marcustanley kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom HyperOS EU 2.0.4.0 Stable Android 14 FeLLzProjects

@warlock hocam ilk sürümü diğer arkadaşlar gibi benimde bootlop kalıyordu 2.sürümde de yaşayan olmuş dynamic recovery dışında yapılması gereken falan bir şey var mı kernel değiştirmek vs gibi ? Bir de rom stabilite ne durumda hocam sıkıntılar var mı hyper 2.0 belki bizim eski cihazlara ağır...
  2. M

Çözüldü Banka uygulamaları hata veriyor

@Sypreus yapı kredi sürekli cihaz onayı durumunu nasıl aştınız hocam benzer sorunumuz var ..
  3. M

Rehber Rootlu Cihazlarda Google Play Strong Integrity Sorunu Çözümü (Android 13+ Custom ROM'lar)

Bu yapı kredi uyarı vermiyor ama cihaz onayı tekrar gerektiriyor bunun için çözüm modül var mı güncel başka sorunlu banka yok şu anda ..
  4. M

Rehber Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü

Bu yapı kredi uyarı vermiyor ama cihaz onayı tekrar gerektiriyor bunun için çözüm modül var mı güncel başka sorunlu banka yok şu anda ..
  5. M

Satış Vodafone Kodu (%62 İndirimli Paketler) - Kodlar Tükendi!

Tarifeye geçiş kaç yıl geçerli 2.yıl da devam ediyor bazı paketler bunun gibi bir çok şey için detaylı pm gönderir misiniz teşekkürler.
  6. M

Yardım MIUI ORI V2 Sürekli Bootlop Ediyor

Ori bootlop çok yapmaya başladı evet güncel hyper vb miui sürüm kullanan varsa tavsiyesini bekliyorum .
  7. M

Rom HyperOS EU 1.0.3 Stabil (Kararlı) Mi 9T Pro / K20 Pro

Redmi K20 Pro | UPDATES™ deneyen var mı bunu güncel yazılım 9t pro kullanıp sorun yaşatmayan rom lazım stabil tavsiyesi olan yazarsa sevinirim ori eu rom var artık kendi kendine yeniden başlatma wp bağlantı sorunu mail eşitlememe vb çok sorun yaşatmaya başladı..
  8. M

Rom Hyper OS V2/V3/V4/V5 Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro (raphael) Android 14

Hocam şöyle çözdüm magisk komple kaldırdım uninstaller.zip ile , sonra 25.2 versiyonu kurdum daha sonra magisk kendi app üzerinden 27 versiyonuna güncelledim 2-3 yeniden başlatma sonrası sıkıntısız şu anlık, takılan varsa rehber olsun diye ekledim rom akıcı herhangi problem yok gibi bende...
  9. M

Rom Hyper OS V2/V3/V4/V5 Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro (raphael) Android 14

Hocam magisk kurunca google play ve magisk arayüzde durduruldu hatası alıyorum root için hangi yöntemi tercih etmeliyiz bilgin var mı ?
  10. M

Rom Miui EU 14.0.3.0 - A12 [Saf EU Rom]

Hocam selamlar, bu rom changelog ve destek gurubu varsa paylaşır mısınız ori grubundayım ancak bunu public bulamadım
  11. M

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

tamirle ilgili evet hocam soru teşekkürler dönüş bekliyorum
  12. M

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

@H.kadioglu selam hocam özel mesaj atar mısın ben gönderemedim bir şey soracaktım.
  13. M

İnceleme Mi 9T Deji Batarya Değişimi

Şu an eski bataryadan bile az dayanıyor 1 ay falan oldu işte takalı valla iphone kullanan bazıları falan memnun ama android yaramadı değişti sıfır gönderdiler kapasitesi bu demek ki maalesef nohon tr göndermiyor aliexpress satıcı görüştüm de yakın zamanda biz de istiyoruz vs. yalan sıkıyor tr...
  14. M

Yukarda dediğim şekilde aktif mi 9t pro cihazda kullanıyorum şu an sorun yok kullanabilirsiniz bence tabi size kalmış iade de edebilirsiniz, ben de piyasadan galio marka aldım takmadım, deji şu anlık devam ediyorum ilk zamanları zaten 6-7+ saat performans veriyor memnunum şu anlık yine geçen de...
  15. M

Aynen hocam batarya şarjı yoktu normal şarj aleti etmiyordu 1-2 saat beklememe rağmen, powerbank bağlayarak kapalıyken %2 şarj oldu hemen açtım sonra şarja taktım sorun yok kapalıyken sıkıntı sanırım, şu an performans da memnunum bataryadan geçen gönderdiğim 3 ayda eski batarya gibi olmuştu...
Üst Alt