manhat kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Op9 Pro Rom Önerisi

Şuan android 11 deyim custom ROM nasıl yükleyebilirim bunun için bir rehber varmı veya custom ROM bulabilecegim bir forum
  2. M

Yardım One plus 9 data dosyasi içindeki klasörü silme

Android/data klasörünün içindeki klasorlerden birinin ismini değiştirmem gerekiyor.fakat her seferinde yenidenadlandiralamadi erişim rededildi uyarısı alıyorum.gerekli izinler verildi fakat bu uyarıyı gecemiyorum.yardimlarinizi rica ederim
  3. M

Yardım Oneplus 9 almayı düşünüyorum

hocam ısınma konusundaki fikriniz nedir. cod mobile oynuyorum izlediğim videolarda 45-48 derece arası ısındığını söylüyorlar.buda oyun performansına bir süre sonra etki ediyor. sizin böyle bi sıkıntınız varmı.iki telefon arasında kaldım ya poco x4 gt dimensty 8100 veya oneplus snapdragon 888...
  4. M

youtube antutu testlerinde oneplus 46 derecelere kadar çıkıyor. dimensity 1200 işlemcili mi 11 ise en fazla 38 dereceyi görüyor. bende günde en az 4 saat cod mobile oynuyorum. tek korkum yaz aylarında oyun esnasında ısınmadan dolayı performans kaybım olur mu. şuan mi 9t pro kullanıyorum.8/128...
  5. M

beklediğim yorum buydu.kaç gündür alıp almamak arasında gidip geliyorum. oyun oynayan biriyim ve şuan yd bu fiyatlara alınabilecek en iyi telefon gibi duruyor
  6. M

Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Evolution X 5.5 Rom Android 11 (Offical) 02.03.2021

1676385248 nu vendor fw hangisini yükleyeceğiz.rom ile uyumlu olan.listede çok var
  7. M

Mod [Mi9] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 84HZ [RooT] MIUI 10 Android 9

malasef. daha öncede ekran yenileme hızını değiştirmiştim bir sorun olmamıştı neden bu defa böyle oldu onuda anlamadım.
  8. M

Mod [Mi9] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 84HZ [RooT] MIUI 10 Android 9

dtbo yedeğim var. Twrp yüklü fakat pc hiç bir şekilde telefonu görmüyor. mi flash telefonu görse yeni rom atacağım fakat malasef telefon tepkisiz kaldı
  9. M

dtbo dosyasını yükledikten sonra reboot yaptım. telefon şimdi açılmıyor. recovery moda falan da geçmiyor. bir çözüm varmıdır
  10. M

İpucu IMEI Silinen ve Silinmeyen Durumlar (Snapdragon İşlemci Kullanan Cihazlar İçin)

bl kilidi olan mi9 telefonumu kilidi açmak istediğimde de sfırlanacak. o zamanda imei gider mi?
  11. M

Rom POCO X3 NFC Corvus OS Rom

sarj süresi çok iyi değil. biraz fazla tüketiyor. oyun performansı iyi
  12. M

ben nexus kernel yükleyebildim. burdakilerin hiç biri uyumlu değil corvus rom ile
  13. M

Stoya, hocam corvus v16.8 kurdum. google play'den herşeyi indirebiliyorum fakat cod mobile inerken %4 de hata verip indirme iptal oluyor. bunun bir çözümü var mıdır
Üst Alt