ManazA kullanıcısının son içeriği

1. ManazA

Sohbet Cihazlarda Ekran Koruyucu Alışkanlığımız

Konuyu hangi başlıkta açacağımı tam tayin edemedim. Belki Moderatör arkadaşlarım yardımcı olur. Sizlere Ekran Koruyucu Filmler konusundaki yaygın alışkanlığımız konusunda, tecrübelerimi aktarmak istiyorum. Ekran Koruyucu kullanmamızın 2 temel amacı var: Birincisi : Ekranı çarpmalara karşı...
  2. ManazA

Rehber AmazFit Cor & AmazFit Bip Saat AraYüzü Yapımı

Merhaba Gençler, Artık hayatımıza giren Akıllı Sağlık Bandları, Akıllı Telefonlar kadar önemli oldular. Şu Karantina günlerinde, evde kendi başınıza Saat AraYüzleri tasarlayarak, Türklerin sesini duyurmanız ve kendinizi geliştirmeniz yararlı olacaktır. AmazFit Cor ve AmazFit Bip için gerekli...
  3. ManazA

Yardım Sadece Firmware yüklemesi yapabilir miyim?

LineAgeOs 17.1 kullanıyorum. Sadece Dipper'in son Global Firmware'ini TWRP üzerinden yükleyebilir miyim, Rom'u etkiler mi? Teşekkür ederim.
  4. ManazA

Yardım Akıllı Saatler ve Veri Özgürlüğümüz, AmazFit Cor 2 & GadgetBridge

Henüz GTS ve GTR ürünlerinin çıkmadığı bir zamanda AmazFit Cor 2 aldım. Çünkü Mi 3 ve 4'ü denedim ve Açık Kaynak APP çalıştırma zorluklarını ve sürekli GPS Bağlantısı talebi nedeniyle hiç sevmedim. Sonunda epey tecrübe kazandım ve bütün Fit uygulamalarını az çok denedim. Öncelikle Resmi...
Üst Alt