maniacsarmy kullanıcısının son içeriği

1. maniacsarmy

Yardım Oyun Apk Sorunu

Merhaba mi 9t cihazım rom eu rom yuklu suan google playden oyun yukledıgımde tıkladıgımda acılıp kapanıyor oyun acılmıyor hangı rom yuklersem bunu yapıyor sorun nedir acaba custom rom da yukledıgımde bunu yapıyor örnek oyun warzone mobile oyun
  2. maniacsarmy

Rom Redmi Note 8 Rom Önerisi

Merhaba Redmi Note 8 İçin Batarya Performans İçin Rom Onerebileceginiz Var Mı Oyun vs Oynamıyorum O yüzden Batarya Şarj Uzun Götürmesi Bana Lazım :)
  3. maniacsarmy

Yardım Rom Ve Magisk ACİL

Merhaba Ustalar Note 8 de twrp kurdum orangefox kurdum Custom Rom Atacam Wipe Data yapiorum error opening kırmızı yazı hata alıyorum sistem yeniden başlatınca da the system has been destroyed hatası alıyorum ekranda kalıyor the system has been destroyed hatası gelince mi tool tgz rom atıp...
  4. maniacsarmy

Yardım Redmi note 9 Kapanıp Aciliyor

Merhaba cihaz redmi note 9 Kendiliginde Kapanıp Aciliyor ve şebeke gözükmüyor sorun yazılımsal mi imei mi yardımcı olur musunuz
  5. maniacsarmy

Soru Telefon Tavsiye

Merhaba 8-9 bin arası 9 bin geçmesin istiyorum kamerası özellikle iyi olsun önerebileceginiz telefon var mı acaba
  6. maniacsarmy

Yardım Camera Sorunu

Merhaba camera açılmıyor böyle bı sorun alıyorum galeri tıkladığımda camera tıkladığımda bu geliyor yardımcı olabilecek var mı Android sürümü MiuiMix 12.0.6.0 Kullanıyorum.
  7. maniacsarmy

Yardım Twrp - Orangefox

Merhaba Aosp romlar genelde kurup denerım genelde ara ara rom degıstırme yaparım ama bu son 1 haftada aynı durum yasadım durum anlatım her rom kurdugumda rom degıstırmek ıstedıgımde twrp veya orangefox sımgesınde logosu kalıyor gelmıyor sorun nedır bılmıyorum yardımcı olurmusun ben sadece tgz...
  8. maniacsarmy

Soru CrDroid VS Derpfest

Merhaba Arkadaslar ikisinden birini Kuracan ama Sizce Derpfest mi CrDroid mi arasindaki farklar olsun ne gbi degisikler vardir onerdiginiz var mi veya bilgi verirseniz sevinirim. VS
  9. maniacsarmy

Rom Corvus-OS A12L OFFICIAL | Miatoll |

Corvus OS A12L Rom Destekleyen Cihazlar Resmi Note 9 Pro/9S/Max/Poco M2 Pro EKSİKLERİ Camera Ve Google Fotoğraf Yüklü Gelmiyor Kendiniz Yüklemeniz Lazım TEMİZ KURULUM TWRP / OrangeFox'a giriyoruz ve Format Data - Yes (Yeniden BAŞLATMAYIN) Wipe - Dalvik Art/Cache/Data/İnternal Storage...
  10. maniacsarmy

Kernel Kernel Öneri

Merhaba Arkadaşlar Oyun için Performans Kernel Bildiğiniz Var Mı Acaba Varsa Söyler misiniz Lütfen
  11. maniacsarmy

Oyun Grafik Unlock Pubg-Apex-Call Of Duty

Merhaba arkadaşlar Pubg - Apex - Call Of Duty Oyunları Grafik Unlock Kiliti Açıyor Ekdeki Resimde FPS 60 olduğu Ve Grafik Ayarlar Açık Olduğunu Gördünüz Sonda Seçili Telefonunuz 120 FPS 90 FPS Karsiliyorsa Sabit Alırsınız GEREKSİNİMLER 64bit Cihaz. Android 11 veya Android 12...
  12. maniacsarmy

Rom CherishOS V3.7 OFFICIAL ANDROİD 12L (MİATOLL)

Cihaz : Resmi Niye 9s/Indian Pro,Global Pro/Poco M2 Pro [Miatoll] Sürüm: 3.7.5 RESMİ Android: 12L Yapım Tarihi:22/05/2022 Rom Ve Gapps Link CherishOS - Browse /device/miatoll at SourceForge.net
  13. maniacsarmy

Yardım Recovery Bilgi Soru

merhaba arkadaslar bısey soracam note 9 pro kullanıyorum twrp olsun orangefox olsun pitchblack olsun 3 kurdum ama 3 data format data yapınca pc gormuyor dosya atamıyorum ben rom atacagım zaman normal atıp kurup ondan sonra format data yapıorum bunun cozumu varmı sız nasıl yapıyorsunuz bılgı...
  14. maniacsarmy

Rom 23.05.2022 Resmi (Official) Nusantara Rom v4.5 Android 12L

Merhaba Arkadaşlar Yeni Güncel Nusantara Rom Yayınlanan 23.05.20222 Android 12L Destekleyen Cihazlar: Poco M2 Pro , Redmi Not 9S/Pro/ProMax Firmware Global: Xiaomi Firmware Updater Firmware EEA: Xiaomi Firmware Updater ROM VE GAPPS NusantaraROM - Miatoll
  15. maniacsarmy

Soru Kernel Bilgi

Merhaba iyi günler kusura bakmayın pek bilgim olmadığı için size sormak istedim Şimdi ben nusantara rom kullanıyorum Kernel kurmak istesem ne gibi özellik bakmam lazım yani benim telefon destekleyen her kernel kurulabilir mi kernel değiştirmek istesem neye dikkat almam lazım bilginize...
Üst Alt