Mangineer kullanıcısının son içeriği

1. Mangineer

HyperOS Xiaomi Redmi K60/ F5 Pro XiaomiEu Android HyperOS

Konuyu hortlatayım, hyperos 2 de güncelleme geldi. Artık hyperos 3 ü bekliyoruz. HyperOS 2.0.219.0
  2. Mangineer

Yardım Full imaj yedek nasıl alırım (TWRP veya alternatif)

Merhabalar, Redmi k60 eurom stable kullanıyorum. TWRP kurulu. Telefonumun her ihtimaline karşı full yedeğini, yani kısaca full imajını almak istiyorum. Şu an telefonumu nasıl kullaniyorsam o şekilde yedeklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
  3. Mangineer

Sohbet Redmi Note 12 Pro+ 5g ahmetmardin.net

Merhabalar, Benim bir sorum olacak ahmetmardin sitesinden bu Redmi Note 12 pro+ 5g telefonu almak istiyorum. Yazılım ile imei atıyorlar fakat güncelleme yapabiliyor muyum? Yaptığımda imei gidiyor mu onu bilmiyorum. Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
  4. Mangineer

Soru Android 10' dan Android 9' a downgrade?

Merhabalar. Android 10 icin gcam bir turlu çıkmadı ve ben fotoğrafçılık ile çok uğraşıyorum. Android 10q icin bir turlu camera2enabler cikmadi. Eurom 20.1.16 dan android 9 versiyonuna gecis yapabilir miyim? Mümkünse nasıl yapabilirim?
  5. Mangineer

Rom Mi Max 3 için yeni Masik X ™ Rom v4.1 Stable

An itibariyle batarya yuzunden eurom a geçmiş bulunmaktayim.
  6. Mangineer

Skorpi hocam siz sanırım eurom kullanıyorsunuz. Neden bunu kullamaya devam etmedini?
  7. Mangineer

Twrp de oyle yaziyordu. Neyse artik bastan kurdum romu.
  8. Mangineer

magisk bağlayamıyor. Magisk kurmaya çalışıyorum bu seferde system ve vendor bağlanamıyor diyor
  9. Mangineer

MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

ben bu rom u mi max 3 de kullanıyorum bir modul kurdum fakat yeniden başlatınca telefon bi daha açılmadı miui 10 inovations da kaldı ekran. Tekrar aynı rom u flashladım ama yine açılmıyor. Sorun ne olabilir?
  10. Mangineer

Skorpi hocam merhaba magisk managerdan birşey yükledim pixel sesleri uygulamaları felan olan denemek için fakat yeniden başlattığımda telefon açılmadı bi türlü. Tekrar romu flasladım ama şu an miui 10 yazısıyla ekran öylece kaldır duruyor ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz ? 1557242091...
  11. Mangineer

Benim su anda kullandigim cok guzel bir gcam var GCam_6.1.021_Advanced_V1.5.190418.1850.apk MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.4a_TlnNeun.apk MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.0_OP6test2_TlnNeun.apk.apk Bu üçünden birisi olmasi lazim. Deneyin derim. Örnek foto 1556575213 An itibariyle pil...
  12. Mangineer

Kesinlikle haklisiniz hocam rom gayet akici calisiyor
  13. Mangineer

Bu arada pil performansi eu.rom a gore daha düşük geldi bana ama şu an 4. Günüm gayet akici çalışıyor.
  14. Mangineer

Malesef burda o ayar yok :(
  15. Mangineer

Bu arada bu ozelligin adi neydi hocam biliyor musun?
Üst Alt