Manyak3131 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Xiaomi 13T Pro reset atma sorunu

Yok hayır. Şarj çok fazla değişmiyor. Uzun süre uğraştırıyor dedim, bu sürede cihazda ısınma da oluyor. Aşırı değil de belli ettiriyor kendini. İşe yarar mı bilmem ama bazen recovery moda giriyorum o sıra, recovery mod çince oluyor
  2. M

Yardım Xiaomi 13T Pro reset atma sorunu

13T Pro cihazımda iki haftadır resetlenme sorunu yaşıyorum. Telefonu kullanırken bi anda donuyor, 2-3 saniye sonra reset atmaya başlıyor. Mi logosu geliyor, hyperos logosu geliyor ve tekrar donup başa sarıyor. Bazen normalden daha hızlı bi şekilde ana ekran geliyor, birkaç saniye falan...
  3. M

Yardım Mi Mesaj uygulaması kişi ismini göstermiyor

Sanarım çözümü buldum. Numaralar arasında boşluk olmaması gerekiyor sanarım. Örneğin 0553 553 gibi değil de 0553533 gibi
  4. M

Yardım Mi Mesaj uygulaması kişi ismini göstermiyor

Xiaomi 13T Pro kullanıcısıyım. Hyperos 2.0 rusya romu kullanıyorum. İzinlerde bi problem olmamasına rağmen ve numaranın kayıtlı olmasına rağmen isimler gözükmüyor. Nedir sorun? Ve bunu nasıl çözebilirim?
  5. M

HyperOS Xiaomi 13T Pro HyperOs 2.0.9.0 VMLEUXM

Bl kilidin açıksa rus romunu indirip onu kurmanı öneririm. Yağ gibi akıyor rom
  6. M

Haber Mi 13T Pro Global HyperOS 2.0 Güncellemesi

Evet. Zaten bu sabah genel kullanıcıya da açıldı. 3 gün beta testinde tuttular. Belliydi zaten hemen geleceği. Sorunsuz rom zaten
  7. M

Şuan beta testerlara yayınlandı. Ben de kurdum bugün. Gayet güzel ya. Akıcı olmuş. Bi hatayla da karşılaşmadım. Memnunum
  8. M

Rus 2.0 beta romunu kullananlar çok memnunmuş. Stabilmiş ve pil performansı da iyiymiş
  9. M

Rusya romu beta testerlara yayınlandı. 10 gün sonra da genel kullanıcıya sunulur
  10. M

Pek bi fark yok. Duyurulan hiçbir yapay zeka özelliğini vermediler
  11. M

Elle indirip kurabilirsiniz. Neden bekliyosunuz ki?
  12. M

Bende rus romu var, hala beklemedeyim ben. Eea romuna kurmuşmuştum, bi fark görmemiştim. Global de aynı mı?
  13. M

Hangi rom yüklü sende?
  14. M

Rus romuna bi gelmek bilmedi. Telefon ve mesaj uygulamalarından dolayı geçmek de istemiyorum başka bi yere ama beklemekten yoruldum
  15. M

HyperOS Xiaomi 13T Pro HyperOs 2.0.9.0 VMLEUXM

Sende 0.6 gözüküyorsa sen global rom kullanıyosundur. Yükle geç.
Üst Alt