Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1661790718
Kusura bakmayın ben mi 10 pro eu 12.5 kullanıyorum. Ayarlarda güncelleme var uyarısı yaptı güncelle diyorum guncelsiniz diyor. Eu rom 13 güncellemesi çıkmış ama fatsboot rom. Benim bilgisayarım yok Ota ya da recovery rom çıkar mı yoksa çıkmaz mı bilginiz var mı acaba?
1661790787...
Kusura bakmayın ben mi 10 pro eu 12.5 kullanıyorum. Ayarlarda güncelleme var uyarısı yaptı güncelle diyorum guncelsiniz diyor. Eu rom 13 güncellemesi çıkmış ama fatsboot rom. Benim bilgisayarım yok Ota ya da recovery rom çıkar mı yoksa çıkmaz mı bilginiz var mı acaba?
Çok teşekkür ederim. Şu an bu sizin gönderdiğiniz 12.5.8.0 eu romu kurdum çok akıcı oldu. 12.5 enhanced eu sürümü daha yok galiba. Otadan gelmesi ya da yukarıdaki sizin gönderdiğiniz siteden kontrol etmem mi gerekiyor?
Twrp
1632665969
Root yok ama Twrp var mı bilmiyorum. Onu nasıl anlarım. Teşekkürler cevap için.
1632665970
Root yok ama Twrp var mı bilmiyorum. Onu nasıl anlarım. Teşekkürler cevap için.
İyi günler dostlarım. Merhaba mi 10 pro 12.5 güncellemesini OTA ile alan var mı? Bana mı gelmedi yoksa? Şu an 12.2.4.0 sürümü yüklü. Kendim kuramadım. Merhaba beceremiyorum. Beklersem gelir mi? Teşekkürler
Bu güncelleme bende gözüküyordu wi fi bağlanınca yaparım dedim ertesi gün kayboldu. Uygun güncelleme yok diyor. 8.1 de kaldı anlamadım. Bununla karşılaşan ve çözen varsa yazabilir mi acaba?