Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@warlock hocam ilk sürümü diğer arkadaşlar gibi benimde bootlop kalıyordu 2.sürümde de yaşayan olmuş dynamic recovery dışında yapılması gereken falan bir şey var mı kernel değiştirmek vs gibi ? Bir de rom stabilite ne durumda hocam sıkıntılar var mı hyper 2.0 belki bizim eski cihazlara ağır...
Redmi K20 Pro | UPDATES™ deneyen var mı bunu güncel yazılım 9t pro kullanıp sorun yaşatmayan rom lazım stabil tavsiyesi olan yazarsa sevinirim ori eu rom var artık kendi kendine yeniden başlatma wp bağlantı sorunu mail eşitlememe vb çok sorun yaşatmaya başladı..
Hocam şöyle çözdüm magisk komple kaldırdım uninstaller.zip ile , sonra 25.2 versiyonu kurdum daha sonra magisk kendi app üzerinden 27 versiyonuna güncelledim 2-3 yeniden başlatma sonrası sıkıntısız şu anlık, takılan varsa rehber olsun diye ekledim rom akıcı herhangi problem yok gibi bende...
Şu an eski bataryadan bile az dayanıyor 1 ay falan oldu işte takalı valla iphone kullanan bazıları falan memnun ama android yaramadı değişti sıfır gönderdiler kapasitesi bu demek ki maalesef nohon tr göndermiyor aliexpress satıcı görüştüm de yakın zamanda biz de istiyoruz vs. yalan sıkıyor tr...
Yukarda dediğim şekilde aktif mi 9t pro cihazda kullanıyorum şu an sorun yok kullanabilirsiniz bence tabi size kalmış iade de edebilirsiniz, ben de piyasadan galio marka aldım takmadım, deji şu anlık devam ediyorum ilk zamanları zaten 6-7+ saat performans veriyor memnunum şu anlık yine geçen de...
Aynen hocam batarya şarjı yoktu normal şarj aleti etmiyordu 1-2 saat beklememe rağmen, powerbank bağlayarak kapalıyken %2 şarj oldu hemen açtım sonra şarja taktım sorun yok kapalıyken sıkıntı sanırım, şu an performans da memnunum bataryadan geçen gönderdiğim 3 ayda eski batarya gibi olmuştu...