mankurt76 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım 15 Ultra Avrupa Romu Güncellemesi

Hocam geldi ama 204 sürüm geldi :D
  2. M

Hocam telefonu ilk aldığımda güncelleme geldi yani bu 105 nolu olan geldi 1.7gb civarı. Yani güncelleme alıyor ama bu son sürümün bu kadar gecikmesi çok ilginç.
  3. M

Arkadaşlar bugün 15 ultra aldım yurtdışı ve server kayıtlı. Bl falan kapalı. Sadece 1 tek güncelleme geldi o da bu. Bu rom avrupa rommuş sanırım. 2.0.202 sürümü 1 temmuzda çıkmış olmasına rağmen bende mevcut güncelleme yok diyor. Ne zaman geleceği belli mi? Ya da aynı romdan kullanan arkadaşlar...
  4. M

Yardım Bu Fontu Nasıl Bulabilirim ?

Nordique Pro olabilir mi?
  5. M

Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

Yok hocam sabah baktım 7 gibi tesadüfen gelmişti. Bence sırayla veriyorlar size de en kötü 2-3 güne gelir.
  6. M

Hele şükür. Demekki server kayıtlı cihazlar güncelleme alıyormuş.
  7. M

Hocam hem global hem stabil rom yok oraya da baktım. Stabil Beta var.
  8. M

Soru Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Hala Alamayanlar

Arkadaşlar 14 ultra global sürüm kullanıp hala güncelleme alamayan kaç kişiyiz acaba? Ve ne zaman alacağız?
  9. M

Hala güncelleme gelmeyen var mı? Benim gelmedi 14 ultra global.
  10. M

Valla ben sırf bu yüzden global server kayıtlı aldım. İnşallah güncelleme gelince bir sıkıntı yaşamam. BL falan açmadım o yüzden. Herkes cihazı satana kadar maalesef. Şimdi dirençli olupta imeileri uçanlara yeniden imei mi atılacak?
  11. M

Size ne zaman geldi güncelleme? Biz hala bekliyoruz. Bu hataları aldıysanız ayrıca bir format atın derim.
  12. M

Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOS 2 Rom Linki

Server kayıtlı cihazlarda sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Sadece dirençlilerde hata veriyor diyorlar.
  13. M

s23 ultra kullanıyorum aynı zamanda. 1 yılı geçmiştir. 1 kere bile donma takılma sapıtma ya da güncelleme gecikmesi yaşatmadı. Samsung yazılım olayını harbiden çözdü.
  14. M

Bendeki bir hata da google play sistem güncellemesi 1 temmuzda kalmış. Denetle diyorum güncel diyor. Herşeyi denedim çözemedim.
Üst Alt