbet uygulaması var bende ve bu uygulamanın kayan bildirimlerde mesaj içeriğini gösterme seçeneği var onu kapatıyorum ama hala gösteriyor.
  10. M

Güncelleme ve Bölge

Mi 8
  11. M

Güncelleme ve Bölge

Arkadaşlar merhaba benim sorum şu Türkiye bölgesinden çıkıp Belarus bölgesine geçince telefonuma bir üst sürümün güncellemesi geldi acaba güncellemeler ilk olarak hangi bölgeye geliyor?
Üst Alt