Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android/data klasörünün içindeki klasorlerden birinin ismini değiştirmem gerekiyor.fakat her seferinde yenidenadlandiralamadi erişim rededildi uyarısı alıyorum.gerekli izinler verildi fakat bu uyarıyı gecemiyorum.yardimlarinizi rica ederim
hocam ısınma konusundaki fikriniz nedir. cod mobile oynuyorum izlediğim videolarda 45-48 derece arası ısındığını söylüyorlar.buda oyun performansına bir süre sonra etki ediyor. sizin böyle bi sıkıntınız varmı.iki telefon arasında kaldım ya poco x4 gt dimensty 8100 veya oneplus snapdragon 888...
youtube antutu testlerinde oneplus 46 derecelere kadar çıkıyor. dimensity 1200 işlemcili mi 11 ise en fazla 38 dereceyi görüyor. bende günde en az 4 saat cod mobile oynuyorum. tek korkum yaz aylarında oyun esnasında ısınmadan dolayı performans kaybım olur mu. şuan mi 9t pro kullanıyorum.8/128...
beklediğim yorum buydu.kaç gündür alıp almamak arasında gidip geliyorum. oyun oynayan biriyim ve şuan yd bu fiyatlara alınabilecek en iyi telefon gibi duruyor
dtbo yedeğim var. Twrp yüklü fakat pc hiç bir şekilde telefonu görmüyor. mi flash telefonu görse yeni rom atacağım fakat malasef telefon tepkisiz kaldı
Stoya, hocam corvus v16.8 kurdum. google play'den herşeyi indirebiliyorum fakat cod mobile inerken %4 de hata verip indirme iptal oluyor. bunun bir çözümü var mıdır