Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu hangi başlıkta açacağımı tam tayin edemedim. Belki Moderatör arkadaşlarım yardımcı olur.
Sizlere Ekran Koruyucu Filmler konusundaki yaygın alışkanlığımız konusunda, tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
Ekran Koruyucu kullanmamızın 2 temel amacı var:
Birincisi : Ekranı çarpmalara karşı...
Zaten Xiaomi'nin en iyi telefonunu seçmişsiniz. Telefonun özelliklerini en stabil kullandığınız orijinal romu kullanın.
Bir zamanlar yeni roma geçme merakı bende de vardı. Telefonunuza çok fazla artı katacağını sanmıyorum.
Güzel bir tercih, telefonunuzun, fotoğraf ve videolarınızın keyfini çıkarın.
Haklısınız, yeni firmwware güncellemelerinin ardından etkisiz kaldı. Ben de usandım zaten mi band ve core serilerini denedikten sonra Amazfit GTS aldım. Hiçbir sorun kalmadı.
Mi8'de Lineage 17.1 Rom kullanıyorum.
Bip Messenger'dan gelen sesli ve görüntülü çağrıları ekran kapalı iken haber vermiyor.
Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
APK'ya bütün izinleri vermeme rağmen...
5.0 BlueTooth olması önemli, saat ve telefonun erişim mesafesini uzatıyor. Sık sık telefonunu kaybedenler için faydalı olacaktır.
Türkiye'deki satış tarihini bilen var mıdır? AliExpress'ten bir ay beklemeyelim.
Merhaba Gençler,
Artık hayatımıza giren Akıllı Sağlık Bandları, Akıllı Telefonlar kadar önemli oldular. Şu Karantina günlerinde, evde kendi başınıza Saat AraYüzleri tasarlayarak, Türklerin sesini duyurmanız ve kendinizi geliştirmeniz yararlı olacaktır.
AmazFit Cor ve AmazFit Bip için gerekli...
Konuyu yabancı kaynaklardan öğrendim. Firmware ve Rom birbirinden farklı konular. Özel bir rom kullanıyorsanız İstenildiği zaman sizin telefon modelinizin Firmwarini güncelleyebilirsiniz.
Yukarıda dile getirdiğim AmazFit Cor 2 Türkçe Dil Desteği konusunu çözdüm. Önce şunu belirteyim ki, Böyle kullanıcıları deli etmektense, bir firmware düzeltmesi ile bu meseleleri halletmek üretici firmalara düşer. Ama onlar, her zaman yeni bir cihaz peşinde oldukları için, satış stratejisi...
Kişiler izni verirseniz, arayan ismini gösterir. Bir de kullandığınız Telefon Uygulaması önemli.
AmazFit Cor 2'nin ne yazık ki Türkçe Dil desteği yok. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Sadece bazı uygulamalar, MiBandage gibi çşğ gibi karakterleri işaretsiz olanlarla değiştiriyor.